Şimdi Ara

* 1 Ayda 1 Milyon Sp Farm Nasıl Yapılır, (Rehber) * (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
33.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yardımcı Oldun [simage][/simage]
  • Ellerine sağlık Güzel bir rehber olmuş
  • 66 lvl nuke car ım war başka car kasıyorum yeni actım farm lı gidiyorum ong larda kasmaya başladım ama part benim olduğu için kimseyi almıyorum 66 ve 19 lvl car ım sadece onu tek kasıyorum party ye başka oyuncuları alırsam sp exp artarmı veya düşermi yardımcı olursanız sevinirim...ACİLL
  • beyler okudum okudum anlamadım şunu açıklayabilirmisiniz ? Şöyle bir şey yazıyor ilk post da ;

"""
    Tam verimLi bir farm için 9 LeveL Gap iLe başlayıp 17 levele kadar Sp Farm yapabilirsiniz. Bu doğruLtuda karakterinizin bütün masteryLErini 10 LeveLde geLiştirmeyi kesinlikle durdurmaLı ve artık farm sürecine girdiğinizi mastery iLe uzun süre oynamayacağınızı biLmeLisiniz.

Mastery level neden 10 Gap'ı geçmemeli? """

9 lvl gap ile başlayıp 17 level a kadar sp farm yapabilirsiniz diyor. 17 lvl gap yapılmamız mı söyleniyor yoksa lvl7 de mastery leri borakmamız mı söyleniyor .

ayrıca birçok forum okudum ve burdada yazdığı üzere """karakterinizin bütün masteryLErini 10 LeveLde geLiştirmeyi kesinlikle durdurmaLı ve artık farm sürecine girdiğinizi mastery iLe uzun süre oynamayacağınızı biLmeLisiniz. """ yazıyor .
    Ne demek yani bu ben lvl 90 olacağım ama mastery lvl ım 10 mu olacak ?
    yoksa level 10 da lvl 1 masterym olacak gibi mi .

yani aslında lvl gap ın en kolay anlatılabilecek hali şu mu ;
    Lvl 9 char lvl 1 mastery
    lvl 22 char lvl 13 mastery
    .
    .
    .
    lvl 83 char lvl 74 mastery tarzı gitmesi gerektiği mi anlatılıyor ?

Yani
    Char Lvl - Mastery Lvl = 9 olduğu sürece sp farm olayını max alarak hallediyoruz demek mi ?

• Artık gerek yok bu kadar kasmaya gidiceksin cave ' e istediğini alıcaksın =)
  • anlatmak istediği ong farm yapan arkadaşlar için. Ong farma girdiğinde mastery level 10 olacak level 24 25 olduğunda da level düşeceksin falan filan. Ama tavsiye etmem bunu. Çünkü 105 cave var. Sp yi orda kasman daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.