Şimdi Ara

1 Ayda 3 kere Radara Girdim Arabayı Satıp Bisiklet alıcam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • genelde bütçe açığı olduğu zaman heryere radar koyarlar 70lik yolda 75le gidersin hemen yazarlar trafikte denetim ve kontrol yapılacaksa araçlar durdurulsun farları vs. kontrol edilsin sis farı yakanlara ceza kesilsin !!!! ( polislerde sis farı olmuyor genellikle fakat jandarmalar sürekli yakıyor ! ) sivil trafik polisleri konulsun ( alman otoban polisleri ) makas atan dikkatsizce tehlikeli sollama yapanlara ceza kesilsin muayneye girmiş mi kontrol edisin .. nerde bizim Trafik polisleri bi Ehliyet ruhsat birde radara yakalandınız demesini biliyor .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

Orijinalden alıntı: ViTalyCL

Şu zihniyeti cok takdir ediyorum hic birseyin altında fasulye aramaz robot gibi yaşarlar Ödüceksin kardesim...... Leon alıyorm madem aldn benzin icin ağlamıcaksn paşa paşa 3.70 bayılacaksın , Paşa park paralarını ödüceksin , arabayı alırken paşa paşa ötvyi kdvyi vereceksin. Sigara icerim ohh iyi oldu derler insallah 10 tl olur la sanane iciorjm kardesim sende emkeği 80 kurustan alıorsn oh iyi oluor dioyrmuym.Aferin size böle devam edin herkes bir parmak yemedikce millet olarak akıllanmıcaz anlasıldı.Doğuda carsıya zabıta giremes doğrarlar onu kac kol gezer ama bizede kol gezdirir burda ekmek parasını kazanmak isteyeni kul kölesi yapar adamların bir vermedği kalıor zabıtaya töbe töbe.Elektirik faturası ödüyemeiz hemen keserler ,Hersein vergisi zulüm derecesinde öderiz sesimiz cıkınca ödüceksin kardesim vay vay.

tamam anladım derdini.
    sigaraya zam geldi diye yolda 140 la gitmeliyiz diyorsun sanırım?
    konuya bak yoruma bak bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Konuyu saptıran sizsinz lahana tursusu ettinz ben ne diyorm siz ne diyorsunuz, Konun başından okumanızı tavsiye ederim bunlar tek seferde olmus birsey deil birikim sonucu artık buraya yazdım ki anlasılan yanlıs yapmışız. Konu kapanabilir arkadaslar haklı cezayı ödücez baska yoluda yokki zaten.Herkes memnunmusda bir biz şikayetciymişiz durumdan neyse.

• 14 Yaşındayım.
    Sinop da motorumuz var.
    Yaz aylarında kullanıyorum.
    Bu yaşıma rağmen 60 ın altına düştüğümde bisiklette gibi hissediyrum ki arabada 50 km/h nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

14 Yaşındayım.
    Sinop da motorumuz var.
    Yaz aylarında kullanıyorum.
    Bu yaşıma rağmen 60 ın altına düştüğümde bisiklette gibi hissediyrum ki arabada 50 km/h nedir ?

Bu forumdakilerin çoğunda bu çocuk kadar akıl yok. İstanbul'daki hız tabelalarının hangi birisi size göre mantıklı ya bir düşünsenize şehir içindeki hız sınırının 50 olduğunu böyle bir durumda hangi yere yetişebilirdiniz ki yada trafik nasıl çekilebilirdi ki bir de arkadaşın 52 yapmasına laf etmişsiniz bu devirde hangi araba 52 ile giderken kontrol kaybedebilir ki? Ha bir de bu çevirmeler apayrı bir saçmalık siz hiç bir polisin ferrari,porsche,bmw yada mercedes'i çevirdiğini gördünüz ki adamın suratına yapıştırırlar direk 100$ı ondan sonra haydi eyvallah peki o sürücülere neden ceza kesmiyorlar bir ferrari 250 ile E-5te gidiyorken oh tamam ama leon gelip 52 yapınca hoop dur bakalım

• %10 sollama payı denilen olay kalktımı acaba.52 ile ceza kesilmesine pek anlam veremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: LaFaLaSol

Kusura bakma ama sen hız sınırını aşıp bizlerin canına meydan olursan gereken cezayı da alırsın. Kaza olması senin yatırdığın ücretten daha mi az önemli olacaktı acaba!

İşte buyrun halk kahramanı..

11 yaşındaymış birader
  • yolda şöyle bir psikoloji var. Hızlandınmı, yavaşlıyamıyorsun. En iyisi hızlanmamak. zaten pek 80 ve altına ceza yazılmıyor. o nedenle paşa paşa 80
  • arkadaşlar biraz önce trafik ceza tutanağı adersime geldi.ankara istanbul otobanında ankara yönünden istanbula doğru giderken boludan sonra metro tesisleri var.orada ekipler tezgahı kurmuşlar.ne radar vardır diye bi uyarı ne de bundan önce bir uygulama var.bayramdan dönen tatilcileri avlıyorlar.bana güya 170 km ile(araç 1.4 albea) hız sınırını aştığım için 270 lira ceza geldi.sınır olan 132 ile gitmiyordum ancak hızım da 170 değildi.buna nasıl itiraz edilir.hem radar cihazının bozukluğundan,hem radar ikazının olmadığından hem de ilk defa böyle birşey uygulayarak vatandaştan bölünmüş yollarda limitin artmasından dolayı rızklarının kesildiğini düşünerek otobana kaymalarının artniyetli olduğundan dava açacağım.bi yol gösterirseniz sevinirim.
  • Aynısının 1 fazlasını yaşadık.Basıp geçeceksin.
  • acını paylaşıyorum.. geçen gün ben de ilk kez radara girdim 15 gün içinde ödersen 196 oluyor
  • Bisiklet kullanmak sandığın kadar kolay değil hele ki trafikte.
  • hayır ödemesine ödeyelim de böyle bizi ancak sallarlar ama yıkamazlar.peşkeş çektikleri,saçma sapan harcamalar yaptıkları ülkemize eğer para lazımsa açıksa söylesinler.sahtekarlığa başvurmasınlar.borç alıp bayrama giden insanları yolunacak kaz olarak görüp dalga geçmesinler.saklanıp da radar uygulaması yapmak da ne oluyor.daha önce uygulanmamış örneklerle para kazanmaya çalışıyorlar.bu kadar mı çaresiz bu devlet.ödeyeceğim bu cezanın parası umarım gözü cebimizdeki parada olanların dermansız dertlerinin hastane parası olur.fakat sadece dikilerek görev yapanlar kadar kolay kazanılmıyo bu para.
  • zaten az kalmış 5. cezadan sonra 1 sene el koyuyorlar ehliyete bildiğim kadarıyla ozamn direk bisiklete geçiş yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.