Şimdi Ara

1 ayda 30gb kasma yöntemi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet şaka değiL 1 ayda yani 1 bronze pre zamanında 30 gb kasma yöntemi tabiki biraz hırslı olmanız lazm...

eğer fazLa paranız yoksa sermaye kasma yöntemleri

1.luferson-elmorad castle a buy pazarı koyma bu buy pazarında 100k dan upgrade scroll ucuzdan opal-saphire-crystal-+5 chitin alındıktan sonra maradonda daha pahalıya satma yönteminde çok kar vardır...
    2.bdw çıkışlarında kırımızı kutu alıp-satma işlemi her kutuda 1m bile kar etseniz 20 tanede 20m kar olur !!

sermayesi olanlar için hızlı para kasma yöntemleri

1.bu yöntemde magic bug kullanmanızı tavsiye ederim...abys in 20. katında bulunan scroll adlı npc den alıcağınız her 100 tane bus ta 2.5mden satarsanız eğer 10m kar payı var,günde 1400-1600 arası satıyordum buda yaklaşık 140-460m kar yapar günLük (ioniada tavsiye etmem çünkü 100 bus 240m yapıyor.ioniada nakit para çok değerli şuan ve bus satan çok)
    2. 54+ charı olanlar için tears of karıvdıs !! asLında +basmayanlar için hiç bir işe yarıyor gibi gözüksede o kadar hızlı para kasma yöntemidir ki günde 2 gb kar ettiğinizde anlıya bilirsiniz.. maradonda merdivenlerde 10-15m olan fiyatları magıc anvılın yanında 25-30 a çıkar tabiki serverdaki fiyatları iyi takip etmeniz lazm çünkü zarar etmeniz içten bile değildir...en iyi yöntem merdivenlere çıkmadan bir buy pazarı kurmaktır...
    3.şansınıza güveniyorsanız ufak itemlerden toplayıp daha ismini bile telaffuz edemediğim itemleri yapmaya çalışmalısınz ama mavi trina kullanmadan yapmayı sakın denemeyin çünkü patlıyor 2-3 gb maliyetle 3-4 gb kar edebiliyorsunz
    4.aktif ticaret dediğim ve sadece kendine güvenenlerin tehlikeyi göze alabilenlere tavsiye ettiğim ticaret yöntemi eğer ki serverımın piyasasını iyi biliyorum derseniz
    size tavsiyem +7 fpden +8chitine kadar bulduğunuz bütün ucuz itemleri toplayarak daha pahalıya satmaktır bu yöntemle günde 3-4 gb kasılabilir ama günde 1-2 gb de ZARAR edilebilir çünkü oyundaki piyasa çok değişken birden düşüyor birden çıkıyor eğer 1veya 2 gün girmezseniz oyuna benim gibi item başına 1 gb zarar edebilirsiniz

lütfen imla yanlışlıklarına göz yumunuz bu kadar yazıyı yazmak kolay değil sonuçta heryerine iyice bakamıyorsun...

ticarete atılacak arkadaşlara başırılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgok -- 1 Ağustos 2009; 14:16:26 >

• teşekkurler paylasim icin...
  • Teşekkürler paylaşım için
  • 1 ayLık emeğim gitti ama üzüLmem takmam oLur böyLe şeyLer sonuçta bir Laf var; öLüsünden değiL dirisiNden KorK insanın

arKadaşLarın faydaLanması için yazdım,, çoğu zaman açıLıyor böyLe konuLar nasıL para KasıLır diye biraz kapsamLı ve hızLı para Kasma yöntemi
  • 1 ayda 30 gb mi??

ben 1 günde en az 7-8 gb kasıyordum.Hemde bf falan gitmeden.Sadece ticaret ile.

Hatta forumdan AntiBySago da şahit.O da aynen benim gibi iyi para kasıyordu.

1 ayda 30 gb kasmak pek bişey değil yani:)

1 ay kassam 30 x 7 gb = 210 gb yapar

Hadi bazı günler fire verdi dersek en aşağı 150 gb olur..
    Senin kastığın 30 gb az bile

Bf falanda kassam ohoo

Sadece günlük +60 ft giriorm akşamları(sabah ki buglu).Sonra hep tezgah

Server: AKARA

• krowaz itemlerden +0 alın pazarlıkla +3 normal basın rinayla +5 yapın min 3-4 gb karlı satın
  • senin ioniadaki gb fiyatlarının diğer serverların 2 katı olduğundan haberin yok galiba arkdaşım...

merak ettim saysana şu itemlerini günde 6-7 gb kasıyorsan şimdi +8 shell set +3 takı larının olması lazm
  • ts ticareti

200dan al 300e sat
  • ticaret falan yok tamamen gem kırdırıyorum ya tam kazanırsın yada batarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5200GT

ticaret falan yok tamamen gem kırdırıyorum ya tam kazanırsın yada batarsın

İşte olay budur
  • Güzel paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgok

senin ioniadaki gb fiyatlarının diğer serverların 2 katı olduğundan haberin yok galiba arkdaşım...

merak ettim saysana şu itemlerini günde 6-7 gb kasıyorsan şimdi +8 shell set +3 takı larının olması lazm

çok güzel söylemişsin zaten bu elemanı izliyorum sırf muhalefet olmak , karşısındakinden üstün olduğunu filan gösterebilmek için yazılar yazıyor..
  • şu delos olayını acilen anlatacak var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRTiLLo

quote:

Orijinalden alıntı: golgok

senin ioniadaki gb fiyatlarının diğer serverların 2 katı olduğundan haberin yok galiba arkdaşım...

çok güzel söylemişsin zaten bu elemanı izliyorum sırf muhalefet olmak , karşısındakinden üstün olduğunu filan gösterebilmek için yazılar yazıyor..

Efenin 0 dan hiç gb almadan kısa süre içinde yaptığı itemleri incelersen görürsün ne kadar sürede ne kadar kastığını

• En güzeli al-sat. Çok kolay para kazanılıyor. Piyasayı bir iki gün takip edip fiyatların ne zamanlar iniş çıkış yaptığını anlayınca gerisi kendiliğinden geliyor. Kendinizi hiç ihtiyacınız olmayan itemları satın alırken buluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

şu delos olayını acilen anlatacak var mı

bak dostum delosa giriyorsun
    solucanlardan 5 anahtar topluyosun sonra katları çıkmaya başlıyorsun fallen angeldan sonraki kat 20. kat oluyor
    orda NPC var SCROLL diye orda maradondan daha ucuza bus satılıyor 2.400.000den ama her seferinde en fazla 10 tane alabiliyorsun
    100 tane satarsan 2.500.000 dan 10.000.000 karın olur hızlı satılıyor ve evden çıkıp giderken bırakırsan eğer geldiğinde bitmiş oluyor

1 seferde en fazla 200 alınıyor eğer magic bagun varsa aldığın 200 busu magıc baga koyar yeniden alırsın sonra magıc bag a yeniden koyarsın...

önemLi uyarı !!
    bankaya koyulan buslar üst üste gelirr..
    tradeye koyulan busslar üst üste gelirr...

ve res zamanı 200 den fazla olan buslar silinir !!!!

• ne 200ü ya 50m param var onu katlamak için ts ticaretinden de bıktım
  • 1 tane alıp koymuştum, adamın teki hemen çekti
    tüm paramı yatırmaya gidiyorum
  • hangi server ??
  • eğer 2.550.00 den ucuza koyan yoksa o fiyattanda çok rahat satabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.