Şimdi Ara

1 ayda 30gb kasma yöntemi !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    carnacta
  • hayırLı satışLar
  • lufer/emc de 2m den master itemlerini alıp maradonda 5m ye satıyorum çok hızlı gidiyor valla teşekkür ederim
  • edanada kimse normal fiyatta bi b*k çekmiyor ne iş ? misal : chitin +5 set i 5 m e koydum tanesi 4-5 saat durdum çekmediler. 4 m e koyunca 5 dk. içinde gitti.
  • edanada arkadaşım oynamıştı sadece o kadar biliyorum ama orada cyber kadar item olduğunu biliyorum

orasıda dupe cenneti...

misaL benim arkadaşım oynerken +9 raptor +1,+2 unique takıLarLa geziyordu 1-1.5 sene önce

Değiştir: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgok -- 2 Ağustos 2009; 17:10:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgok

senin ioniadaki gb fiyatlarının diğer serverların 2 katı olduğundan haberin yok galiba arkdaşım...

merak ettim saysana şu itemlerini günde 6-7 gb kasıyorsan şimdi +8 shell set +3 takı larının olması lazm

Ben itemlerimi az çok dizdim ve şuan pk yapıyorum.Eğer pk yapmayıp ticaret yapsaydım +8 shell set i rahat dizerdim emin ol

GB almadan diziğim char bu.Sadece bu itemleri alacak kadar ticaret yaptım.Bir süredir pk dayım...

http://forum.donanimhaber.com/m_32950438/tm.htm

Ayrıca AntiEveryThink arkadaşım beni savunduğun için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 3 Ağustos 2009; 0:38:41 >

• Terazinin + kısmına tıkladım.
    +Rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

1 ayda 30 gb mi??

ben 1 günde en az 7-8 gb kasıyordum.Hemde bf falan gitmeden.Sadece ticaret ile.

Hatta forumdan AntiBySago da şahit.O da aynen benim gibi iyi para kasıyordu.

1 ayda 30 gb kasmak pek bişey değil yani:)

1 ay kassam 30 x 7 gb = 210 gb yapar

Hadi bazı günler fire verdi dersek en aşağı 150 gb olur..
    Senin kastığın 30 gb az bile

Bf falanda kassam ohoo

Sadece günlük +60 ft giriorm akşamları(sabah ki buglu).Sonra hep tezgah

Server: AKARA

İtemlerin

dual +5 rof +10 shell set dual +10 shard +5 iron set falan olmalı

• Sanki 7-8 gb kasmak çok zor gibi birde burda laf ediyorsunuz.

Ben gb satıcısı değilim.

Char tanıtımında yazdığım itemleri dizecek kadar dizdim itemleri.Ondan sonra pk atmaya başladım.Her gün her gün ticaret yapsam evet dizerim..

Para kasmayı bilmeyerek burda bana laf edenler bence önce adam olup oynamayı öğrensinler.Kasanlar kasıyor...
  • quote:

Sanki 7-8 gb kasmak çok zor gibi birde burda laf ediyorsunuz.

Ben gb satıcısı değilim.

Char tanıtımında yazdığım itemleri dizecek kadar dizdim itemleri.Ondan sonra pk atmaya başladım.Her gün her gün ticaret yapsam evet dizerim..

Para kasmayı bilmeyerek burda bana laf edenler bence önce adam olup oynamayı öğrensinler.Kasanlar kasıyor...

Kardeşim 7-8 gb kasmak çok zor değil.
    Her gün düzenli 7-8 gb kasmak çok zor
    Sen her gün 7-8 gb kasabiliyosun ve o itemleri dizip pk mı atıyosun dex 9 küpeyle :D

1 hafta daha yapsan 50 gb dual re +2 alırsın ama çok zor tabi 1 hafta ugrasılırmı 50 gb falan için değmez dimi
  • Bir oyun için geceni gündüzüne takıp para kasmaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_33

quote:

Sanki 7-8 gb kasmak çok zor gibi birde burda laf ediyorsunuz.

Ben gb satıcısı değilim.

Kardeşim 7-8 gb kasmak çok zor değil.
    Her gün düzenli 7-8 gb kasmak çok zor
    Sen her gün 7-8 gb kasabiliyosun ve o itemleri dizip pk mı atıyosun dex 9 küpeyle :D

1 hafta daha yapsan 50 gb dual re +2 alırsın ama çok zor tabi 1 hafta ugrasılırmı 50 gb falan için değmez dimi

Hergün olmaz 7-8 gb zaten.Bazen fire verebilir demiştim..

• msjLarım neden siLiniyor ???

adam yazıp duruyor benim msjLarım siLiniyor ne iştir anLamış değiLim !!
  • Maradon pazar tabiki bence en güzeli ucuzdan al pahalıya sat her koyulan itemi takip et ben opla - safir lerin tanesi 20-40m den satıldıgı zamanlar 62 sc yi 500k ya aldıgımı bilirim
  • quote:

Bir oyun için geceni gündüzüne takıp para kasmaya gerek var mı?

derken saat 3:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRTiLLo

quote:

2 haftada 2 kez oyuna girersen günde 1 kez böle olmasının bir zararı yok

Ucuz alın pahalı satın sizde nasıl para kasıldığını göreceksiniz:)
  • bende bugün oynamaya başlıcam uzuun bir aradan sonra 1 yıldır hiç oynamadım bana çok zarar verdi pvp oynadım ve bugün elim kaydı ve knıght web sitesine girdim yanlışlıkla ve birden kayıt olayımm dedim ve başlıyorum. :D beramus ta başlıcam ... bence de ucuza al pahalıya sat çok iyi iş iyi bir paran olcak ucuza çok alcaksın satınca inanamayacaksın. bende çok yaptım :D bu arada yeni başlıcam oynayan biri varsa yardımcı olur mu ? ( lwl konusunda :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgok

msjLarım neden siLiniyor ???

adam yazıp duruyor benim msjLarım siLiniyor ne iştir anLamış değiLim !!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaRTiLLo

quote:

2 haftada 2 kez oyuna girersen günde 1 kez böle olmasının bir zararı yok

Ucuz alın pahalı satın sizde nasıl para kasıldığını göreceksiniz:)

Efecim naber ya görüşemiyoruz uzun zamandı ke yi kapadılar dağıldı herkes nasıl gidiyo bakalım :D bende başlamak istiyorum ama hala karar veremedim.

• Suan
    Dual +7md
    +6 dd
    +8fp
    +7 chtini 3 parça
    ve Kekuri Ring +0 var
    +2 gb daha alabilriim

yapmak istedğim şey 1 tane +8 md veya dual +7 shard korktuğum şey zarar etmem zarar edersem tekrardan başlamak canımı sıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.