Şimdi Ara

1 AYDA 5 - 10 KG VERMEK [Yardımcı olun....] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 ayda 10 kilo verebilirsin ama vücudundaki yağlardan çok kaslarınını eritirsin. Sonra kilo verdim ama halen göbeğim var, şuram sarkıyor diye söylenmeye başlarsın. Sağlığını düşünüyorsan kilonu uzun vaadede vermeye bak ve kilo vermeye kararlıysan ilk şu soruyu sor kendine "hareketsizlikten mi kilo aldım yoksa aşırı yemek yemekten mi" . Sorunun cevabına göre belirli bir program yapar ona göre hareket edersin. Ayrıca sana tavsiyem günde 2 ltre su iç, yağlı yiyeceklerden vs. şeylerden uzak dur gibi saçma sapan şeylere sakın dinleme. Sadece ıvır-zıvırlardan uzak durmaya bak. Çünkü ıvır-zıvırların vücuda faydası yoktur sadece kalori alırsın yediğinden. Kısacası vücudunu dinle susadığın zaman su iç, karnın acıktığı zaman yemek ye ve düzenli sporunu yap. Özellikle vücudan ki yağlardan kurtulup, daha hızlı kilo vermek istiyorsan kardiyo çalışmalarının yanında ağırlık antremanı yap. Hem kas yaparsan metabolizman hızlanır.

• Depresyona gir, 1.5 ayda 10 kilo verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇankırıLordu

quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

Orijinalden alıntı: ÇankırıLordu

1 Ayda 5 - 10 kılo vermem gerekıyor. Diyetısyene gıt gıbı tavsıyelerde bulunacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum verılcek kılo dusuk oldugu ıcın Foruma danısmak ıstedım 1 ayda 5 - 10 kılo vermek mumkunmudur daha onceden tecrubelı olan arakdaslar lütfen nelere dıkkat ettıgınız hakkında bılgı verırmısnız. Şimdiden teşekkürler.

Evet o kiloları 1 ayda verebilirsin ama vücuduna vereceğin zararın da farkında olmalısın. 1 ayda 5-10 klilo verirsen vucüt savunma sistemini çökertirsin ve hastalıklara davetiye çıkarırsın. Bizlerden söylemesi.

Hocam sımdı bır tedırgınlık oldu bır ayda 5 - 10 kılonun ne gıbı bır sakıncası olabılır kı bahsettıgım mevla çok dusuk yanı ama yınede oyle dıyorsan Doktor bır arkadasıma danısırım.

En doğrusu bir doktora danışarak kilo vermen. Hızlı kilo vermek vücudun bağışıklık sistemini çökertir ve diğer arkadaşkarın dediği gibi kas kayıplarına da neden olabilir. Benim teyzem birden kilo verdi sonucunda hızla geri aldı ve deprosyon benzeri bir rahatsızlık geçirdi. Bu gibi nedenlerden ötürü hızlı kilo vermek iyi değil.

• kalori hesabı yapıcaksın ve imkanın varsa her gün cardio yapıcaksın, yani bisiklet ve koşu. bunları uygulayarak yazın 1 ayda 7 kiloya yakın verdim, ve ara sıra spor yaptığım için geri kilo almadım hala.

edit: protein tüketimine çok önem vermen gerekiyor, yoksa kiloları kastan verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkerx -- 7 Aralık 2012; 18:03:01 >
  • Ayda 4 kilo vermek uygun diyorlar.Sen 10 kilo verirsin fakat kasları eritirsin.Spor yaparken düzenli yapmak lazım.Bol bol protein al ki kardiyo vs vs yaparken kaslarını eritme.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.