Şimdi Ara

1 AYDA 5 - 10 KG VERMEK [Yardımcı olun....]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Ayda 5 - 10 kılo vermem gerekıyor. Diyetısyene gıt gıbı tavsıyelerde bulunacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum verılcek kılo dusuk oldugu ıcın Foruma danısmak ıstedım 1 ayda 5 - 10 kılo vermek mumkunmudur daha onceden tecrubelı olan arakdaslar lütfen nelere dıkkat ettıgınız hakkında bılgı verırmısnız. Şimdiden teşekkürler.

• Çabuk verirsen çabuk alırsın diyorum ben.
  • her sabah yuruyus

bol bol su

beyaz ekmek seker tuz uzak dur

bol bol protein al tamamdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

her sabah yuruyus

bol bol su

O yürüyüşü 16.30 gibi yapsak olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

quote:

her sabah yuruyus

bol bol su

Alıntıları Göster
    valla 1 haftada 6 kilo verdim ama yöntemini anlatmam ancak yüz yüze

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇankırıLordu

1 Ayda 5 - 10 kılo vermem gerekıyor. Diyetısyene gıt gıbı tavsıyelerde bulunacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum verılcek kılo dusuk oldugu ıcın Foruma danısmak ıstedım 1 ayda 5 - 10 kılo vermek mumkunmudur daha onceden tecrubelı olan arakdaslar lütfen nelere dıkkat ettıgınız hakkında bılgı verırmısnız. Şimdiden teşekkürler.

Evet o kiloları 1 ayda verebilirsin ama vücuduna vereceğin zararın da farkında olmalısın. 1 ayda 5-10 klilo verirsen vucüt savunma sistemini çökertirsin ve hastalıklara davetiye çıkarırsın. Bizlerden söylemesi.
  • quote:

quote:

her sabah yuruyus

bol bol su

Alıntıları Göster
    Sabah yuruyusunu, hocam aksamdan alınan kalorileri yakmak için kahvaltıdan önce olarak kastetmıste olabılır. Kahvaltıdan sonra kahvaltıda alınanları yakmak içinde kastetmıs olabılır. Özetle gunu herhangı bır saatınde yurumek yeterlıdır. zamanın pek etkısı olacagını zannetmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sabah yuruyusunu, hocam aksamdan alınan kalorileri yakmak için kahvaltıdan önce olarak kastetmıste olabılır. Kahvaltıdan sonra kahvaltıda alınanları yakmak içinde kastetmıs olabılır. Özetle gunu herhangı bır saatınde yurumek yeterlıdır. zamanın pek etkısı olacagını zannetmıyorum.

Alıntıları Göster
    İyi yürüyüş + koşu
    Ekmek ve yağlı yiyeceklerden kaçın .
    Bol bol su tüket ve 1 ayda verirsin.

Edit: Yağlı yiyecek yerine yağlı içecek demişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 6 Aralık 2012; 20:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

her sabah yuruyus

bol bol su

16.30da kosu yapilir yuruyus degil
  • quote:

quote:

her sabah yuruyus

bol bol su

Alıntıları Göster
    ayda 10 kilo verme 3 ayda 30 kilo verdim 15 gün yataktan kalkmadım ve sağlık sorunları ortaya çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

1 Ayda 5 - 10 kılo vermem gerekıyor. Diyetısyene gıt gıbı tavsıyelerde bulunacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum verılcek kılo dusuk oldugu ıcın Foruma danısmak ıstedım 1 ayda 5 - 10 kılo vermek mumkunmudur daha onceden tecrubelı olan arakdaslar lütfen nelere dıkkat ettıgınız hakkında bılgı verırmısnız. Şimdiden teşekkürler.

Evet o kiloları 1 ayda verebilirsin ama vücuduna vereceğin zararın da farkında olmalısın. 1 ayda 5-10 klilo verirsen vucüt savunma sistemini çökertirsin ve hastalıklara davetiye çıkarırsın. Bizlerden söylemesi.

Hocam sımdı bır tedırgınlık oldu bır ayda 5 - 10 kılonun ne gıbı bır sakıncası olabılır kı bahsettıgım mevla çok dusuk yanı ama yınede oyle dıyorsan Doktor bır arkadasıma danısırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

İyi yürüyüş + koşu

Hocam dedıklerınız hepsını okudum değerlendırdım hepsini karma bırseyler dusundum uygulıyacagım. Artık iş bana kalmış yemek yemeyı seven bırı olarak boğazı tutucam
  • quote:

quote:

İyi yürüyüş + koşu

Hocam dedıklerınız hepsını okudum değerlendırdım hepsini karma bırseyler dusundum uygulıyacagım. Artık iş bana kalmış yemek yemeyı seven bırı olarak boğazı tutucam

Yeme işini şöyle düzeltebilirsin . Sabah kahvaltısından sonra ara öğünleri arttır öğle yemeğine kadar. Öğle yemeğinden sonra akşam yemeğine kadar olan bölümde de yine arttır ara öğünü ama kalorileri az olan yiyeceklerden azar azar tüket. (İnternette yazıyor büyük çoğunluğu.) Alıştıktan sonra ara öğün sayısını azalt . En sonunda alışırsın zaten. Bunun yanında kardiyo yaparsın bir ay içerisinde düzeltirsin durumunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: l053r

quote:

quote:

İyi yürüyüş + koşu

Yeme işini şöyle düzeltebilirsin . Sabah kahvaltısından sonra ara öğünleri arttır öğle yemeğine kadar. Öğle yemeğinden sonra akşam yemeğine kadar olan bölümde de yine arttır ara öğünü ama kalorileri az olan yiyeceklerden azar azar tüket. (İnternette yazıyor büyük çoğunluğu.) Alıştıktan sonra ara öğün sayısını azalt . En sonunda alışırsın zaten. Bunun yanında kardiyo yaparsın bir ay içerisinde düzeltirsin durumunu.

Alıntıları Göster
    bır haftada verılen kılon %60 su' dur ve zaten verdiğin gibi geri alırısın uzun vadede yağ yakıp kas oranını artırırsın sımdıkı kılonda olup daha zayıf fit görünürsün mesela yemen dikkat etmezsen vede sporu sanki nefes almak yada sabah işe okula gitmek gibi hayatına sokucaksın yoksa sadece bır kac ay dedıgını yapar sonra patates cuvalı gıbı ıcı boşaldıkca sarkar zaten heryerın

• quote:

quote:

İyi yürüyüş + koşu

Alıntıları Göster
    hocam ben son 1.5 ayda 4kilo verdim senin programa pek uymuyor ama yaptıklarımı söyliyeyim.(spor salonunda yaptım bu hareketleri)
    10dk normal bisiklet
    10dk eliptik bisiklet
    3x20 mekik
    3x20 çakı
    200yana eğiliş
    5dk twist

bu hareketleri yaptım yemeğim neyse onu yedim hiç kısmadan ekmek de yedim bu hal ile 4 kilo verdim yaklaşık 40 günde.
    sen yemekten kısarak 5 kilo rahat verirsin diye düşünüyorum ekmekten uzak dur bol su bol meyve.
    hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

pm kabul edilebilirmi?
  • quote:

Bana göre aç karnına yürüyüş bile olsa spor yapılmamalıdır. Tok olarak da yapılmaz. Peki ne zaman yapılacak ? Yemekten 2-2.5 saat sonra 40-50 dk hızlı yürüyüş çok iyi olur. Yürüyüşten sonra 0.5 Lt ılık su içer, 20 dk sonrasında da diyet bir öğün yenirse faydası görülür diye düşünüyorum.
    Zaman olarak da 16.30 demiş arkadaş, çok iyi olur. Çünkü güneş batışa geçtiğinde metabolizma da yavaşlamaya başlar. Akşam üzeri yavaşlayan metabolizmayı hızlandırmış olursunuz bu sayede.

Beslenme olarak birkaç temeli oturtursanız sağlıklı şekilde kilo vermeniz kolay olur.
    *Akşam 18.30 dan sonra birşey yememek (özellikle kışın güneşin 17 gibi batıyor, yazın 19.30 yapılabilir)
    *Kızartma gibi yüksek yağ içeren yiyecekleri yememek
    *Şeker katkılı hiçbirşey yememek, çay vs içeçekleri şekersiz içmek
    *Öğünleri büyükten küçüğe doğru sıralamak ( örn; Kahvaltı > öğle yemeği > akşam yemeği ) ve akşam yemeklerini sebze yemeği ve çorba, mevsimlik salata gibi hafif yiyeceklerden seçmek ve doymadan sofradan kalkmak.
    *Günde 2-3 litre su içmek, yalnız suyu yemekten minimum 20 dk önce yahut 2 saat sonra içmek gerekli aksi halde hazım sorunlarına yol açabiliyor.
    *Beyaz ekmeği hayatımızdan çıkarmak, akşam hariç öğünlerde 2-3 dilim esmer ekmek yemek.
    Spor
    *Peşpeşe günler olmamak kaydıyla haftada 3-4 gün 40-50 dk yürüyüş ya da 15-20 dk hafif tempo gibi koşular yapmak

Kendi tecrübelerime dayanarak yazdım, eklenebilecek çok şey var fakat genel olarak bunları uygularsanız ve en önemlisi de kilo verme işini kafanıza kesin olarak koyarsanız başarırsınız. Tabi herhangi bir sağlık sorununuz varsa önce bir doktora görünmenizi öneririm.

Bu gibi konularda hep birşeyler yazıyorum fakat tek amacım insanların kendilerini şişman olarak ya da fazla kilolarıyla yaşamaya mahkum sanmasından vazgeçirmek. Ben 30 kilo vererek başardım, sizler de başarabilirsiniz.
    Ancak şu 1-2 ay gibi kısa süreli hedefler koymaktan vazgeçin, son 6 ayınızın nasıl geçtiğini düşünün, kilo vermek yerine daha da kilo mu aldınız ? Bu sürede diyet ve spor yapıyor olsaydınız ne güzel şimdi bambaşka biri gibi görünecektiniz değil mi ? İşte bu gün başlarsanız 6 ay sonra bunu başaramamanız için hiçbir neden yok...

• şekerli ve asitli içeceklerden uzak dur. akşam 7 den sonra meyve hariç bir yeme bol bol su iç (en az 2 lt) ekmeği kesme sadece sabah kahvaltısında ye 2 dilim falan. ara öğünlerde süt veya meyve ye. ve en önemlisi spor hergün 1 saat tempolu yürü dakikada 140 adım 1 ayda 5 kilo rahat verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

pm kabul edilebilirmi?

olmaz hocam kusura bakma
  • 15 bile verirsin pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.