Şimdi Ara

1 ayda bu fiyatlara ne oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende hergün bakıyorum adamlar arabayı satamıyorlar ama fiyatı indirmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coder73 C kullanıcısına yanıt
    daha geçen gittik focus 3.5 ayni şekilde 56 binde 2016 model trend x adam 99dan 1 kuruş inmedi. Dün ise 2017 40 binde buldum ayni araca ayni fiyata..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımda 0 km sini 108 bine aldığım peugeot 308in 45 bin kmdeki haline 109 bin yazmışlar malum sitede. Gerçekten şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXteras

Kasımda 0 km sini 108 bine aldığım peugeot 308in 45 bin kmdeki haline 109 bin yazmışlar malum sitede. Gerçekten şaka gibi.
    Araç sahipleri kendilerini kaybetmiş

• Ne oldu yazıyorum...Devletin paraya ihtiyacı var....0 Km otomobillerde ÖTV indirimi bitti....Fiyatları arttı....En ucuz CLİO 129 Bin lira.... Olunca ikinci elde arabasını satıp 0 km otomobil alma hayali kuranlar hüsrana uğradılar....Elindekini ucuz satınca tekrar iyi bir otomobil alması hayal olacak....İkinci ele çok koşan olunca fiyatları şişecek.Normaldir.....içi boş bir otomobile 129 vereceğime 70 - 80 bine temiz donanımlı güzel bir otomobil alırım....Ahmak değilim...Çok insan bunu düşünüp ikinci ele koştu..Fiyatlar azıcık zıpladı......Adım hıdır...Yazacaklarım budur...Saygılarımla....

• Tamam fiyatlar sürekli yükselir bu ülkede ama bir ayda çok aşırı yükseliş oldu bende fark ettim. Ötv den sonra millet anında yükseltti ama çoğu ilan sürekli yenileniyor. İnsanların atladığı şey milletin alım gücünün düşmesidir. Orta direk tabir edilen kesimin alım gücü çok düştü. Ötv indirimi gelirse bir miktar iner.

• Dacia Lodgy bile 130-140 bin olmuş sıfırı arkadaş!

• sıfır aracın fiyatları her ay artınca onlarda zam yapıyor demekki
  • coder73 C kullanıcısına yanıt
    Faizlerin düşmesi sanıldığı kadar etki yapmıyor. Çünkü hala önceki senelere göre faizler yüksek.

Ötv indirimi bitince 0 otomobile talep düştü ki zaten ötv indirimine rağmen talep azdı. Az olan o talep iyice bitti. Temmuz 2019'da 17.927 sıfır araç satılmış. Ağustos'ta düşük satış rekorunun kırıldığı 2002 yılının bile altına inebilir diyor sektör yöneticileri. 2002 yılında her evde otomobil de yoktu. Vatandaşın ne kadar zorda olduğunu buradan anlayabiliriz.

İşte o yüzden asıl neden vatandaşın enflasyon yüzünden nefesinin kesilmesi. Faturalar, mutfak vs derken sıfır alamayan vatandaş ikinci ele yöneldi. En azından elimdekini çıkarır başka alırım mantığı işledi. Çünkü önünü göremeyen neden kredi çeksin.? İkinci elde talep fazlalaşınca fiyat da yükseldi. Zaten enflasyon kadar yükselse % 20 fark ederdi.

• alacaginiz herhangi birseyin fiyatina tl degilde altin olarak bakarsaniz hic degismedigini gorursunuz. bakin dolar bile degil altin.
    iyi bir ev her zaman 3 kilo altindir mesela. su anda evler yari fiyatinda. er yada gec 3 kilo altina gelecek neticede.
    20 yildir takibin sonucudur bu yazdigim.

• Yıl 2013... O zamanlar Dacia’lar 20 bin civarında pololar , fiestalar 27-28’den başlıyor. O tarihten beri fiyatlarda bir artış başladı ki durdurabilen daha çıkmadı. Nerdeyse 100 bin tl zam gelmiş geçen 6 senede. Bu ülkede fiyat miyat düşmez kardeşim. Elinizde ki arabalara sahip çıkın. Benim arabam 200000’i geçti ama çaresiz devam ediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memlekette neye zam gelmedi ki araçlara da gelmesin? Benim gibi araç ihtiyacı olup maddi durumu iyi olmayanlar için tam hayal kırıklığı var... 30 35 bin civarı bütçem var onuda borç harçla halledicem. Bu civardaki araçlara bakınca ağlayası geliyo insanın. 250bin km yi aşmış,15 20 yaşlarında, her tarafı boyalı,kırık dökük araçlar bile 25 binden başlıyor. Durumu iyi olmayanın iyi kötü araç alması da sıkıntı oldu artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.