Şimdi Ara

1 ayda bu kadara geliştim sizce ümit varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ayda bu kadara geliştim sizce ümit varmı ?
    bu geçen seneki sonucum

selam dostlar 1 ay oldu belkide olmadı yukarıdaki netlerden şu netlere çektim(töder sınavı)

Türkçe 25D 10Y
    Matematik 5D 3Y
    Sosyal 15D 2Y
    Fen 2D 3Y

matematiğe sadece temel kavramlarla rassyonelleri bitirdim daha yeni başladım yani. sosyal ve fen hiç çalışmadım

sizce 300-400 arası ham puan yapabilirmiiyim sınava doru ?

hedefim marmara bankacılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ky28 -- 13 Ocak 2018; 23:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav en uyuz olduğum soru şu kadar puan yapabilirmiyim kadar saçma soru yok sınav zorluğuna göre değişen birşey sıralama sorsan anlarımda ayrıca çalıştıkça arttırmışsın işte temponu arttır devam et neden olmasın keza olmasa desek bırakıcakmısın ?
  • Sanırım mobil kaynaklı veya resimde bir sorun var,açılmıyor. Bu netler ile 300 ham puanı bulabileceğinizden emin değilim.

Ayrıca şu süreçte sonuçlara fazla takılmayın,bunlarda hata yapsanız bile önemli olan gerçek sınavda yapmamanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7581748F8 -- 13 Ocak 2018; 23:45:27 >
  • İlk sınav hocam geçen seneki sınav yani hiç çalışmadan böyleydi

Türkçe 15d 14y

Sosyal 15d 11y

Mat 4D 0y

Fen 2d 8y

Sizce ilerlemem nasıl ? Hedefim imkansız gözüküyormu sizce ?

• Hocam sadece merak ettim. Benim durumumda olan insanlarfan tavsiye almak için açtım konuyu. Sınavı boşver deseniz takmam ama şöyle böyle yap deseniz takarım o anlamda sordum.

• Umut bu toprakları terk etti beyim
  • Gollume kullanıcısına yanıt

• Tükçe nasıl o kadar düşük be kardeş?
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    hocam paragraaflarda çok saçma yanlışlarım çıktı. tekrar bakınca ben bunu nasıl bunu işaretlemişim diyorum. paragraf soru bankam var çöze çöze gelişecek inşallah. türkçe konusunda sıfatlardayım 2 haftaya knuları bitirip 30 a çekmeyi planlıyorum

• ky28 kullanıcısına yanıt
    hergün sabah 20paragraf 20problem kesinlikle yapacakların arasında bulunsun matematikte hızlanmaya bak ve geometri çalış sınavın en aayırt edici kısmı geometrisi bence benimde geometrim kötü mesela sonuç gibi basit yayınlarla başlıyaiblirsin bunun dışında kısa sürede ilk oturum konularını bitirip 2.oturum konularına başla
  • hocam problemlere yeni başladım. problemleri bitirip hemen üslü sayılar ve köklü ifadeleri bitirip matematiği bitirmeyi düşünüyorum.

problemler

üslü sayılark

temel kavramlar

köklü sayılar

bu ördünden zaten 20 dden fazla soru gelecek hemen ardından geo bitirmeyi düşünüyorum. şuan hedeften pek uzak olsamda zor gibi gözükmüyor.

değerli düşüncelerin için çok teşekkür ederim bu arada

Hedef kaç k Tm misin ?
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    hocam istediğim üni için başarı sıralaması 296 bin. geçen sene ygs 6 ile almış bu sene tyt ile allır diye düşünüyorum.

hocam üslü ve köklüden çok soru gelceğini düşünmüyorum ben 2.oturumun matematik azalmasından dolayı ama tabiki 2sinide iyi şekilde bitirmen lazım fonksiyon ve ötfyi güzel bi şekilde hallet 1.ve 2.oturum için çok önemli bi konu
  • Peki hocam ötf ve fonksiyonu da listeme ekliyorum o zaman. Tekrar tekrar teşekkürler iyi geceler

• Yapabilirsin ya da yapamazsın diyemeyiz. Bu senin önümüzde ki 5 ay çalışmana bağlı. Eğer 5 ay boyunca düzgünce çalışırsan neden olmasın? Çalışmayıp ne yapacaksın olmayacak ya diyip kendini yiyip bitirecekmisin?

• Hocam benimde geçen seneki sınavım aynıydı sizinki gibi birşey sosyalim daha kötüydü ve matematik bir doğrum daha az birkaç tane yanlışım felan vardı.

Töder:

Türkçe D24 Y7

Mat 10 a 6

Sosyal 8 e 2

Fen 4 e 8

Töder in matematiği zor değildi bana kalırsa. Sayısalcı olmama rağmen Fen im çok leş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandere5858 -- 14 Ocak 2018; 21:58:8 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hocan tavsiye konusu. Şöyle böyle yaparsan daha iyi olur gibi önerilerinizi alıyorum

• oguzhandere5858 kullanıcısına yanıt
    Bencede kolaydı matematik.yeni başlamama rağmen 5 tane doğrum vardı. 3 taneyidi çok küçük yanlışlıklardan çıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.