Bildirim
1 aydır istediğim karakter indirime girmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
irelianın hangi skininden bahsediyosun? -
Irelia jungle pek mantıklı değil irelia late gamede iş yapabilmek için aşırı derecede farma ihtiyaç duyuyor, çok başarılı gankler yapamazsan latede çok etkisiz kalabilirsin. Ama shyvana iki türlüde iş görür tabi tercih sana kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4s1 -- 11 Eylül 2012; 4:18:06 > -
solo oynamayı seviyosan irelia al derim gayet zevkli ve iyi bir herodur sahsen benm isteidigim irelia skinide indirime girdiginden ben skinde aldım dırek:Dtabi skin sana kalmıs zevkıne uyuyosa niye almayasın -
aldım beyler aviator skininide çaktım sağolun tavsiyeler için solo top oynarım ireliayla zaten shyvana da cc yok ondan istemedim -
yeni freeler açıklandı mı ?? -
yanlış hatırlamıyorsam 1 aydır beklediğin ire.. hem kendisi hemde skini ile indirime girdi.. 1 ay önce falan..
nerden biliyorum diye sorarsan...- aldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X