Şimdi Ara

1 Aylık BimCell Aboneleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz bir bakıp çıkacağız aboneleri de denebilir bu abonelere.
    Özellikle Turkcell de yeni gelen abone avantajları için Bimcell e gider tekrar dönerler Turkcell e.

Turkcell de Taahhütüm bitiyor, son ay, Turkcell DO uygulamasında da, Bayide de, Çağrı merkezinde de bana 3 tarife önerisi çıkıyordu. Bu 3 tarifeden ilkine tıkladığımda hattınız uygun değildir diye uyarı veriyor, bayide yapamadı, çağrı merkezide. Diğer 2 sinden birini seç dediler. Koskoca Turkcell onlarca paket tarifeden bana sadece 2 tane seçenek sunabiliyordu.
    Bayideki kız şu karşıda Bim var, oraya git size geçmek istiyorum de, 1 ay sonra gel ben sana istediğin paketi vereyim dedi. Kimlik fotokopimi bile Turkcelldeki kız çekip elime verdi. Bime gittim fotokopiyle işlem yapma bitmiş, kimliği tarayıp online gönderiyorlar. Hemen sözleşme formunu doldurup sim kart verdiler. 10 dakika sonrada bimcell den mesaj geldi 4 gün içinde geçişiniz olacak diye.
    Bim mağazasındaki eleman karşımızda Turkcell olması bizim işimize geliyor, bu şekilde hergün birsürü hat taşıma yapıyoruz diyor.
    Sanırım 1 aylık Bimcell ci çok kişi var.
    Bimdeki çalışanda bu sayede mağaza cirosunu artırıp pirim kazandığına seviniyor.
    Turkcell bu politikadan acilen vazgeçmeli. Belki 1 aylığına diyip gidipte çeşitli sebeplerle dönmeyen de çok vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 17 Ocak 2021; 18:55:33 >

• Telekom ve Vodafone faturasız numara taşıma yapacağım deyince %99 elimizde faturasız taşıma için sim kart yok sadece faturalıya taşıyoruz deyip kestirip atıyorlar. O yüzden Bimcell'e yönlendirmişlerdir. Gerçi Bim'deki kasiyerlerde bazen uğraşmamak için numara taşıma formu kalmadı deyip kabul etmiyor.

• 0537 kullanıcısına yanıt

Taşıma işlemini Tabletten yaptıkları için form falan eskide kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye itiraz ediyorsunuz ki anlamıyorum. Hem bize ne, Turkcell müşteri kazansa ne olur, kaybetse ne olur?

• Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Bana diyorsan, ben şuna itiraz ediyorum;
    20 yıldır Turkcell kullanırım. Bana verdiği paketi yeni gelecek olana yarı fiyatına vermesine.
    Neden 1 aylığına başka operatöre gidip gelmek zorunda bırakıyor beni.
    Belki 2 katı ücreti vermek maddi olarak beni etkilemez ama kendimi enayi gibi hissetme psikolojisini atamıyorum.

Ben herkesle aynı fiyata aynı tarifeyi adaletli şekilde alabildikten sonra neden itirazım olsunki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 13 Ocak 2021; 15:57:26 >
  • Yeni musterilere sunulan paketlerden, bende yararlanabiliyorum. 1 Aylık BimCell Aboneleri
  • Seninki iyiymiş. Bana vermiyor malesef.
    Halbuki durdukça avantaj artsa kimse hiçbir yere gitmez. Kesintisiz 20 yıl duracaksın da, yeni gelenle eşitleneceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef mevcut abonelere sahip çıkmak yerine yeni müşteri çekme politikasi uyguluyor bütün operatörler böyle. Bizleride ya yüksek fiyatlara ya da gel-git yapmaya mecbur bırakıyorlar.
  • Evet hepsi öyle ama Turkcell fazlasıyla abartıyor bu işi. Diğerlerinde de fark var ama 2 lira, 3 lira. Turkcell de bana önerilen 69 liralık tarifenin aynı içeriği farklı isimle 39 liraya yeni gelene veriliyor.

Dip not; Bimcell in de hakkını yemeyelim. Herkese eşit davranan sanalda olsa tek operatör.
  • Turkcell de bir de kara liste varmış. En az 6 ay başka operatörde kalınırsa listeden çıkılabiliyormuş.
    Kara liste diyince borç harç anlamında değil. Müşteri hizmetlerini çok meşgul eden, sürekli şikayet eden aboneler içinmiş.
  • Tubalingo kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi nereden aldınız hocam?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bayi çalışanı söyledi, hatta bir tarifenin detaylar kısmını okudu, orda da aynen yazıyordu.
  • Tubalingo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.
  • Böyle bişey gördüm bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.