Şimdi Ara

1 Aylık Emeğimin Sonunda Meyvesini Aldım 1milyon SP! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: AmmuT

Güzel olmuş hemde çok yani :))Güle Güle kullan.

Teşekkür ederim

@_SouL_

Örneğin ptde 5 kişi var ve lvlleri 80,30,25,25,22 /5 (partideki adam sayısı kadar) =22.75 ediyor yani senin bunu ongla aynı lvle eşitlemen lazım.

Anladım Hocam
  • Şuan char lvl 52 oldu ve 1.012.xxx milyon spsi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 13 Nisan 2009; 11:37:58 >
  • Helal olsun Sercan, güzel günlerde kullanman dileğiyle . . .
  • SP Baya Bir Fazla Olduğundan Okuması Baya Zor Oluyor
    HHAYIRLI OLSUN Bİ TANEDE BNM BASIMDA VAR UĞRASIORUS BAKALIM
  • ben dusuk levelde sp farm cok gereksiz goruyorum

100 lvl yapip yapcam sp farm
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

ben dusuk levelde sp farm cok gereksiz goruyorum

100 lvl yapip yapcam sp farm

Düşük lvlde sp kasmak daha kolaydır.100 lvl olup full farm yapana kadar böyle bi karakteri ondan daha hızlı şeklide hazırlarsın.

Ayrıca başka bi durum daha var.Ben sürekli aynı yerde kasınca sox item çıkacagına inananlardanım.Düşük lvlde sp kasma gibi bi şanasım olmadıgı için 100 lvlde bitiricem farmımı.
  • Char MuKKemel... Ellerine kollarına Saglık Emek ve Sabır ıster Onları Basarmıssın ıı gunlerde Kullanırsın Ins...
  • sercan olm kore serverındaki gibi 3-5 milyon sp mi yapıcan
    1 sene Lıb i bana sat dedim satmadı bunun için bekletmiş çakal
  • h.o gule gule kullan

BENde LVL 90 DA BASLICAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

sercan olm kore serverındaki gibi 3-5 milyon sp mi yapıcan
    1 sene Lıb i bana sat dedim satmadı bunun için bekletmiş çakal

Valla 1 sene ciddi ciddi bırakmadın charın peşini şimdi Llb 83 oldu 100e kasıyorum..

• MrsWicked in buildini ne planlıyorsun?

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

MrsWicked in buildini ne planlıyorsun?

Hayırlı olsun.

Şuan 53 lvl oldu dün sabah kasmaya başladım. Str int vermedim sadece cleric mastery açık skilleri ellemedim.. Xbow wizard bard hepsini oynadım ve gerçekten çok dayanıksızlar.. Sanırım 80e kadar böle kasıcam 80de açıcam skill ve statları.. Büyük ihtimal warrior-cleric olacak 1m sp az bişey değil tüm skilleri maxlayıp tank nedir göstericem yada çok iyi bir teklif gelirse satışa sunarım

• quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

hayırlı olsun char güle güle iyi günlerde kullanırsın inş. hack mek olayı olmazda gönül rahatlıyla oynarsın...

bide ticket sız nasıl oldu 1-2 ayda 1m sp orasını anlayamadım günde ortalama kaç saat kasıyordun.. çok emek var charın da gene güle güle kullan..

7/24 kasıyordu ben şahidim ne zaman gitsem ordaydı.

Nickin neydi senin? Ezik bi wizard vardı sövüp sövüp gidiyordu o senmiydin hatta ssi vardı bulursam koyayım 7/24 oradaydım 2 spot kasıyordum

SiR_Damaqe 68 lwl ff wizard

• Öncelikle şu an bende farmda olan biri olarak sp farm yapılırken karşılaşılan zorlukları (ks,charların öldürülmesi,harcanan gold etc..) çok iyi bilen biri olarak tebrik etmek isterim.Bende su an ares serverinde chinese farm yapmaktayım yaklasık 2 aydır sp ticket+pre ticketlerle birlikte 1.3m yi geçmiş bulunmaktayım.ama 150 lvl kadar kac sp gider bilemeyecegim için min 2m sp yapıp lvl'e gitmeyi düşünüyorum.Bir daha da farm yüzü görmek istemiyoorum.Senin euro char olduguu için çok daha iyi sp almana ragmen bende farmını biraz daha sürdürmen daha iyi olurdu düşüncesindeydim.tabiki bu benim düşüncem...Tekrardan hacksız..bol sanşlı bir oyun dilerim...
  • 0nly4Lib ile bizzat tanışmışlığım vardır.
    O servere başladığımda daha 62 leveldi, bende daha 10 levelken Global Mesaj Atmıştı :
    -(ismini hatırlamıyorum) Guildine 20lvl- Üyeler aranıyor Guilde Gelenlere Taxi Bedawa...
    E tabyy bizde atladık hemen kasıldım 25 -27 derken 30 oldum ve sonra 45 levelda teknik nedenlerle serveri bıraktım
    Ama siz Sercan Abi demişsiniz Bu Charın İlk sahibi Melih Adında 13 Yaşında bi Çocuktu (Şuan 14)
    Acaba bu Sercab Abi Ondan mı Satın aldı merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrosShooter

0nly4Lib ile bizzat tanışmışlığım vardır.
    O servere başladığımda daha 62 leveldi, bende daha 10 levelken Global Mesaj Atmıştı :
    -(ismini hatırlamıyorum) Guildine 20lvl- Üyeler aranıyor Guilde Gelenlere Taxi Bedawa...
    E tabyy bizde atladık hemen kasıldım 25 -27 derken 30 oldum ve sonra 45 levelda teknik nedenlerle serveri bıraktım
    Ama siz Sercan Abi demişsiniz Bu Charın İlk sahibi Melih Adında 13 Yaşında bi Çocuktu (Şuan 14)
    Acaba bu Sercab Abi Ondan mı Satın aldı merak ettim

Bu charı guildden bir arkadaşımdan aldım takas ile.. Fakat ozamanlar Llb vardı buda çakması İsim benzerliğinden dolayı hemen aldım.. Şuan 2 side bard ve 100e kasılıyorlar.

• Ellerine sağlık hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.