Şimdi Ara

1 Aylık Emeğimin Sonunda Meyvesini Aldım 1milyon SP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 hatta 2 aydır onglarla cebelleşerek, spotuma ks yapanlar, ezik charlarımı yatıranlarla gerek pk olanlarla uğraşa uğraşa zar zor kastığım charımı sizlere tanıtmak istiyorum

Öncelikle hangi charlarla kastığımı daha sonrada charımın sslerini sunacağım:

Llb çoğunuz forumdan tanıyor artık bard konusunda da resimleri mevcut

Ongda spotu elimden alamayınca genelde pk olurlardı Ongda farm yapanlar elbet görmüşlerdir beni (Şuan 100e kasılmakta)

0nly4Lib Emektar wizardım Elindeki +7 staff ile Llbin marchı sayesinde çok seri kasıyordum.. 2spot ong saatte yaklaşık 3k sp sağlıyordu ( res ve pt ortalaması tutturulunca)

ve işte okadar emeğin karşılığı MrsWicked

Kısaca charda şuan str int verilmedi, Angel Dress yani melek kanatları var.Sadece cleric mastery açıldı ve hiçbir skille dokunulmadı.. 550 Silk yükledim chara Pre plus alıp 1 aya kalmaz 80 yapmayı düşünüyorum... Şuan hala kasılıyor, işte resimler...

Dipnot: Char hala kasılmakta ve 550 silk bulunmaktadır.. STR,INT verilmemiş sadece cleric masterysi açılmıştır skiller kapalıdır... Satmayı düşünmüyorum fakat çok çok çok iyi bir teklif gelirse fikrimi değiştirebilirim...

Herhangi bir sorunuz olursa konuya yazmanız yeterlidir elimden geldiğince yardımcı olacağım

Unutmadan, server Saturn ve sp ticket veya pre kullanmadım farm sırasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 12 Nisan 2009; 14:09:26 >

• Hayırlı olsun.
  • Tebrik ederim Sercanım. Belli ki çok uğraşmışsın. Apolloda da ben 1 m sp kasayım bari. :gro
  • Konuya ilk Up'u ben veriim gnc ahmet :)
    _CrAzY_'yim ben :)
  • Öncelikle Hayırlı Satışlar Umarım Aradığın Alıcıyı Bulursun!
    Bişey Sormak İstiyorum!!!!!
    Bende Farm Yapacağım 81 Wizard var .(İsrobot kullanacağım 1 ay boyunca )
    Farm yapacağım chara 1 aylık sp ticket alacağım. Günde 6 saat Kasarak 1 Ay boyunca Kaç K sp Kasabilirim ? Bide Pt de Sadece Benim Charım Olacak.!
  • helal olsun benim sercan abime sercan abimin o cari yapana kadar ne ler cektiklerini bilirim bu cara 90+ wersenız az dir cardan once o cara verilen emek onemlı.. up meyveleri toplamaya basla xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: --OTToMaN--

Öncelikle Hayırlı Satışlar Umarım Aradığın Alıcıyı Bulursun!
    Farm yapacağım chara 1 aylık sp ticket alacağım. Günde 6 saat Kasarak 1 Ay boyunca Kaç K sp Kasabilirim ? Bide Pt de Sadece Benim Charım Olacak.!

Öncelikle, charı satmak için açmadım konuyu bunu belirtmemde fayda var.. Olurda alıcı çıkrsa diye not düştüm sadece.. SP ticket alman çok gereksiz. Günde 3 saat 1 ayda toplam 3 gün daha fazla spye denk geliyor.. Seni fazla kurtarmaz hiç bulaşma bile.. Ben 1 günde res pt ortalaması tutarsa 50-60k kastığımıda biliyorum ticketsiz(2 spot). 6 saatte eğer pt ortalamasını falan tutturursan kasabileceğin max sp 10kyı geçmez.. 1 ayda 300k spye denk gelir buda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 12 Nisan 2009; 14:38:53 >

• Bu level down için extra bir program kullandın mı ? Yoksa sadece sbot yetiyor mu ? Bir de yaklaşık olarak kaç lv den kaç lv e kaç saatte düşüyordun ? (Nasıl soru la bu =) )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: --OTToMaN--

Öncelikle Hayırlı Satışlar Umarım Aradığın Alıcıyı Bulursun!

Öncelikle, charı satmak için açmadım konuyu bunu belirtmemde fayda var.. Olurda alıcı çıkrsa diye not düştüm sadece.. SP ticket alman çok gereksiz. Günde 3 saat 1 ayda toplam 3 gün daha fazla spye denk geliyor.. Seni fazla kurtarmaz hiç bulaşma bile.. Ben 1 günde res pt ortalaması tutarsa 50-60k kastığımıda biliyorum ticketsiz(2 spot). 6 saatte eğer pt ortalamasını falan tutturursan kasabileceğin max sp 10kyı geçmez.. 1 ayda 300k spye denk gelir buda

O zaman Önemli Olan Pt Ortalaması ! Sp Ticketle Alakası Yoq ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Lu£

Bu level down için extra bir program kullandın mı ? Yoksa sadece sbot yetiyor mu ? Bir de yaklaşık olarak kaç lv den kaç lv e kaç saatte düşüyordun ? (Nasıl soru la bu =) )

Valla biraz üşengeç olduğum için lvl 30a kadar kasıp lvl 10a düşürüyordum sbot yanında ufak bir program daha var res için tuşlara otomatik basan key helper yani

@--OTToMaN--

Evet pt ortalamasını ayarladıktan sonra ticket pek fark yaratmıyor

• Tmm Saol..
  • valla helal olsun. çok beğendim charlarını. emek var
  • Çok küfür yedin benden söyleyim. Ne zaman senin slota gelsem hep rprde oluodun bende bos die yerleşiodum spota sen gelince ks yapıon die kufur ediodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 12 Nisan 2009; 17:35:13 >
  • gratz
  • hayırlı olsun char güle güle iyi günlerde kullanırsın inş. hack mek olayı olmazda gönül rahatlıyla oynarsın...

bide ticket sız nasıl oldu 1-2 ayda 1m sp orasını anlayamadım günde ortalama kaç saat kasıyordun.. çok emek var charın da gene güle güle kullan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

hayırlı olsun char güle güle iyi günlerde kullanırsın inş. hack mek olayı olmazda gönül rahatlıyla oynarsın...

bide ticket sız nasıl oldu 1-2 ayda 1m sp orasını anlayamadım günde ortalama kaç saat kasıyordun.. çok emek var charın da gene güle güle kullan..

7/24 kasıyordu ben şahidim ne zaman gitsem ordaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

hayırlı olsun char güle güle iyi günlerde kullanırsın inş. hack mek olayı olmazda gönül rahatlıyla oynarsın...

7/24 kasıyordu ben şahidim ne zaman gitsem ordaydı.

Nickin neydi senin? Ezik bi wizard vardı sövüp sövüp gidiyordu o senmiydin hatta ssi vardı bulursam koyayım 7/24 oradaydım 2 spot kasıyordum

• Hocam Nasil parti ortalaması Biraz Acar mısın ?
  • Güzel olmuş hemde çok yani :))Güle Güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmmuT

Güzel olmuş hemde çok yani :))Güle Güle kullan.

Teşekkür ederim

@_SouL_

Örneğin ptde 5 kişi var ve lvlleri 80,30,25,25,22 /5 (partideki adam sayısı kadar) =22.75 ediyor yani senin bunu ongla aynı lvle eşitlemen lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.