Şimdi Ara

1 aylık iphone 5s ekranda siyah gölge sorunu [SS geldi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

2. Değişen iPhone 6 da ekranda sizinki gibi Gölge mevcuttu fakat o bölgeye baskı uygulandığında LCD ekran da dalgalanma oluyor kullanmda sanki o bölgede kir varmış gibi karanlık duruyor daha fazla sabredemedim şimdi genpaya gidiyorum bakalım bele karşılaşıcam aldığıma alacağıma pişman oldum üstelik bunda da kasa açıklığı var üst köşede kılıfsıZ kullanamıyorum saçlarımı yoluyor böyle birşey yok...

hocam pm attım bakarmısın konu takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

2. Değişen iPhone 6 da ekranda sizinki gibi Gölge mevcuttu fakat o bölgeye baskı uygulandığında LCD ekran da dalgalanma oluyor kullanmda sanki o bölgede kir varmış gibi karanlık duruyor daha fazla sabredemedim şimdi genpaya gidiyorum bakalım bele karşılaşıcam aldığıma alacağıma pişman oldum üstelik bunda da kasa açıklığı var üst köşede kılıfsıZ kullanamıyorum saçlarımı yoluyor böyle birşey yok...

haydaa . ama ben baskı uyguladğmda hiçbişy olmuyor . valla öyle kullanıyorum swaplarında durumu içler acısı .
  • assse
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    salaksy ace s5830 kulanıyom dustu camdan aynı sey bendede oldu
  • geçen yaz ekranın üstü komple çay dökülmüş gibi sararmıştı bende sattım cihazı yerine 6S aldım ilk aldğmda sol üst köşede gölge vardı şimdi sanrm gözüm alıştı sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.