2. Değişen iPhone 6 da ekranda sizinki gibi Gölge mevcuttu fakat o bölgeye baskı uygulandığında LCD ekran da dalgalanma oluyor kullanmda sanki o bölgede kir varmış gibi karanlık duruyor daha fazla sabredemedim şimdi genpaya gidiyorum bakalım bele karşılaşıcam aldığıma alacağıma pişman oldum üstelik bunda da kasa açıklığı var üst köşede kılıfsıZ kullanamıyorum saçlarımı yoluyor böyle birşey yok...
hocam pm attım bakarmısın konu takip
quote:
Orijinalden alıntı: PaşaYiğit
2. Değişen iPhone 6 da ekranda sizinki gibi Gölge mevcuttu fakat o bölgeye baskı uygulandığında LCD ekran da dalgalanma oluyor kullanmda sanki o bölgede kir varmış gibi karanlık duruyor daha fazla sabredemedim şimdi genpaya gidiyorum bakalım bele karşılaşıcam aldığıma alacağıma pişman oldum üstelik bunda da kasa açıklığı var üst köşede kılıfsıZ kullanamıyorum saçlarımı yoluyor böyle birşey yok...
haydaa . ama ben baskı uyguladğmda hiçbişy olmuyor . valla öyle kullanıyorum swaplarında durumu içler acısı .
assse
ucuß3
kullanıcısına yanıt
salaksy ace s5830 kulanıyom dustu camdan aynı sey bendede oldu
geçen yaz ekranın üstü komple çay dökülmüş gibi sararmıştı bende sattım cihazı yerine 6S aldım ilk aldğmda sol üst köşede gölge vardı şimdi sanrm gözüm alıştı sıkıntı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme