Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1 AYLIK MACBOOK AIR 2020 - 8/256 - KUTULU,GARANTİLİ Satın Al 18 Aralık 2022 23:43 1 1 1 AYLIK MACBOOK AIR 2020 - 8/256 - KUTULU,GARANTİLİ Merhaba arkadaşlar,Henüz 16 Kasım'da aldığım Macbook'umu satıyorum. 8 gb ram ve 256 gb SSD olan modelidir. Hiçbir sorunu yoktur, satma sebebim macOS işletim sistemine alışamadığım içindir. Windows'a dönmeye karar verdim.17 Kasım 2024'e kadar Apple Türkiye garantilidir.Sıfır gibi cihazdır, hiç bir kozmetik problemi olmamıştır.Kargoda oluşabilecek hasar/çalınma gibi risklerden dolayı elden teslim önceliğimdir.Kutusu ve faturası ile verilecektir.Mesaj yolu ile dönüş sağlarım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 AYLIK MACBOOK AIR 2020 - 8/256 - KUTULU,GARANTİLİ