1- MACBOOK AIR M1 8GB 256GB GÜMÜŞ RENK:
Sadece evde, basit işlerde kullanılmış, çiziksiz, şubat 2024'e kadar garantili, 26 pil devirli ve %100 pil sağlığına sahiptir. Uzun süredir kullanılmadan duruyor.
Özellikleri bilindiği için yazmıyorum. Çığır açan M1 işlemciye sahiptir, günlük 2 saatlik kullanım ile 1 hafta ve üstü şarj süresi veriyor.
Fatura, kutu, şarj cihazı ve kablosuyla verilecek.
FİYAT: 15.499tl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- DELL 5415 5500U 16GB RAM IPS Aluminyum Kasa
Yurtdışına çıkacağım için uzun süre boşta beklemesini istemediğimden dolayı keyfe keder satılıktır. Satılmazsa da problem değil 6 ay boşta beklemiş olur sadece. 14 kasımda alındı, henüz birkaç aylık. Tamamen sıfır ayarında. Kesinlikle her şeyinden memnunum.
Alt-orta seviye ürünlerden değildir, onlardan ayrılan bir sürü özelliği vardır.
Özelliklerine gelirsek:
Alüminyum, gayet kaliteli bir kasa. Bu fiyat seviyelerindeki laptoplardaki gibi gacır gucur plastik kasalardan değil.
14 inç 1080P IPS ekran
5500U 6C-12T işlemci.
16GB RAM. Normalde 8GB ile geliyor, 8 de ben taktım. İstenirse daha da artırılabilir. Lehimli ram falan yok.
256GB M.2 Nvme SSD
54Wh batarya. Normalde 32-40Wh civarı oluyor çoğu laptopta.
Işıklı klavye
2X2W güçlü, çok net hoparlör
Displayport özellikli Type-c port. Hem monitör bağlayabilirsiniz hem de şarj edebilirsiniz. Powerbankle bile şarj edilebiliyor.
Parmak izi okuyucu, güç tuşuna entegre.
1.4kg ağırlık
Windows 11 HOME
Yani kasasından, ekranına, işlemcisine, piline ve diğer tüm özelliklerine kadar kusursuz bir laptop.
Ürün kodu: I54151012WH İnternetten araştırabilirsiniz. Hepsiburada'dan alınmış ve 8GB ram takviyesi yapılmıştır.
Fatura, kutu, şarj cihazı ve kablosuyla verilecek.
FİYAT : 10499TL.
3- Baseus 8-in-1 HUB:
Sadece birkaç kere kullanıldı. Sıfır ayarında, sorunsuz, faturası mevcut, garantisi devam ediyor.
FİYAT : 649TL.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.