Ben bir ara bu mümkün mü diye araştırmıştım bir proje için ama bir çözüm bulamamıştım- bunun Windows'da mümkün olmadığını sanıyordum. Vay be ülke fakirleştiçke nasıl çözümler üretiyor ama. Ama aslında çok mantıklı bir proje, dar gelirlilikle de alakası yok yani var olan kaynaklarınızı daha verimli kullanıyorsunuz. Umarım ihtiyacı olanlar için çok faydalı olur bu çözümünüz. Pandemiden dolayı çocuklara tablet bilgisayar almak zorunda anne babalar var ama her geçen gün kur artıyor bilgisayar fiyatları artıyor gerçekten insanların durumlarını zorlayan bir şey bu. |
1 Bilgisayarı 2 Bilgisayar Olarak Kullanmak EFSANE !! (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sandbox oyunlarda işi bozar. Onun haricinde tarayici, muzik, video vs iş gorur. Evdeki buyuk tv ye de baglanabilir. Heleki tv android, smart degilse iş görür bir yontem. Elune saglik epey ugrasmissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarı trupla akrabalık var mı? oyun oynasanda oynamasanda işlemci soğutucu şarttır... zaten anti virüs devri bitti... internet security kullanacaksın...
-
2 kardeşseniz çok kullanışlı Mesela.
Teknoloji dünyasında çağ atlamis
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok faydalı bir konu.Teşekkürler.
Açıkçası son 1 aydır böyle birşey yapmayı düşünüyordum.Tam üstüne denk geldi.Daha önce spacedesk kullandım ve çok faydasını gördüm.Geçenlerde babamın laptopu bozuldu.Ona ikinci el bir sistem toplayayım dedim.1500lük oldum.O da benim gibi oyun meraklısı.Daha ucuz yollu bir sistem alıp monitörüne benim pcden hdmi ile görüntü aktarayım oyunlarını öyle oynasın diye düşündüm ama sonra kafaya dank etti tabi.Klavye mouseu nereye bağlayacak.Benim pcye bağlaması gerek tabi.Kaldı ki o da bu arkadaşın anlattığı sistem gibi çalışmayacak.Ortada tek bir pc ve sistem var sonuçta.
Arkadaşın anlattığı uygulama gayet kullanılabilir gözüküyor fakat babam başka odada.Çok uzun kablolar gerek bunun için.Klavye , mouse ve hdmi.Hadi diyelim buldun aldın.Kabloları geçirmek için orayı burayı mı deleceğiz.Mecbur kapının köşesinden yerden gidecek.E kış geldi.Kapıları sıkı sıkıya kapatmamız gerek aksine.Aynı odada takılan abi kardeşler için güzel sistem ama sevdim.İlerde bir gün işime yarar illaki.
-
İşte donanimhabere böyle insanlar lazım iki ekranında olmasa olduğunda bu konudan yararlanabiliriz ;) emeğine sağlık
Windows 7/8/10 için ömür boyu lisans almış olsak ileride Windows 11 vb bir işletim sistemi çıktığında bizim lisans çöp mü olacak? Yani 11 için ayrıca lisan mı almamız gerekecek?
Güzel yararlı konu. Ofis ortamında işine yarayabilir insanların.
Efsane konu, teşekkürler
Eskilere gittim birden.. 15 yıl kadar öncesine :) Ne güzel bir konu olmuş. DH nin olması gereken formatı. yazarken ki ellerine, resimleri de ayarlarken ki emeklerine sağlık :)
-
Elin en az 4 5 bilgisayar alabildigi 8000 birim paraya, TR'de DH camiasının çöp diyeceği bir bilgisayar anca alınabildiği için böyle oluyor. Yoksa bununla niye uğraşsınlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cinaryasarbende 'Aster İşyerlerini Çalıştır' dediğimde hata veriyor ve şunu diyor
Şu anda ASTER’i Çalıştırmaya gerek yok.
Geçerli yapılandırmada, sadece birinci işyeri
başlatılacaktır.
Bunun nedeni, çalıştırılmasına izin verilen ek
işyerlerinin kendilerine atanmış ekranları olmamasıdır.
Lütfen 'İşyerleri' sekmesindeki işyeri atamalarına
yönelik ekranı ve 'Genel ayarlar' sekmesindeki
açık durumdaki işyerleri listesini kontrol edin
Monitörler ile alakalı bir sorun olabilir. Bağlantıları bilgisayara nasıl yaptınız.
Monitörleri Ekranı genişlet modunda kullanın.
Hatanın ekran görüntüsünü atsanız daha yardımcı olurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
bunun icin bilgisayarların aynı ortamda mi bulunması gerekir. yani birbirinden uzak olsa da olur muKabloyla istersen karşı yakaya kadar uzat yine de olur :)
-
işin bu boyutuna girmeyeceğim ( ki doğru o ayrı bir nokta) lakin bir ofis yahut ufak çapta işyerleri için tek bir sağlam sistem alınıp bu şekilde klonlanması, sarfiyat açısından da makul ve güzel bir uygulama. Sadece düşecek olan elektrik faturası vs değil söylemek istediğim nokta. Çevreci bir yaklaşım ile; azalan tüketim ile ofisin/işyerinin diğer ihtiyaçlarına kaynak aktarımı vb. durumlar. Elinizde 1 i 3 yapabilme şansınız varsa kullanmak gerekir diye düşünüyorum aslında kısacası :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulWindows 7/8/10 için ömür boyu lisans almış olsak ileride Windows 11 vb bir işletim sistemi çıktığında bizim lisans çöp mü olacak? Yani 11 için ayrıca lisan mı almamız gerekecek?
Hayır , neden lisans çöp olsun ?
Ömür boyu lisans bu istersen windows 20 gelsin :)
Ona göre güncellerler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: IGBen bir ara bu mümkün mü diye araştırmıştım bir proje için ama bir çözüm bulamamıştım- bunun Windows'da mümkün olmadığını sanıyordum.
Vay be ülke fakirleştiçke nasıl çözümler üretiyor ama.
Ama aslında çok mantıklı bir proje, dar gelirlilikle de alakası yok yani var olan kaynaklarınızı daha verimli kullanıyorsunuz. Umarım ihtiyacı olanlar için çok faydalı olur bu çözümünüz. Pandemiden dolayı çocuklara tablet bilgisayar almak zorunda anne babalar var ama her geçen gün kur artıyor bilgisayar fiyatları artıyor gerçekten insanların durumlarını zorlayan bir şey bu.
Gördüğüm en haklı bakış açısı olan yorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: gonulbasSandbox oyunlarda işi bozar. Onun haricinde tarayici, muzik, video vs iş gorur. Evdeki buyuk tv ye de baglanabilir. Heleki tv android, smart degilse iş görür bir yontem. Elune saglik epey ugrasmissin
Sandbox okadar da işi bozmuyor aslında maks. 10 fps kaybı gördüm
ancak 2.gösterdiğim yöntemle yapılsa fps kaybı 0 olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwsarı trupla akrabalık var mı? oyun oynasanda oynamasanda işlemci soğutucu şarttır... zaten anti virüs devri bitti... internet security kullanacaksın...
Stok amd fanı ile 6 saat dying light ardından işlemci sıcaklığı maksimum 71 derece ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X