Şimdi Ara

1 dakika bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 hafta önce platin oldum ve Kasım ayında askere gideceğim için oyuna şimdilik ara verdim. Sezonu plat 5 olarak bitirmek istiyorum artık. Bu konu hakkında sizlere bir kaç sorum olacak.

1- Bir arkadaşım belli bir süre dereceli girmezsen lig düşersin dedi. Platin gibi düşük bir ligde böyle bir şey olmaz değil mi?

2- Böyle bir şey varsa kaç gün dereceli atmazsam lig düşerim.

3- Ligler ne zaman kapanacak.

Vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.
    İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gold üstü liglerde 28 gün dereceli atmazsan ligine göre puan kaybediyorsun. Hangi ligde ne süreye kaç puan olduğunu hatırlamıyorum. Hayırlı tezkereler.
  • Vladyr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Ben son maçı 12 gün önce attım 27 gün olunca 1 maç daha atayım o zaman.

• Yalnızca Platin, Elmas, Ustalık ve Şampiyonluk aşamalarında erime gerçekleşebilir. Eğer Platin veya Elmas Aşaması'ndaysan ve 28 gün boyunca Dereceli oynamazsan bunun birkaç sonucu olur. Öncelikle ligdeki sıralamada görünmemeye başlarsın. Bulunduğun aşamaya bağlı olarak lig puanı da kaybedersin. 28 gün boyunca Dereceli oynamazsan LP kaybetmeye başlarsın ve tekrar Dereceli oynayana kadar her 7 günde bir LP kaybedersin; Elmas oyuncular 50 LP, Platin oyuncular ise 35 LP kaybeder.

Kaynak:
    Riot Games Oyuncu Destek
    Dereceli Oyunlar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
    https://support.riotgames.com/hc/tr/articles/204010760-Dereceli-Oyunlar-SSS#h3q1

• escape_454 kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam. Dün gittim 48 lp kasıp bıraktım askere gitmeden 1 gün öncede dereceli atacam düşmem artık.

• Bunu niye dert ettin bi arkadaşına ver girsin dereceliye 3 haftada 1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Lol oynayan arkadaşım yok ki herkes bıraktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ranked girmekten korkmayın. Platin V öyle düşmekten korkulacak bir seviye değil açıkçası.
  • kanguru_kesesi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu sene oynasaydım rahat Diamond olurdum zaten.

Benim anlatmak istediğim şeyi ya anlatamamışım ya da anlamamışsınız :(

Kasım ayında askere gideceğim için oyun oynamaya vaktim olmuyor. Spor yapmaya başladım. Üniye diplomamı almaya gidecem bir sürü işim var ve lol oynayacak vaktim yok.

Onun için hesap platin kalsın, platin çerçeve gelsin, kostüm gelsin diye düşündüm.

Oynayacak zamanım olsa ligin bitmesine daha nerden baksan 1 ay felan vardır rahat elmas olabileceğimi düşünüyorum.

• PaulWeston1627 P kullanıcısına yanıt
    Nickini yazar misin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.