Şimdi Ara

1 Dakikanızı Alabilirmiyim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyla ilgilenenlere çok teşekkür ederim....
    Gelelim Topladığım sisteme

CPU P2D 2.0 GHz (E2180) 1MB L2 800 MHz
    MB GIGABYTE 945GCM-S2L C2DUO DDR2 PCIX 224VGA GLAN
    RAM 1024 MB DDR2 667 MHZ KINGSTON
    HD 160 GB SAMSUNG SATA2 8MB CACHE-HD161HJ
    VGA 512 MB PALIT PE8500GT Super (128bit) PCIEXP
    DVD-RW SAMSUNG 20X SİYAH SHS202J
    KASA 300W CARDREADER

ARKADAŞLAR SİZCE NASIL BİR SİSTEM.. SİSTEMİ OYUN İÇİN KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM..Yapmam Gereken Eklemeler Mutlaka Vardır ancak bu sistemi yoruma açık bırakıyrum NEOLUR ARKADAŞLAR Bİ BAKIN

• kardeş bütçen ne kadar
  • MONİTÖR DAHİL 800 YTL
  • 800 için iyi
  • arkadaşlar ne biliyim hiç değilse bi nba 2008-nfs pro street-knight online vs..vs..vs gibi oyunları çalışıtırmı??
    hani knight onlineyi geçtimde yeni çıkan fifa 2008 filan..
  • monitöre ne kadar vericektin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok54 -- 16 Ocak 2008; 22:09:01 >
  • çalıştırır dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalıştırır ama high da oynayamazsın medium da oynayabilirsin belki
  • dostum bilgisayar alacaksan sana o fiyata çok daha güzel bi sistem toplayabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rok54

çalıştırır ama high da oynayamazsın medium da oynayabilirsin belki

1)daha neyi değiştirmem gerekiyorki?
    2)belki işlemciyi 2.8 GHz Yaparım.. daha iyi olurmu öyle veya
    3) 2.0GHz yeterlimi... işlemciyi daha sonradan değiştirebilirmiyim..
    4)NFS-Pro Street için 2.8 GHz gerekiyormuş.. 2.0 GHz bu oyunda ne gibi eksiler doğurabilir...
  • ekran kartın yetmez oyunlarda.Yetmez derken düşük çözünürlüklerde ve düşük grafiklerde oynarsın , fakat bütçen kısıtlı olduğu için ne kadar çıkabılırsın bılemıyorum.Ama 8600gt+ almanı onerırım çıkabılırsen.Ayrıca ramlerı ddr2 800 yapmanı tavsıye ederım fiyat farkı oldukça dusuktur ikisi arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 16 Ocak 2008; 22:59:55 >
  • ben şunu anlamış değilim... normal bir PC de bile her tür oyun oynanırken nasıl olurda üst bir modelde bu sorun yapılır... benim 2002 de topladığım PC de bile her tür oyunu oynadım hiç bir oyunda donanım yetersizliğinden sorun yaşamadım...

istediğin oyunu oynarsın arkadaşım oynamazsın diye bir şey yoktur... görüntü kalitesi ve hızı (takılma) değişir onuda bu tür sistemlerde hissetmezsin bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue night

ben şunu anlamış değilim... normal bir PC de bile her tür oyun oynanırken nasıl olurda üst bir modelde bu sorun yapılır... benim 2002 de topladığım PC de bile her tür oyunu oynadım hiç bir oyunda donanım yetersizliğinden sorun yaşamadım...

istediğin oyunu oynarsın arkadaşım oynamazsın diye bir şey yoktur... görüntü kalitesi ve hızı (takılma) değişir onuda bu tür sistemlerde hissetmezsin bile

valla ne diyim arkadaşların arasından en iç açıcı sen konuşmuşsun(çünkü peder bu sabah siparişi vermiş) .. diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim bu konuyla ilgilendiği için.. zaten 1-2 yıl içinde içine yeni parçalar koyarım şu andaki durumum müsait değil(fiyat) ancak böle bir sistem bu fiyata iyi diyenler var demiyenler var.. ama amacım ''OC'' değil zaten..benim amacım hem bilgisayarım yenilensin hemde bi kaç oyunu kasmadan oynatabilmekti..Her neyse olan olmuş.. yeni gelen bilgisayarım içinde sizlerden destek almayı düşünüyorum.. sorunum çözülünce forumu bırakıcağımı zannetmeyin İLGİLENENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER... !!!!! KONUYU SİLEBİLİRSİNİZ !!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.