Şimdi Ara

1 den, 5 e numara versek media playerlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende dark var bir arkadaş şehir dışından istiyor satayım diyorum ama bunun yerine ne alayım,

500 tl kadar sizce sorunsuz takılmadan en çok formatı destekleyen, arka çıktılarından DD sisteme baglayacagım, bir marka rica önerisi istiyorum

ona göre hemen bir tane alacagım

1----5 kadar şu şu diye sıralarsanız alacagım.

• WD live 1-5
  • Dark dan başka kuş tanımam.

• Dark bu işin aslanıı be koçlar.

tık demeden herşeyi açıyor takır takır oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkSam -- 8 Nisan 2011; 10:39:21 >
  • Dark cinemania : 4

quote:

Orijinalden alıntı: OkSam

Dark bu işin allahı be koçlar.

tık demeden herşeyi açıyor takır takır oynatıyor.

Değerli arkadaşım. Dark'ın cinemania ürününü ben de beğeniyorum. Fakat onu övmek için kullandığın "bu işin Allahı.."(haşa) ifadesi -gücenme ama- hiç hoş değil.
    Övgünün sınırı olmalı bence. Kasıtlı yapmadığını tahmin ediyorum ama dikkat etmekte fayda var.
    Eskiden pop müziğin ilahı gibi ifadeler kullanılırdı TV'lerde. Şirk kokan ifadeler bunlar. dikkat etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: efpa

gördün mü kuşu "tayyarağa"..

• Dark kadar adi bi ürün bulamazsınız. Forumda Dark'ın adiliğine dair çokça tartışma var. Okuyun.
  • ilk media playerim wd live idi memnundum
    sonra wd live hub oldu memnundum
    yeni wd live de kullanıyorum memnunum
    kardeşime philips 3000 aldım hiç sorunsuz izliyor
    bir arkadaşıma ucuz diye iomega nın media pleyerini aldık 70 TL ye oda sorunsuz kullanıyor.
    beklentin çok büyük değilse torrent v.b. işin olmayacaksa ucuz yollu philips te olur iomegada
    movie shet v.b. olayları senin için önemli ise wd hem görsel bir şölen sunar hemde problemsiz bir cihazdır.
  • Goldmaster HDM-175 aldım. Çok garip ama şu ana kadar sorunsuz çalışıyor. Güzel de bir ürün. Şık. Teledünya HD kutu ile uyumlu. Kayıt yapınca titreme vs. yok. Ne ise o. Dur bakalım, Allah bozmasın.
  • Dark cinemania
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.