Bildirim
1 Dolara Custom Mousepad (18. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
paypal hesabım yok bende 1 tane almak istiyorum paypal hesabı olan birisiine parayı versem de nasıl vercem birisi yardımcı olabilir mi? -
Aynı hesaptan alsak sorun olur mu acaba? Ben aynı hesaptan 2 tane aldım.
Bu arada kod isteyenlere: Z099PLAYMVHKB -
Ben aldım hocam sorun olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesap bol diyince farklı hesaplardan alıyorsunuz sandım. -
hocam max 2 tane alabiliyorsun yani kupon kodu kaç tane varsa öyle galiba ben 2 tane verebildim ama fazla verende var arkadaş 6 tane almış bana denilen o öğrenirsem haberdar edeirm -
Beyler benim Paypalda da , bu mousepad aldığımız sitede de ev adresim var. Ama işlemi gerçekleştirdikten sonra , detaylar bölümünde adres onaylanmadı gibisinden bir şeyler diyodu problem var mıdır sizce ? -
Kredi kartı olmadan alamaz mıyım? Paypalım var ama kk yok :( -
quote:
Orijinalden alıntı: AlbertEinstein
İnvokerli yapacagım şimdi
SS? -
ben de verdim sipariş. hadi hayırlısı. elime ulaşınca/ulaşırsa resmini atarım. -
-
maalesef hocam encard siparişi verin bence işbank banka kartından çok iyi -
Çok güzel bir resim bulamadım, mouse pad de kullanmam ama istedim meraktan.
Resim şu, hiç sığdırmaya da uğraşmadım:http://www.moonunitrecords.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/6/0633367911117_1.jpg
Edit: Bu da kod: Z099PLAYXGTTK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 18 Mayıs 2014; 15:58:54 > -
bende sipariş ettim birşey keke bak buna bi -
quote:
Orijinalden alıntı: Kisilikli adam
saol 50 tane aldim
-
10 günde sipariş sorunsuz olarak elime ulaştı. Kaliteyi de beğendim gayet akıcı ve guzel is görüyor. Bir adet daha sipariş verdim hediye için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sah!n
10 günde sipariş sorunsuz olarak elime ulaştı. Kaliteyi de beğendim gayet akıcı ve guzel is görüyor. Bir adet daha sipariş verdim hediye için.
Hocam nasıl sipariş ettiniz? Resmi ekliyorum ama "promosyon kod" yazan yer yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 18 Mayıs 2014; 17:33:18 > -
Bundan mı sipariş ettin? -
-
Z099PLAY5SSNG
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X