Bildirim
1 Dolara Custom Mousepad (20. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Buyrun hocamhttps://www.dropbox.com/s/4wany4wqelp4f6j/Untitled-1.png
Kendiniz düzenlemek isterseniz photoshop dosyasıhttps://www.dropbox.com/s/zdl7yu0mvh9hrr7/Untitled-1.psd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 26 Mayıs 2014; 21:36:17 > -
-
-
-
Kargo takip mümkün mü -
quote:
Orijinalden alıntı: nuri00007
Kargo takip mümkün mü
aynen kardeşim ben aldım shipped yazıyor kargo takip no yok tecrübeli kişiler cevap verebilirmi ? -
paypal 1 dolar atabilecek hayırsever var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauden -- 29 Mayıs 2014; 20:14:37 > -
Kargo yaklaşık kaç iş gününde geldi bilgi verebilecek var mı? -
1 low dpi hatası alıyorum napmam lazım ? -
6 sında sipariş vermiştim.9'un da kargoya vermişler.Ne gelen var ne giden -
paypal sart mı kredi kartı ile alsam bi terslik olur mu? -
aynı hesapla 2.yi alamıyor muyuz? -
$5.99 olmuş -
Siparişleri gelenlerde bir söyleseler çok güzel olur aslında. Bir de hala alabiliyor muyuz? Ayrıca bu ilk arkadaşın kodunu kullandıkça ona da para mı veriyor site anlamadım tam
-
quote:
Orijinalden alıntı: bartlebyandco
paypal sart mı kredi kartı ile alsam bi terslik olur mu?
Hocam zaten paypaldaki kredi kartından çekiyor türkiyeden paypal ile almaya kalktığınızda paypaldaki bakiye yerine kredi kartından çekiyor. -
quote:
aynı hesapla 2.yi alamıyor muyuz?
Bildiğim kadarıyla alabiliyorsunuz ben aldım 2 tane. Ancak her sipariş için bir kod gerekiyor bir kodla 2 sipariş veremiyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: menelan
quote:
aynı hesapla 2.yi alamıyor muyuz?
Bildiğim kadarıyla alabiliyorsunuz ben aldım 2 tane. Ancak her sipariş için bir kod gerekiyor bir kodla 2 sipariş veremiyorsunuz.
ikisini 2 dolar yapamadım.
kod giriyorum farklı kodlar ama 5. 98 istiyor. -
neyse tek tek alırım ben de. ama saçma bir sistem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X