Şimdi Ara

1 dönemde kaç kredilik ders almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye yeni geçtim bilgim yok. Üniversitenin sayfasında bulunan zorunlu dersler 30 AKTS (kredi) gözüküyor. Ders seçiminde kredi limiti 40 gözüküyor. Kaç kredilik ders almam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methionine -- 17 Ekim 2018; 15:52:30 >

• UP
  • hepsini alıcan güz dönemi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack walsh

hepsini alıcan güz dönemi için
    Şimdi aradım üniversiteyi onlar da öyle dedi. O zaman ders seçmenin mantığı ne madem hepsini alacaksak? Ayrıca bunlar 29 kredi ediyor 30 kredi olması gerekmiyor mu?
  • 1. sınıfta napacan alcan tabi hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methionine

Şimdi aradım üniversiteyi onlar da öyle dedi. O zaman ders seçmenin mantığı ne madem hepsini alacaksak? Ayrıca bunlar 29 kredi ediyor 30 kredi olması gerekmiyor mu?

Alıntıları Göster
    1. sınıfta seçmeli ders olmaz. Bu yüzden tüm dersler zorunludur. Bu yüzden çoğu üniversite 1. sınıf öğrencilerine ders kaydını otomatik olarak yapar. 2. sınıftan itibaren seçmeli dersler alırsın. O zaman ders seçimini kendin yapacaksın. Tabi yine zorunlu derslerin olacak. Örneğin; 4 zorunlu, 4 seçmeli ders alman gerekecek. İşte bu 4 seçmeli dersi kendin seçeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

1. sınıfta seçmeli ders olmaz. Bu yüzden tüm dersler zorunludur. Bu yüzden çoğu üniversite 1. sınıf öğrencilerine ders kaydını otomatik olarak yapar. 2. sınıftan itibaren seçmeli dersler alırsın. O zaman ders seçimini kendin yapacaksın. Tabi yine zorunlu derslerin olacak. Örneğin; 4 zorunlu, 4 seçmeli ders alman gerekecek. İşte bu 4 seçmeli dersi kendin seçeceksin.

Alıntıları Göster
    hocam neden öyle yapılıyor bilginiz var mı?

bizim bölüm de kendi secmelilerini bile açmamış 1.sınıfa gittim dil aldım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.