Başlıktaki gibi bir sıkıntım var. Eskiden nadir oluyordu bu aralar çok sık olmaya başladı. Normalde sıcak su açtığında kombi (vailant kombi) sarı ışık yanıp suyu ısıtır hemen verir, ama banyoda sıcak su açtığında hiç bir şey yapmıyor, direk soğuk suyu ısıtmadan veriyor. Aynı anda mutfaktaki sıcak suyu açınca suyu ısıtmaya başlıyor. Sebebi ne olabilir?
Kışın duşa girmeye korkar oldum bu problem yüzünden, adam çağırdım, içini temizledi vs ama yine bir işe yaramadı. Resmen duş almak için kombiye düz kontakt yapıyoruz mutfak musluğuyla, o da zaten bir kaç dakikalığına veriyor sıcak suyu...
GigaFiber almayın
Bir kaç ay önce gigafiber'e geçtim, geçmez olaydım. Bir arızayı 2 günde düzeltemiyorlar, bir kaç saatliğine düzeltip mesaj atıyorlar düzeldi diye, yine kesiliyor. O çok şikayet edilen TürkTelekom ve altyapısında bir kere böyle bir problem yaşamamıştım, arıza oldu mu taş çatlasın 3-4 saat içinde çözülüyordu. Son 2 günün 15 saati internetsiz geçti, geçmeye de devam ediyor.
Yüksek hız da zaten ortalama bir insan için gereksiz. Şöyle bi baktım bandwidth geçmişine, 100 mbit kullanırken ki tüketimi devam ettirmişim, öyle aman aman bir durum yok. 100 mbit'in yetmeyeceği ev yok.
Şimdi gigafibere geçtik diye eskisi gibi ben bu iss'yi beğenmedim tak diye iss değiştiriyorum şu vdsl planına geçiyorum diye bir lüksümüz de kalmadı. Hangi zammı dayarlarsa hangi yetersiz sistemi sunarlarsa bunlara mahkumuz gibi...
Klima fazla soğutuyor
Merhaba, 9.5 metrelik oda için 9000 btu klima aldım (en düşüğü buydu). Samsung windfree modeli. Klimayı 26 dereceye ayarlıyorum fakat oda baya soğuk gibi. Uygulamadan bakınca oda sıcaklığı 26 gözüküyor ve klima orada tutuyor gibi duruyor sıcaklığı çok az çalışarak. Ama baya soğuk gibi hissettiriyor. Evde dijital termometre var, kalibresi ne kadar iyi bilmiyorum ama 22.3 derece gösteriyo o da. Klimanın sıcaklık sensörü yanlış olabilir mi?
Klima parmaklıklı cama takılır mı?
Merhaba, sorum başlıktaki gibi. Camın yan taraflarına, bina duvarına takmakla uğraşmak istemiyorum. Direk parmaklıkların oraya monte edilebilir mi, sakıncası var mıdır?
Edit: Önemli mi bilmiyorum ama klima samsung windfree premium 9000 btu
TurkNet ile turkcell, bkm vs girilmiyor
TurkNet destekten yazdım ama buraya da yazayım belki teknik bir şeydir ve cevabını bilen vardır.
Online ödeme yaparken sıkıntı çıkarıyor çünkü bkm.com.tr'ye giremiyor internet. Aynı şekilde turkcell uygulamasına da giremiyor, turkcell.com.tr'ye ulaşamadığı için. Birden fazla cihaz ve dns ile denedim ama sonuç aynı. Veriyi açmam gerekiyor buralarda işlem yaparken. Var mı sebebini bilen?
Çözüm:
Ne alaka bilmiyorum ama modemi kapa-aç yapınca girmeye başladı. Bir kaç haftadır kapatmamıştım. Konuyu bırakıyorum burda aynı soruna yakalananlar olabilir diye
Fırında hazır pizza nasıl pişirilir? (Dr Oetker Risorante)
Yeni fırın aldım bi hazır pizza deneyeyim diyorum da nasıl pişirilir bu? Kutuda önceden ısıtılmış fırında 10dk'da pişer diyor da, kaç dk ısıtılacak, fırın sadece alttan mı yoksa altlı üstlü mü, turbo fanlı mı falan yazmıyor. Var mı bilgilendirecek?
TurkNet Ödediğim Faturayı Sürekli İade Ediyor
Merhaba. Geçen ay ödediğim faturayı türknet iade edip duruyor 2 kez ödedim bugün 2. iadesini yaptı. Hayır işin kötü yanı destek kaydı açtım bana bildirilen onlarda böyle bir iade gözükmediği. Bir kaç gün önce Türknet'ten mesaj geldi faturanızı ödemediğiniz için internetinizi kısıtladık, açtırma ücreti olarak 30 tl vereceksiniz diğer faturada vs.. diye. Eski faturayı tekrar ödeyince erken ödediğim için açtırma ödemeyeceksiniz dendi ama yine iade yapıldı.
Daha önce böyle saçma bir problemle karşılaşan oldu mu? Bu ayın faturasını başka bir kartla ödedim bakalım bunu da iade edecek mi...
Edit: Yapıkrediyi aradım. 2 ödeme için de ödeme yapılmış, provizyondan geçmiş, Türknet iade etmiş dendi fakat Türknet'in bu iadeler hakkında bi bilgisi yok...
Electrolux Buzdolabı "SA" Hatası
Merhaba, 5-6 yıllık Electrolux gri model bir buzdolabımız var. 2 gündür panel kırmızı yanıp "SA" yazıyor. Fişi çıkar/tak yapınca düzeliyor ve bir kaç saat daha gidiyor (5-10 saat). Sebebini/çözümünü bilen var mı?
Sinerji.gen.tr vs QP.com.tr
|
Bacak için tüy dökücü krem kullanılır mı?
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 481
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 18.583 (Bu ay: 738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 591 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic