Sıfır. |
1 ekim 2020 Forum ahalisinin borç durumu (4. sayfa)
-
-
Bugün 4. taksitini yatırmamla 20 bin civarı KYK borcum var. 2 bin civarı da kredi kartı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
446 TL borcum var geçen aydan kalan.
-
20k KYK
20k Araba Kredisi
5k civarı beyaz eşya vs.
Her ay taksitle ödüyorum
-
İş mi var memlekette
200.000 yeni kredi çektim araba alacagim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
0
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
28000 tl kredi kartlarına var. Vadesi gelmemiş. 175000 de konut kredisi
Yeni dogan bebegin bile borcu var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey085k korona destek kredisi var. o parayla elektrikli bisiklet aldım
2.el motor nie almadın
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionSürgün anlatısına göre insan bağlanmış ve dünyaya atılmıştır.Çaresizlik içerisindedir,günahkardır ve kurtuluş yoktur.Şeyleri kendisinde görmek.Mesela hoparlör varoluş değildir,sadece algıladığımız bir varlık.Tabi daseinin teknik detaylarını unuttuğum için tekrardan bakmak gerekir(tasvir düzeyinde hatırlıyorum sadece) İnsan tanrıyla ahit yaptığından buna karşı yapılmış bütün koyut ve sözleşmeler varoluşa ihanettir
Ben ise heigedder felsefesini yeniden revize ettim daha doğrusu heigedderın negatifi haline geldim.Heigedder arkasında büyük bir ''tarih'' kavram çerçevesi vardır
Varoluşla ilgili maruz kalma kategorisinden bahsedebilrim.Mecburiyet i.e günah bu kavramın o zamana uyarlaşmış halidir.Genişleyen düşüncenin tersidir.Düşünce özgür kalmaya çalışarak olmayan varlıklar üretir.Buna sürrealizm denir.Ancak şimdinin doğasından ötürü olmayan varlıklar da soğur.Neden soğur neden varlık kazanmazlar.Çünkü ilk etapta varlığı olumsuz anlam yükünde kullandık ve kaçmaya çalıştık.Nihayetinde her yolun romaya çıkması gibi her kapı yapısal analizlere çıkar
Alıntıları GösterKennedy abi sen misin ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-Kennedy abi sen misin ?
Alıntıları GösterGöndermeyi anlamadım
-
Ticari alacaklarım hariç bireysel olarak eş dosttan 47bin ₺ alacağım var. Ticari olarak 4450₺ bir kişiye borcum var, onun da vadesi gelmediği için acele etmiyorum. Bir de kredi kartına bu ay 5-6bin₺ civarları ekstre gelecek. Toplamda 3 ayda 13bin₺ lik kredi kartı ödemem var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 2 Ekim 2020; 12:56:8 >
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionGöndermeyi anlamadım
Alıntıları GösterŞimdi ?
-
KYK borcu kaldi bi 8 bin kadar oduyoruz her ay bitecek baska da hicbir borcum yoktur.
-
15 k
Aylik gelirim 6K
Toplam borcum 10k
92,450 TL 'cik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X