Şimdi Ara

1 Ekim Türk Telekom Zam İddiası Zam Geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet taşıma istedim. Hizmet numaramı söyledim müdürlükte (bayi v.s) özellikle taşıma olacağını belirtmek gerekiyor yoksa sıfırdan bir abonelik verilebiliyor bu da her ay yeni abonelik ücreti ödememiz gerekebilir taahhüt boyunca. O yüzden transfer edeceğim başka issden deyin zaten tek paket çıkıyor taşımada transfer kampanyası diye. Fiyatı şuan uygun bana göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt

Editledim de hocam geç düşüyor dh yavaş şu aralar. Modemi ekleyince gayet iyi fiyat. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500mbit fiber-289tl, çok çok uygun bir fiyat,altyapım olmasa bile taahhüt verirdim. zam 2 fazlı olacak, 2.zammı ocak ayında yapacaklardır.

• furkkkkan F kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı benim için alt yapı gpon ancak binanın girişinde mdu cihaz takılı ve gpon burada bitiyor ve mdu cihazla daireye cat6 kablo geliyor. Kısaca bizim portlar 100 mbps giriş çıkışlı o yüzden 500 e girsem de sadece upload için girerim ancak upload ile de çok fazla işim olmuyor

• bireysel.turktelekom.com.tr
    Transfer Fırsatı Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/transfer-zamani.aspx

1 Ekim Türk Telekom Zam İddiası Zam Geldi

Transfer Fırsatı Kampanyası anlık fiyat tablosu.

• Biraz önce türk telekomdan aradılar 35mbps 144 mü 149 öyle bişey dedi kabul etmedim ısrarla bişey öneriyor 24mbps 139 dedi yine kabul etmedim zam gelme olasılığı falan gibisinden bişey dedi yüzüne kapatmak zorunda kaldım şuanki 16mbps falan önceki de 8mbps Dı bize bol bol yetiyordu

• 35Mbps 139₺'dan 24Ay devam ediyoruz.
    Bu fiyatlar bile belki Ekim 2022'den sonra verilmeyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bitmesine 6 ay var acaba 24 aylık taahhüt yaptırsam mı arkadaşlar?

• Zam falan olmaz telekomun bundan haberi yok ortaya atmışlar bi tablo herkes düşüyor :) 31 aralıka kadar 389tl 1000 mbps fiyatları geçerli yazıyor kuralları okuduğunuzda zaten bu zammı yapmaları bi saçma olur.

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    benim 4 ay vardı kafam rahat.
    sizede öneririm erkenden fırsatı yakalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 22 Eylül 2022; 19:0:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat 2023 te taahhütüm bitecekti, Twitter üzerinden mesaj attım ve aradı müşteri hizmetleri.

Daha önce 100 mbps 200 gb limitli fiberi 110 TL ye kullanıyordum, 1 ay önce online işlemlerden 100 mbps limitsiz fiber İnternete taahhüt süresini etkilemeyecek şekilde 170 TL ye geçiş yapmıştım.

Benzersiz indirim kampanyası 3 ikna kampanyası kapsamında 100 mbps limitsiz fiber İnterneti 174 TL ye 24 ay taahhütle teklif ettiler kabul ettim.

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt

Hocam upload durumu nedir peki? Şu an 100 download 8 upload kullanıyorum

• Bilgiler teyit edilmişti, siz neden geriden geliyorsunuz :)

Paketler, modem ve diğer cihaz ücretleri ayın 1 inde zamlanacak.

• 1 ekime kadar ucuza taahhüt yaptın yaptın, yapmazsan iptal ediliyor. 31 aralığa kadar diyorlar ama ''Türk telekom değiştirme hakkını saklı tutar '' diyorlar. Yani değiştirebiliyorlar o süreyi

• Upload hızları artırıldı falan denmişti? Doğruluğu nedir?

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Siz bu bilgileri nereden alıyorsanız yanlış alıyorsunuz bunlar yeni paket yapar ama arka planda ana sayfalarında olan 31 aralık 2022ye kadar devam eden fiyat kalır :)

1 Ekim Türk Telekom Zam İddiası Zam Geldibireysel.turktelekom.com.tr
    İlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Link içersinde fiyatı görünüyor ama özellikle altını çizmekte fayda var YENİ MÜŞTERİLER ibaresi var 31 aralık 2022 yazıyor o yazı ordan kaldırılmadıkca o paket geçerlidir.

1 Ekim Türk Telekom Zam İddiası Zam Geldibireysel.turktelekom.com.tr
    İlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 23 Eylül 2022; 3:40:37 >
  • Bu konuyu müşteri hizmetlerine sorduğumuzda belirtilen süre dolmadan kampanya içeriğinin mevcut şartlara göre değişebileceği söylenmişti. Kısacası değiştirme hakları var, bakalım neler olacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.