Aynen o tuttu bende o tabloyu unuttum aklımda alttaki kalmış dikkat etmedim. Vallaha ikna alan iyi oldu. Alamayan arsa da umarım kapanmaz iknalar. Yoksa bayağı arttı. Port ücretini bilmiyorum nolur biraz daha gider gibi. Mobil tarafı da sık sık zamlaniyor hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 Ekim Türk Telekom Zam İddiası Zam Geldi (6. sayfa)
-
-
Devlet vergiyi düşürür, fiyatlar geri gelir, ona göre fiyatlamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 1 Ekim 2022; 0:44:15 > -
Bu fiyatlara fiber modem (router) dahil mi ?
-
Fiber altyapısı (FTTH) olan abonelere, sunulan HGW Fiber Güçlü Modem için Abone’lere isbu
Kampanya kapsamındaki taahhüt süresinden bagımsız olarak internet Abonelikleri devam
ettigi sürece internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 25 TL modem
kullanım ücreti yansıtılacaktır.
Dahil değil
-
Hocam siz ne yaptınız ? Sabit hatta vardı sizde sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 1 Ekim 2022; 1:30:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bizim ev telefonunu geçiremediler. Bende soğudum geçmedim. Ben aklımda fiber hızı sever ya da online a özel kampanya ile gitmiştim. Transfer fırsatı diye bir kampanya çıkardılar karşımıza 100 mbit üstü paket dahil olmamasına ve daha pahalı olmasına rağmen tamam dedik internet + ev telefonu sözleşmesi imzaladık. Ertesi gün aradılar geçişinizi yapamadık dediler. İş bilmezlikleri yüzünden soğudum. Bide şov yapar gibi türknetle işiniz yok biz halledeceğiz filan diyorlardı halledemediler. Türknet ne kadar zam yapar ne zaman zam yapar bilmiyorum ama böyle devam edeceğiz şimdilik.
-
Hayırlısı olsun hocam umarım Turknet en azından bu yıl zam yapmaz
-
Seçimlerden sonra gelicek parti TT kesinlikle vatan hainliğinden kompile el koymalı tüm hisse pay paydaş dinlemeden... Buna zam değil ihanet denir 🙅♂️ Bir ülkenin iletişim özgürlüğü hakkını 2.cil yollardan engellemek sayılır.
8mbps hıza 1mbps up.tada biyat edenler bunlarda kompile içeri alınmalı. Kimlerle aynı topraklarda yaşıyoz 😪
-
Olsun sorun yok parası olana her zaman huzur var :) 500de olsun
-
bizde de Türknet ev telefonu var, TT'ye geçiş yapamıyor muyuz telefonu ?
-
Ev telefonu + internet mi hocam? Türknet ikisini birden taşımanız gerek başka türlü olmaz diyor. Bir seçenek de türknette yalın internet başvurusu yapıp telefonu iptal ettirmek(bu süreçte internetim de iptal oldu diyenler var), havuza düşmesini beklemek sonra gidip türk telekomdan o numarayı almak.
-
Ben TTden ikisini birden Türknet'e taşımıştım, 3 senedir rahatım, birini öbür yanda bırakmak hoş olmuyor.
Benim arkadaş sadece interneti taşımıştı, sonra telefonu kapattıramıyor, internet de kesiliyormuş
-
3 ay sonra internet ve mobil tarifelere bir zam daha gelecek. Port fiyatları da 2023'te tekrar güncellenecek. Port fiyatlarına resmi enflasyon kadar zam yapma hakları var ama sabit internette bir sınır yok. Bu fiyatlara rağmen hala en fazla abone kazanımı Türk Telekom'da.
-
Fiyatlara bak kafayı yemiş bunlar
bireysel.turktelekom.com.trİlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tercihine göre sadece sabit telefonunu telekoma taşıyabiliyorsun. Turknet hizmetin yalın internete dönüyor.
Hocam tt nin altyapısını kullanan birçok firma taahhütsüz sunuyor sebep o bence bu devirde tahhhütsüz kullanmak pek mantıklı değil zaten
Bugün görüştüm. Benzersiz ikna 4 çıkmış.50 mbps ye 190 istedi Netspeede geçerim daha iyi. Netspeed 100 mbps olsa olsa 170 olur o da en fazla. Üstelik Netspeed fiyatlarına cihazda dahil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X