< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 27 Ekim 2024; 13:7:53 > |
1 EURO'YA 5 GB AVRUPA YADA 10 GB TÜRKİYE PAKETİ HEM DE 30 GÜNLÜK E-SİM (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ensar14
kota bitti ve hesabı sildim tarayıcıdan yeniden satın alım yapmaya çalışınca hata veriyor neden olabilir
Checkout
error
Payment failed Unfortunately your payment failed. Please try again.
edit: ödeme bilgileri önceki satın alım ile aynıyeni bir sanal kart oluşturun onunla alım yapmayı deneyin.
-
farklı bankalar denedim ama hep bir hata aldım en son istanbulkart sanal kartta bakiye vardı deneyeyim dedim oldu eyvallah hocam refi de kullandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 21 Kasım 2024; 19:56:58 > -
Güncel İndirim Kodu: D0VAB89H
BNESIM uygun fiyatlı ve süresiz paketleri ile şu anda en popüler E-Sim firmalarından biri. Üstelik tüm avrupada geçerli ve pekçok ülkede 5G destekli.
-
11 Kasım ile birlikte ikiye katlama özelliği gelmiş. -
aktif 5euro indirim için kod
9VD3EJ4H
-
Bnesim ile yurt içi&yurt dışı internet paketlerini 5 euro indirimli almak için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz yurt içi 10 gb paket alımında kodu kullanmanız durumunda sadece 1.43 euro ödemiş olacaksınız.:
EMSMDE7V -
Güncel İndirim Kodu: D0VAB89H
BNESIM uygun fiyatlı ve süresiz paketleri ile şu anda en popüler E-Sim firmalarından biri. Üstelik tüm avrupada geçerli ve pekçok ülkede 5G destekli.
Paket alırken 3 seçenek olduğunu unutmayın.
PAY AS YOU GO Paketleri tavsiye ederim.
Süre sınırı yok kullanmadığınız gigabyte'lar bir sonraki seyahatinize kadar kalıyor.
-
SJ6KDWQ0
ref kodu bırakıyorum, teşekkürler -
başlığı açana ve ref kod bırakanlara çok teşekkürler. En işime yarayan konulardan biri bu oldu.
Bir konuda desteğe ihtiyacım var:
Maldivler için e-sim arıyorum ama yok. Ya da ben bulamadım. Asya için alsam olur mu acaba fikri olan var mı?
teşekkürler
-
Faydalı olduysam ne mutlu,
Maalesef şuan için maldivler yok. Asya bölgesel paketlerinde de bu ülke yer almıyor. Mevcut paketleri oraya gidince denemekte fayda var ancak yine de başka bir operatör bakın derim.
-
Tüm ilk alımlarda geçerli, aktif 5 euro indirim kodu
KEE4JB4B
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X