Şimdi Ara

1 EURO'YA 5 GB AVRUPA YADA 10 GB TÜRKİYE PAKETİ HEM DE 30 GÜNLÜK E-SİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
78
Cevap
12
Favori
6.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 EURO'YA 5 GB AVRUPA YADA 10 GB TÜRKİYE PAKETİ HEM DE 30 GÜNLÜK E-SİM

https://www.bnesim.com üzerinden tüm avrupada 30 gün geçerli 5 gb E-Sim paketi indirim kodu ile 7 euro'dan 1 euro'ya düşüyor.

Dilerseniz Türkiye'de geçerli 10 Gb internet paketi için de indirim kuponu kullanabilirsiniz.

Siteye kayıt olmak ve e-sim aktivasyonu çok kolay.

indirim Kodu: D0VAB89H

• Denedim. Kod gayet guzel calisti. Ttkomdan daha ucuza geldi. Ustune Avrupa icin de kullanilabiliyor. Kod her ulke gruba icin gecerli indirim veriyor.

Bu da benim kodum: 4GKVHA9Q

---

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app, apply the code: 4GKVHA9Q at checkout, and enjoy a €7 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185

• Nasıl interneti hız durumu hangi operatörden alıyor. 1 euro ise bedava her ay alınır valla. Kesinlikle şimdi indiriyorum. Teşekkürler.

• 33DH0R3A kullanabilirsiniz

Refimi kullanana yardimci olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runningaway -- 8 Kasım 2024; 14:11:55 >
  • Runningaway R kullanıcısına yanıt

burada satılan paketler otomatik yenileme mi yoksa tek seferlik mi ingiltere için paket alacağım 5GB. 34 lira bedava resmen.

Bu kodu kullandım teşekkürler.

• Bugün itibarıyla kullanmaya başladım. Önce internet sitesinden 10 GB Türkiye paketini aldım. Orada kullanıcı adı ve parola verdi. Uygulamayı indirdim, oraya bilgilerimi girdim ve e-SIM'i aktive ettim. Yaklaşık 20-30 dakika sonra tamamen aktif oldu. Türk Telekom altyapısıyla çalışıyor. Hızı da normal Türk Telekom hızı.
    Kullandım. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FktMzyynBDBT

Kullandım. Teşekkür ederim.

rica ederim

• Bunu kullanmak için telefonun e sim desteği olması lazım doğru mu?
  • 33DH0R3A kullanabilirsiniz

• 33DH0R3A

• KDXT4W6A internete bu koda denk geldim bunla harbiden BNE 10 gb eu+tr paketi 10 gb 1 euroya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 2 Haziran 2024; 20:14:14 >
  • BNE-Sim ile Türkiye'de 20GB 30 günlük interneti sadece 1 Euro'ya aldım.

Tr yerine 1Euro'ya 10Gb Euro paket almak da mümkün.

X2 fırsatı geçici olabilir. TR için değerlendirmektr fayda var malum önümüz bayram. İnternet paketleri yetmeyebilir.

1 EURO'YA 5 GB AVRUPA YADA 10 GB TÜRKİYE PAKETİ HEM DE 30 GÜNLÜK E-SİMCC Digitalworksyoutube
    Şu an BNE-sim ile Türkiye'de geçerli 20 GB internet sadece 1 Euro'ya satın alınabiliyor. 1 Euro'ya Avrupa ülkelerinde kullanmak isterseniz ise 10 GB'lık paket alabiliyorsunuz. Videoda e-sim nasıl yüklenir? E sim kart nasıl aktifleştirilir adım adım anlattım. E sim nedir? gibi soruları cevapladım. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. Hatta wi-fi yerine e-sim ile nasıl wifi arama yapılır ona da değindim. Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 16/15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken BNEsim, RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. Videoda wifi arama servisi nedir? Wifi ile arama nasıl yapılır onu anlatıyorum. E sim nedir? Anlatmış olduğum videoda Samsung Note serisi telefon kullandım. Bu durum iphone serisi iphone 15/14/13/12, iphone 15/14/13/12 pro, iphone 15/14/13/12 pro max serisi telefonlarda, android tabanlı telefonlarda da aynı olacaktır. Videoda iphone wifi arama açma sorusunun da cevabnı bulacağınızı düşünüyorum. Videoda Turkcell wifi arama açma hakkında bilgi verdim. Türk Telekom ve Vodafone kullanan sim kartlar için de durum benzerdir. Yurtdışında wifi arama hizmetini kullarak yerel gsm operatörünüzün sunmuş olduğu arama özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullanım servisini nasıl kapatabilirsiniz ya da nasıl aktif edebilirsiniz bunun cevabı da videoda. Gsm operatörleri yurtdışı paketlerinde günlük ciddi fiyatlar talep ederken RedteaGo,Mobimatter, Airalo, Holafly gibi e-sim sağlayıcılar ile uygun ücrete hizmet alabilirsiniz. #reklam Bu videoda e-simden fiziksel sim karta geçiş ücreti, esim io, e sim kaç defa yapılır, maya e sim , turkcell esim aktifleştirilemiyor sorularının cevabı yer almamaktadır. #travel #esim Full List of supported phone models Apple phones that support eSIM iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini (coming soon to US iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone SE (2020) iPad Air (3rd Generation) iPad Pro (3rd Generation) iPad Mini (5th Generation) Google phones that support eSIM Google Pixel 3/XL Google Pixel 3a/XL Google Pixel 4/XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2/XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Samsung phones that support eSIM Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 Ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21+ Ultra Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 Samsung Galaxy Z Fold3 Samsung Note 20+ 00:00 E-sim nedir? 02:36 BNE-sim 7€ indirim kodu 03:45 Google play'den / appstore BNE-sim indirme 04:55 BNE-sim ile 2 kat GB 09:57 BNE-sim paketi uygulamadan nasıl satın alınır? 11:11 BNE-sim indirim kodu girme 12:55 E-sim nasıl yüklenir? 13:25 QR kod taratarak e-sim ekleme 14:50 E-sim kaldırma 15:31 E-sim telefon arama ayarları 16:27 Wifi arama nasıl yapılır? 17:51 Tercih edilen mobil ağ e sim ile Wifi arama 19:32 RedTeaGO e sim arama paketi 20:05 RedTeaGO indirim kodu 21:00 BNEsim Türkiye e sim hız testi Size 7€ bonus sağlayan #BNEsim kodu : 93UCQE70 Size 3$ bonus sağlayan #RedteaGo kodu : CANE0058
    https://youtube.com/watch?v=OVbG06HzvXs&si=rwiJUrq0zT4OUOkn

Adımlar şöyle:

Uygulama olarak virtual sim by bnesim aratıyoruz google playde 2 uygulama var. Bunda aldığımız paketi x2 yapma şansı oluyor.

Ya da web üzerinden şu linki kullanın :

Sayın alma aşamasında 7 Euro indirim için referans kodumu girin.

93UCQE70

https://my.bnesim.com/app_starter.php?from=app

• Benim kodum : WQZTMU00

en güzel tarafı ileri bir tarihe e-sim alabiliyorsunuz. Benim ağustos da bir yurtdışı seyahatim olacak. Onun için aldım ve ileri bir tarihte aktivasyon yapılmasını işaretledim.

1 euro ya internet işimide halletmiş oldum şimdiden :)

• 33DH0R3A

Refimi kullanabilirsiniz
  • 33DH0R3A

Refim ile alabilirsiniz
  • 9645U82U

En son refi ben kullandım. Bununla alabilirsiniz.
  • 33DH0R3A

Refim ile alabilirsiniz

• her ay fatura tekrarlıyor mu.e-sim uygulaması her ay abone parası alıyor mu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.