Şimdi Ara

Türk Telekom Taahhüt Bedelini Ödüyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell'den Türk Telekom'a geçmek istiyorum faturalı bir pakede. Ancak birkaç ay daha sözleşmem var Turkcell ile. Türk Telekom'a geçmem durumunda Telekom cayma bedelini ödüyor mu Turkcell'e yoksa benim mi ödemem gerekir ?

• Kendin ödüyorsun ayrıca turkcellden geçme derim ararsın sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Kendin ödüyorsun ayrıca turkcellden geçme derim ararsın sonra.
    Hocam zaten kapsama ve hız sorunları yüzünden Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmiştim ama artık pahalı geliyor. Kullandığım tarifenin aynısı Telekom'da neredeyse yarı yarıya daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Hocam zaten kapsama ve hız sorunları yüzünden Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmiştim ama artık pahalı geliyor. Kullandığım tarifenin aynısı Telekom'da neredeyse yarı yarıya daha ucuz.

Alıntıları Göster
    Zaten sorun yaşamışsın telekomda, bunu bile bile sırf ucuz diye geçeceksen 1 dk durman hata.

Turkcell in iki kat fazla baz istasyonu var, en iyi frekanslar Turkcell'd, en iyi altyapı Turkcell'de.. Tabiiki telekomla arasında ciddi bir fiyat farkı olacak.

Kökten operatör değişmektense git gel yapıp daha uygun paketlere geçmek senin faydana olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Eylül 2018; 18:42:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom cayma bedeli hakkında…
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.