Şimdi Ara

Türk telekom da cayma hakkı kaç gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    29-30 mart iletişime geçtim evrakları gönderdiler.31 mart cumartesi gün kargo geldi imzaladım geri verdim 5 nisanda hizmeti başlattılar ve söyledikleri hızı veremediler şimdi başka firma (netspeed) veririm diyor. cayma hakkımı kullansam (süre ne kadar) bu süre içerisinde ve diğer firmaya müracaat etsem cayma bedeli yansırmı acaba .!!!

• Bütün firmalar için 14 gün diye biliyorum ama sizde araştırın ayrıca denilen hızı veremediniz dediğinizde size " 'e kadar " diye söylemiştik satarken derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 11 Nisan 2018; 23:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT veremiyorsa netspeedde veremez hat degerlerini atarsan daha iyi olur birde TT cok yuksek bir cayma bedeli isteyebilir ona dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Nisan 2018; 0:16:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom da cayma hakkı kaç gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

SNR dusuk gibi 35-40 mbps arası alabilirsin.Snr'yi 8.5-9 arasina dusurursen.
    Bende SNR 8.6-8.5 arası sorun olmuyor ama bir tik daha dusse kopmalar olur sınırdayım.Sizde bu degerlere cekerseniz yukarida dedigim hizlari gorursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Nisan 2018; 8:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

SNR dusuk gibi 35-40 mbps arası alabilirsin.Snr'yi 8.5-9 arasina dusurursen.
    Bende SNR 8.6-8.5 arası sorun olmuyor ama bir tik daha dusse kopmalar olur sınırdayım.Sizde bu degerlere cekerseniz yukarida dedigim hizlari gorursunuz

Alıntıları Göster
    nasıl yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

nasıl yapacağım

Alıntıları Göster
    Tarifenin hizi kac bilmiyorum fakat musteri hizmetlerinden bu islemi yapabilirsin.Tabi tarifen uygunsa atiyorum 50 mbit sozlesme yaptiysan 25 mbit sozlesme yaptiysan yapacak birsey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Attainable Net Data Rate sizin alabileceğiniz en yüksek hızı gösteriyor. Orda 35.428 mbps yazıyor. Genellikle bu hızda kopacağı için biraz daha düşük hız verilir. Bir ihtimal 32 mbps verilebilir hattınıza. Hız yükseldikçe snr düşer. Snr 8 in altına düştüğünde kopmalar başlar.

Vdsl kablonet gibi stabil değil. Modemde alınabilecek en yüksek hız her an değişebilir. Diğer başlıkların birinde arkadaş alınabilecek en yüksek hızı 135 mbps görüyormuş. Binada biri internet bağlatmış, 100 mbps'e düşmüş. Turk telekom normal demiş. 1-2 yıl içinde abone yoğunluğunun artmasından dolayı 90'dan 60'lara düşenler var. Dolayısıyla bugün 8 snr ile 32 mbps alabilmeniz, yarın alabileceğiniz anlamına gelmez. Modemden modeme bu değer de değişebilir.

Yanlış hatırlamıyorsam, cayma hakkı abonelik sözleşmeleri için bayiden başvurduysanız 7 gün, telefon - internet (uzaktan) ile başvurduysanız 14 gündü. Değişmiş olabilir tabi.

Turk telekom'da kalmayı düşünüyorsanız, hattınıza 32 mbps tanımlamalarını isteyebilirsiniz. Tabi türk telekom tarifeleri 24-35 şeklinde gidiyor, 32 tanımlayabilirler mi, bilmiyorum. Netspeed'te 32 mbps var, isterseniz ona geçebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada türknet 98 tl. fatura göndermiş 20/03/2018 ile 01/04/2018 tarih aralığı kullanım için fakat hem türknetin kendi sayfasından hemde e-devletten sorguladığımda borç görünmüyor.

cayma hakkımı kullandığım ve borç görünmediği için ödemek zorunda değilim sanırım.

Türk telekom da cayma hakkı kaç gün

Türk telekom da cayma hakkı kaç günTürk telekom da cayma hakkı kaç gün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.