Şimdi Ara

Türk Telekom Söyleyenden fazla fatura ücreti çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni faturalı hat aldım ve Selfy'nin Sosyal XLarge Paketi aboneliği başlattım. İlk ay 48TL fatura geldi ama ikinci ay ücretli kullanımlarım dısında fazladan vergi fiyatları ve tarife ücreti geldi. İkinci ay 60TL geldi. Bir kaç gün fatura geciktirme yüzünden bu kadar gelecegini sanmıyorum sorun ne acaba türk Telekomu arayıp sormaktan başka çarem kalmadı. Yeni güncel faturam şuan 59TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 26 Ağustos 2019; 12:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarayıcıdan girip pdf olan faturayı ekleyebilir misiniz
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef indirmeye çalışıyorum ama indirme işlemi başarısız oluyor.

• Türk Telekom Söyleyenden fazla fatura ücreti çıkıyor

Fatura detaylarına tıklayınca açılmıyor mu

Yurtdışı sms ve içerik servisi ücretinden başka bir işlem yok ama içerik servisinin ne oldugunu bilmiyorum. Bu ikisi yüzünden olmuş olsa güncel faturam neden 59Tl gelsin

• Tarife ıvır zıvır ücreti ve vergi ücretleri yükselmiş ilk faturama göre. 12 Tl gibi bir artış olmuş
  • İlk faturanız gün bazlı olduğu için az çıkmıştır kaç liraya anlaştınız bilmiyorum ama

yeni hat aldığın için
    yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: Yeni hat alımlarında bir seferlik ödenen vergidir. Yıllık 65,00 TL olup, faturanıza ilk 12 ay boyunca eşit taksitler halinde yansıtılır.
    Telsiz Ruhsat Ücreti: Yeni hat alımlarında bir seferlik ödenir. Yıllık 27,86 TL olup, faturanıza ilk 12 ay boyunca eşit taksitler halinde yansıtılır.
    Telsiz Kullanım Ücreti: Yıllık 27,86​ TL olup, aylık 2,32​ TL’lik taksitlerle kullanımlarınızdan bağımsız olarak faturanıza yansıtılır.

ekstra bunlar elenecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde 1 hattımın faturasında bir haltlar dönüyor sanırım.

Normalde 13.50 olması gereken güncel tutar şuanda 26 küsürlerde. Fatura kesilince görücez bakalım.

• Teşekkür ederim cevaplar için. 44Tl idi sanırım paket ekstra üstüne ücret gelir demişlerdi zaten ama ilk fatura 48 İkinci 63 tl görünce bir şaşırdım neyse yapacak birşey yok sanırım

• 4 liraya yakın ekstra bedel var ilk faturan gün bazlı gelmiştir onuda ekle bakalım

şuan ki güncelin ne kadar peki 60 liri gibi mi ?
    Ben daha yeni aldım hattı hocam ilk faturam Temmuz ayında oluşturuldu. Zaten ilk yazdığım mesaja eklemiştim ayrıntılı olarak yine atıyorum. Güncel şuan ki faturam 59tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 26 Ağustos 2019; 17:46:25 >

• Hocam demek istediğinizi anladım. 01.07.2019 tarihinde hattımı aldım 23ünde faturam kesildi. Gün bazlı sizin dediğiniz gibi eksik alınmış. Bundan sonra sanırım 59tl civarı ödeyeceğim.

• Yeni hat alımlarında hat tesis ücreti alınıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.