< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dev 80 GB'dan daha hesaplı bir paket
-
-
50 yaş üzeri
bireysel.turktelekom.com.tr3 Aylık 20GB Paketi > Buyuklerimiz > Özel Programlar > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/buyuklerimiz/sayfalar/3-aylik-20gb-paketi.aspxEdit: Ayrıca TT ve Turkcell'i kıyaslamak:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 15 Aralık 2021; 17:21:32 > -
Nerede yazıyor hocam, göremedim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 AYLIK 20GB yaz 5555'e gönder
50 + KULUBÜNE özel ama Faturasız hattı 50 yaş altında olup Yeterli tl si olmayan mesaj atarak deneyebilir .
En azından 50 yaş altı alıp alınmadığı belli olur .
-
Hocam ben faturalıdan faturasıza geçtim ve 3 aylık 95 liradan paketi satın aldım. 1982 doğumluyum.
Demekki kabul ediyor o zaman mantıklı değerlendirilir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizler buradan devam edin. Ben bir hafta buralarda yokum. Bir girerim, bir çıkarım, bir uzaklaşırım, bir yakınlaşırım.
Saçma konu
güzel görünüyor.
Yaklaşık aylık vergiler dahil 27tl tl'ye 6.5gb
İyi geceler 3 aylık 20 gb pakettten kullanıyorum . Paketin süresi bitmek üzere. Paketi tekrar satın almak istediğimde (3AYLIK20GB) 'Talebiniz alınmıştır bilgilendirme yapılacaktır' deniliyor . Ardından hiç bir tepki vermiyor. Müşteri hizmetlerini aradım sistemsel bir arıza var dedi. Bu paketi bu ara alan arkadaş var mı?
-
Alınabiliyor mu hala bu paket ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 10 Mayıs 2022; 15:52:12 > -
Turk Telekom'a numara taşıma yapmış ve üstünden 30 gün geçmemiş müşteriler 95 TL'ye faydalanabiliyor.
Aylık 6.6GB internet, 1000DK, 83SMS 31.6 TL'ye denk geliyor. Turkcell'e göre çok hesaplı paket fakat 3 aylık.
50 yaş kulübü yazıyor bunda. 50 yaş altı alabiliyor mu acaba? Alırsa geçelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk Telekom'a yeni geçmişler alabiliyor, 50 yaş altı ya da üstü farketmiyor.
Bayiye sordum o paket hala alınabiliyor fakat 50 yaş konusunu bilmiyorum, benim hattımın sahibi 50 yaş üzeri olduğu için sorun olmaz ama 50 yaş altı alabiliyor mu bilemiyorum.
-
Teşekkürler hocam. Deşiğiniz gibiyse aklımda olsun. Vodafone 3 aylık 30gb paketi 2. Kez vermezse ayın 21 inde geçiş için başvururum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X