Şimdi Ara

1 euroya Izmir-Istanbul ucak bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
59
Favori
32.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar.Instagramda bir gezginin storysine girdim ve opodo isimli bir siteyi kesfettim.0,99 euroya adb-saw bileti aldim ekim ayi icin.Pegasustan biletleme gerceklesti kontrol ett herhangi bir problem yok.
    Soyle bir durum soz konusu bu fiyatlar visa entropay kartlarindan yapilan odemeler icin.Kredi karti veya debit kart ile odemek istedigimde 10-15 euro gibi ekstra ucret biniyor.
    Entropay karti olusturmak icin entropay in sitesine girin kayit olun sanal kart olusturun.Ininal kart varsa onunla en az 5 dolar yukleme yapin.Yuzde 5 komisyonu ekstradan charge ediyorlar.
    Kartiniza bakiye yuklendigini gorunce opodo sitesinden ucuz biletinizi bulun:0,99 dan 5 euroya kadar bir cok bilete denk geldim.1 pegasus 1 sunexpress aldim toplami 5 dolar bile tutmadi.
    1. odemeden sonra kartinizi 90 gun boyunca opododan kullanamiyorsunuz.Bunun icin de soyle bir cozum var.Kartinizi silin paraniz wallet a dussun.Yeni kart olusturun wallettaki parayi top up yapin.Vpn ile opodoya girin biletinizi bulun.Biletlenecek kisi isim soyisim haricindeki iletisim bilgilerinin hepsini ilkinden farkli bilgilerle doldurun.Yeni kartinizla satin alim gerceklestirin.

Ucak bileti sitesi:https://www.opodo.de/
    Sanal kart sitesi:https://entropay.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edreams de de 20 kuruştu izmir istanbul.

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    jetcost sitesinden yonlenince dedigin gibi edreamsten 15 tlye aldim ben de ama 2. sefer denedigimde bu kart kullanildi hatasi verdi.Visa debit de bulamadim baska

• Viabuy Prepaid MasterCard -17,51 €

Visa Entropay -17,40 €

indirim düşmedi enpara visa 5 dolar şimdi içine atalım mı diyorsun umarım alırız yoksa gitti bizim 20 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Nisan 2018; 22:15:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalkartla para atmaya çalıştım fakat olmadı

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ben ininal ile attim parayi hic sorun yasamadim entropay e yuklenirken

• quote:

Orijinalden alıntı: cordelio91

Ben ininal ile attim parayi hic sorun yasamadim entropay e yuklenirken
    teşekürler konu sahibine 1 euroya izmir istanbul aldım.Sunexpressten baktım pnr'e sıkıntı yok

• ben bulamadım ya la
  • Çok karışık bir ödeme sistemi olmuş. Bir türlü anlamadım.

• cordelio91 C kullanıcısına yanıt
    Hocam entropay e para yükledim 1. Bileti aldım 2.yi alacağım fakat oluşturduğum kartı silemiyorum transfer beklemede diyor napacağım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankaradan Atatürk'e yok mu? 180 euro diyor
  • hocam fiyat en az 9 euro gözüküyor girince falanmı düşüyor acaba
  • Bu fırsat belli bir seviye üzerine ulaşmış fırsatçılar içindir demek lazım.
  • Yalnız entropay da güvenlik vs hikaye,ayrıca sistemde hata alıyosanız tekrar denemeyin hesabı banlıyor ,aynı isimle başka hesap açsanız dahi yakalıyor,dahası support hiçbir destek vermiyor..o yüzden limitli kart falan bağlamayın...

• Anlamadığım indirimli biletleri para yuklemeden goremiyor muyuz. Yada Para yukleyince nasıl gorebiliyoruz.
  • Şubat ayında da benzer bi kampanya olmuştu. Mayısa istanbul atina bileti aldım 1 euroya sorunsuz gözüküyor. Interrail facebook grubunda da bir sürü kişi farklı yerlere 1 euroya bilet aldılar. Site doğru ama o zaman kampanya visa debit kartta geçerliydi sadece.şuan bilemiyorum tabi. Yalnızca 1 kere almaya izin vermişti bir de

• Yurtdışı uygun gören var mı acaba?

• -A kullanıcısına yanıt
    aninda odeme olmuyor 3 gun falan bekle oyle sil karti ki odeme tamamlanmis olsun

• forever54 kullanıcısına yanıt
    Entropaye para yuklemekle opododa indirimli bilet gorme arasinda iliski yok.Arama yaptiginda listelenen ucaklarda ucuz bilet varsa vardir.Fiyat sonradan dusmuyor

• Bu tarz ucuzabiletleri “travel hacks turkiye” facebook grubunda paylasanlar oluyor.Oraya da bakabilirsiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.