Şimdi Ara

1 euroya Izmir-Istanbul ucak bileti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
59
Favori
32.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bileti alırken TC no girmedim. Havalimanında herhangi bir sorun yaşarmıyım.not yurtiçi uçuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkiliağabey Y kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi sorun olmaz

• merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    Evet dun ekimin ilk haftasina saw-adb 2.5 euroya gordum

• yetkiliağabey Y kullanıcısına yanıt
    sorun yok sunexpressten teyit aldim

• Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Her uçakta uygun bilet için belli bir kota ayrılır, uçağın %3 veya %5 i gibi. Sonra kalan koltuklar için fiyat kademeli artıyor. Bunlar da anlaşmışlar, uçak başına bir kaç koltuğa 1-2 eurodan bilet satıyorlar. Gerçi ist-izmir harici ucuz bilet bulamadım, o ayrı.

• Dönüşte alınabiliyor mu?

• Konuyu paylaşan arkadaşa yardımcı olan diğer dostlara teşekkürler iki bilet de ben aldım artık gideriz gitmeyiz orası belli değil ama yanarsa da sağlık olsun

• Daha olmuyor dimi beyler

• Hangi tarihlere aldınız ??
  • 1 euroya aldiginiz biletlerle vardiginiz sehirlerde booking konaklamalarinda kullanabileceginiz yuzde 10 indirim kodu:

https://booking.com/s/38_6/bar00083

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordelio91 -- 27 Nisan 2018; 14:56:6 >
  • İstanbul Trabzon gidiş dönüş bilet alacaktım, bu opodo.de alman sayfası euro üzerinden kampanyasız olarak da Türkiye ye göre daha uygun fiyat gösteriyor. %20 gibi bir indirim söz konusu. 1 euro yok ancak bu şekilde alsam, sıkıntı yaşar mıyım acaba %20 için değer mi.

Örneğin pgs herşey dahil 135,6 TL yazarken opodo.de 22euro (22x5 = 110TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negnem -- 28 Nisan 2018; 0:47:7 >
  • Negnem N kullanıcısına yanıt
    pegasus puan üyeliğin varsa hiç değmez ..sebebine gelince .

opodo acenta... acenta biletinde pegasus puan kazanamadım ben.

fakat pegasustan alsaydın 10-15 tl gelirdi

birde pegasus un kendisi %100 garantili. diğeri halen riskli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam, Pegasus dan aldım bende.

pegasus plus üyelik numaranı girerek online check-in yapmayı unutma.. havalimanında kontuardan yaparsan bir miktar puanın eksik yatar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni entropay hesabı açtım, arkadaşımın adına. Ödeme ad soyad ve doğum tarihi doğru giriyorum geri kalan bilgileri farklı giriyorum ama bu kart kullanılmıştır diyor. 4-5 kere kartı sildim yeni kart numarası ile denedim yine de olmuyor. bilginiz var mı ?
  • Dostlar şu entropay işini halledemedim bi türlü izmire gidişi enpara ile aldım ama dönüşü alamadım bi el atın ad soyad veriyim bana bi bilet alın ben size havale yapıyım neyse artık çözemedim bi türlü sistemi gidişte en ufak sıkıntı olmadı 7. kartı denedim olmadı
    Acikcasi ben 7 euro uzerindeki biletler icin bu odeme yontemini kullanmayi tercih etmiyorum.ucuzabilet.com kampanyasiyla veya fulltrip indirim koduyla almayi tercih edin bence

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    pegasus musluklari cok kisti.Online check in ucretinin yarisini geri yatiriyor artik

• quote:

Orijinalden alıntı: cordelio91

pegasus musluklari cok kisti.Online check in ucretinin yarisini geri yatiriyor artik
    Ben 11 Avroya 12 mayıs saw-izm Bilet buldum yukarda dediklerinizi harfiyen yaptım ancak olmuyor kart harcama limiti yada kart bilgilerini kontrol edin uyarısı veriyor, Bu neden olabili hocam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.