Şimdi Ara

1 evde 2 modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bizim evde AirTies RT205TT modem var. evde 2 yerde telefon girişi var. birisine bu modem bağlıyken diğeri için de bir splitter ve modem alıp, modemi splitterin adsl kısmına bağlarsam (kısacası paralel telefon gibi paralel modem olursa) internetimiz hızını kardeşimin ve benim ayrı ayrı kullanabilmemiz için tam 2ye bölmüş olur muyum? Yani evimde 1 TTnet aboneliği (2Mbit), farklı telefon girişlerine bağlı 2 ayrı modem olacak ve bir modeme ben dierine kardeşim bağlanacak. Sonuç olarak bu sistem çalışır mı ve hız tam 2ye bölünür mü?

saygılar..

• İki modem aynı anda kullanılmaz.
  • Birazcık açar mısın neden olmaz sebepleri neler? eğer 2 modem olmuyorsa nasıl hızı 2ye bölebilirim? Bir de şeyi sormak istiyordum bu çok portlu modemler ne işe yarıyor, bahsettiğim gibi 2 bilgisayar bağlanınca hız normal bölünür mü yoksa şu an evde yaptığımız gibi 1 portluya 2 kişi bağlanmış gibi "kim çekerse hız ona gider " mantığı aynı kalır mı? Eğer 2 bilgisayar farklı portlara bağlanınca hız benim istediğim gibi bölünecekse yeni bir modem alacağım lütfen bilem birileri cevaplasın acil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobleron -- 26 Haziran 2010; 22:22:15 >
  • Adsl sinyalini paralelleyemezsin, baglantida surekli kopmalar yasarsin, sinyal kaliten zayiflar. Splitter alcak geciren filtredir, adsl sinyalini gecirmez. Telefon sinyalini gecirir. O yuzden telefon paralel olabilir ama adsl olmaz.
  • NetSplitter isimli bir yazılım vardı, onun gibi başka programlar da vardır herhalde. Dilediğiniz şekilde interne hızını paylaştırıyor bilgisayarlara arasında. Birinin yaptığı download, diğerinin oynadığı online oyunu etkilemiyor böylece (eminim sorununuz böyle bir şeydir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    16 yıl önce açıldı
    Modem tavsiyesi wifi 6
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.