|
1 Eylül itibariyle trafik sigortası primlerine % 20 zam ve aylık artış oranı % 4.75'e yükseltildi.
-
-
Ee doktorlara 20 şer binlira zam yapıldı.Bir yerden çıkması lazım değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim doktora zam olmasaydı güllük gülistanlık yaşardık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
seni rahatsız eden nedir bu konuda ?
Bunlar eğitimli insan ve eğitim düşmanı. Bunlara kalsa doktor 7000 tl almalı, öğretmen asgari ücret alıp yaz tatilinde tarlada inşaatda çalışmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7. basamağa niye az indirim yapılmış ALLAHIN BELANIZI VERSİN
-
hasarsızlık indirimi oranı da hasar alınca artacak prim yüzde oranı da azaltılmış. ben neden kaza yapanın suçunu üstleniyorum ya? nerede görülmüş böyle bir şey? helal etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 30 Ağustos 2022; 12:6:12 >
Bir rahatsızlığım yok,ekonomisi vergiyle dönen bir ülkede maaşa zam yapıyorsan bir yerlerden çıkartman gerekiyor değil mi ?
Memura yapılan her zam buralardan karşılanacak tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 30 Ağustos 2022; 12:16:3 >
Zorunlu olmaktan çıkarsınlar yeter, Deli Dumrul köprüsüne döndü sigorta işi,.
-
Bunlar daha güzel günler,
Hani millet laf etmesin diye benzin mazot et süt meyve sebze fiyatları baskılanıyor, ödenmemiş borçlar siliniyor ya seçim yatırımı olarak, daha güzel günler bunlar.
Hani bakıyorsunuz arabaya eve, bu cahil bunu nasıl almış diyorsunuz ya, zamanında sıcak para ile yaşanan rahat günlerin ödemesi geldi, herkes ödeyecek, aynı tsunami dalgası gibi geri çekilme başladı.
Barınma, sağlık, eğitim, beslenme, ulaşım zorunluluktur ve haktır ancak bizim gibi üretmeyen, kolay yoldan köşe dönmeye çalışan, halkı ahlaki yönden dejenere olmuş ülkelerde bu tarz isterler sınıf farkına neden oluyor.
Yani sen halk otobüsü ile hastanesine giderken adam mercedesi ile özel hastaneye gidecek.
Bu durumu sözüm ona bedavacı ekipten oy koparmak için, dürüst vergi mükelleflerinin sırtına yüklenen ve her ne hikmetse herkesin hakkı olduğunu düşündüğü(araba almak gibi), fiyatları aşağıda tutmaya çalışma politikası ile toparlayamaz kimse. İlla ki bir yerden patlak verecek. Sigorta c sınıfı ortalama bir araba için 5 haneli rakamlarda çıkınca illa ki trafikten eleneceksin. Ya da etin kilosu 400 lira olunca illa ki yiyemeyeceksin.
Bunun çözümü saçma sapan popülist uygulamalarda (borç silme fiyatları sabit tutmaya çalışma vb.) değil, kemer sıkma, üretimi istihdamı arttırma, eğitime önem vermekten geçer, ha bir de nüfus planlaması, bu ülkeye bu kadar nüfus inanılmaz fazla.
-
En ucuz trafik sigortası 2500TL ve üzeri olacak o zaman. Kaskolar 5-6 binden başlıyor artık zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynen kardeşim doktora zam olmasaydı güllük gülistanlık yaşardık.
|
seni rahatsız eden nedir bu konuda ? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X