|
Bildirim
TurkNet'in en büyük hatası , geçmişte fiyat yüzünden bu kadar tepki çekmişken, halen tüm ISS ler arasında ilk zammı kendileri yapıyor. 300₺ her ne kadar şu ekonomide bir şey olmasa da güzel para. GigaFiber için halen aşırı uygun fakat 30mbps kullanan bir kullanıcı için ÇOOK fazla. |
Tek fiyat ney la, benim hattım 25mbit destekliyorsa fiberle aynı parayı mı verecem
|
Türk Telekom kullanıyorum 24 ay taahhütlü. İlk 12 ay 249 diğer 12 ay 289. Vdsl 100 mbit.
Artık taahhütsüz riskli. Eskiden tam tersiydi. Düzen değişti. |
İnternet, elektrik, su, doğalgaz, cep telefonu faturası, youtube, netflix, exen, disney, blutv, mavi tik parası say say bitmiyor.
|
Yoksa reklam paraları nasıl çıkacak....
|
Bir zamanlar Turkneti övüyordum ama artık Gigafiber altyapın yoksa Turknete geçmek yada Turknette kalmak enayilik.
|
Kesinlikle saçma!
|
Altyapısı VDSL olanların Turknet kullanma motivasyonunu anlamıyorum. GigaFiber dışında Turknet kullananlara müstahak. Umarım 1000 lira olur.
|
Ortada millet denen bir şey var mı acb?
*** Nerede o Türk telekom önünde eylem yapıpta kotayı kaldırtan kahramanlar ? *** Millet gölgesinden korkar olmuş. Nerede o Bilge Kağan'nın bengü taşta hitap ettiği Türk milleti ? Nerede Atatürk'ün hitap ettiği Türk milleti ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet'in en büyük hatası , geçmişte fiyat yüzünden bu kadar tepki çekmişken, halen tüm ISS ler arasında ilk zammı kendileri yapıyor. 300₺ her ne kadar şu ekonomide bir şey olmasa da güzel para. GigaFiber için halen aşırı uygun fakat 30mbps kullanan bir kullanıcı için ÇOOK fazla. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Zam mı?! hemen her yere her tarafa gigafiber reklamı vermeleri lazım, es kaza bir siteye reklam vermezler filan aman aman, batar giderler bir günde. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Ağustos 2023; 21:30:57 > |