Şimdi Ara

TurkNet’e yüzde 20 oranında zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taahhütsüz ve limitsiz internet sunan TurkNet, abonelik fiyatlarına zam yaptı. Zamla birlikte TurkNet fiyatı 249,90 TL’den 299,90 TL’ye yükselti. Yüzde 20 oranında zam geldi.

TurkNet internet fiyatı ne kadar?

Kullanıcılara gönderilen bilgilendirme mesajında fiyatların 249,90 TL’den 299,90 TL’ye yükseltildiği duyuruldu. TurkNet'in tek fiyat politikası nedeniyle, hızınız ne kadar olursa olsun 299,90 TL ödeyeceksiniz.

Ayrıca Bkz.Türk Telekom port ücretine zam yaptı: TT altyapısını kullanan firmalara zam geliyor

12 Aylık peşin ödeme kampanyası ile kullanıcılar 12 ay boyunca 299,90 TL yerine aylık 279,90 TL’ye denk gelen ücretle 12 aylık ödeme yapabiliyor. Peşin ödeme yapan kullanıcıların gelecek zamlardan etkilenmeyeceği ifade ediliyor.

Yeni TurkNet GigaFiber aboneleri için ilk 6 ay 199,90 TL

Zamla birlikte TurkNet GigaFiber’in yeni müşterileri için başlattığı kampanyada da fiyat güncellemesi oldu. TurkNet GigaFİber’i ilk kez kullanacak müşteriler ilk 6 ay boyunca 299,90 TL yerine 199,90 TL ödeyecek. Mevcut GigaFiber aboneleri ise, adresinde GigaFiber altyapısı bulunan bir arkadaşını TurkNet'e getirdiğinde 6 ay boyunca 199,90 TL ödeme fırsatı elde ediyor.

• Tek fiyat ney la, benim hattım 25mbit destekliyorsa fiberle aynı parayı mı verecem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNet'in en büyük hatası , geçmişte fiyat yüzünden bu kadar tepki çekmişken, halen tüm ISS ler arasında ilk zammı kendileri yapıyor.

300₺ her ne kadar şu ekonomide bir şey olmasa da güzel para. GigaFiber için halen aşırı uygun fakat 30mbps kullanan bir kullanıcı için ÇOOK fazla.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Seve seve hemde 🤭

• Yoksa reklam paraları nasıl çıkacak....

• İnternet, elektrik, su, doğalgaz, cep telefonu faturası, youtube, netflix, exen, disney, blutv, mavi tik parası say say bitmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık çok pahalı oldu. Gerçekten bu fiyatlara durulmaz gigafiber hattı yoksa. Türk Telekom bile daha ucuz oldu. Bune arkadaş taahhütsüz diye b.ku çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom fiyatlarına göz attınız mı?,ben de turknet zamlarından dolayı telekom a taahhüt vereyim dedim ama ordada fiyatlar uçuk

• Sanarım eksiden az kullanıcısı olduğu olduğu için az vergi avantajından yararlanıyordu ve uygun fiyatlı oluyordu şimdi gigafiber yoksa bir avantajı kalmadı millennicom gibi küçük firmalara geçmek lazım üstelik hıza göre fiyat var.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle saçma!

• Türk Telekom kullanıyorum 24 ay taahhütlü. İlk 12 ay 249 diğer 12 ay 289. Vdsl 100 mbit.
    Artık taahhütsüz riskli. Eskiden tam tersiydi. Düzen değişti.

• Bu işin böyle olacağı belliydi, geçen ay superonline 50 megabit aylık 209 tl 'den taahhütlü tarifeye geçiş yaptım, taahhütsüz tarife devri kapanmıştır.

• Vallahi bunu ne zaman söylesem arkadaşlar kızıyor ama bizim gibi ekonomisi çok dalgalı olan bir ülkede taahhütsüz sistemler kullanmak büyük aptallıktır.
    Ama Ben isteyince ayrılayım kafası tamam ama gelen tüm zamlara itaat etmek zorundasın.
    Burada Türk telekom'un savunuyor gibi oluyorum ama en azından daha ucuza hizmet alabiliyorsun ve en azından bir sene 2 sene ne kadarsa garantin var şimdi 300 lira oldu diye üzülenler belki 2 ay sonra 350'ye de çıkabilir sonuçta Türkiye'de ekonomik dalgalanmayı biliyoruz :(
    O yüzden taahhütsüz sistem olayına kanıp geçmeyin.
    Ha onu da geçtim tek fiyat olayı daha bir saçma adam 1gigabite o fiyatı öderken sen 25 mbite o fiyatı ödüyorsan bu cidden komedi.

• t-con kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle annem taahhütsüz mobil operatör kullanıyor kızıyorum kadına ama yok ben istediğim zaman çıkmak istiyorum diyor gidip aynı pakete 100 TL fazla ödüyor ya.
    Şu devirde taahhütten başkası yalan

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata almışsın hocam hayırlı uğurlu olsun en azından 24 ay kafa rahat işte.
    Ama turknete 3 4 ay sonra yine zam gelecek belli yani taahhütsüz daha iyi illüzyonu bitti :)

• Zam mı?! hemen her yere her tarafa gigafiber reklamı vermeleri lazım, es kaza bir siteye reklam vermezler filan aman aman, batar giderler bir günde.

• İyi ki de taahhüt vermişim zamanında şimdi 50 mbps interneti 96 TL ye kullanıyorum taahhütsüz de kullandım ama sabit fiyat garantisi yok zamlar gelmeye başlayınca taahhüt yapmıştım şimdi diyorum ki en akıllı kararı almışım

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    merhaba, bahsettiğiniz aboneliği yeni mi yaptınız. kampanyanın adını, linkini paylaşırmışsınız. mantıklıya benziyor. teşekkürler.

• 150 tl ye sadece netflix için internet var mı

50 Mbps Sınırsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Ağustos 2023; 21:30:57 >
  • Ben bu fiyata superonline da 1gbit fiber alıyorum. Hattı 25 mbit vdsl destekleyen biri neden benimle aynı fiyatı veriyor ki?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.