Şimdi Ara

TurkNet’e yüzde 20 oranında zam geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese aynı fiyat olması büyük saçmalık. imkanı olan düşük hızlara o parayı vermez, vermemeli. bir çok ISS denedim ama mecburen turknet kullanıyorum çünkü en çok hızı sağlıklı bir şekilde veren bunlar. hız dediğim de 60-70mbit. diğer ISS nedense 30dan yukarı veremiyorlar. Onu da anlamış değilim.

• 100mb hızına verdiğin ücret giga fibere göre çok fazla, zam gelmiş haliyle bile fazla, gelecek zamlara göre bile fazla.

100mb veya altı hız alanlar için turknet mantıklı değil ama benim gibi gigafiber kullanan şanslılar için 300tl bile hamen mantıklı
  • bende 100 mbps 115 tl kullanıyorum 1 yıllık peşin verdim hız testi yapınca 113 hız alıyorum 15 upload

• türknet kendi kaşınıyor

• Dün mesaj gelir gelmez POYRAZNET'e geçiş yaptım. e-devletten onay vererek zahmetsizce evrakları onayladım. Aynı hız 170TL taahhüt yok. Denemesi neredeyse bedava.

• Forum yönetimi ve Turknet yonetimi bi şunu anlayamadılar.
    BURADA SEVİLMİYORSUNUZ

• Herkes yine turknet düşmanlığına soyunmuş
    bakın bakalım diğer servis sağlayıcı fiyatlarına. Neredeyse tamamının 100 mb için istediği fiyat 290-350 bandında ve yine bi çoğu taahhütsüz. daha ucuz olanlar ise henüz zamlı fiyatları güncellememiş olan firmalar. örneğin millenicom şu an 100 mb 189 tl ama 1 eylül de 300 tl olacağını sitesinden duyurmuş. + olarak çoğu sağlayıcı turk telekom altyapısını kullansa dahi turknet kadar sorunsuz değil. yanlış anlaşılmasın ben turknet fanatikliği vs yapmam yapmıyorum. fakat etrafınızda ki fiyatlara bakmadan vay turknet zam yapmış vs vs çığırtkanlık yapmanız komik oluyor. eğer turknet yerıne alternatif arıyorsanız en mantıklı seçeneğiniz turk telekom ki onun 24 aylık 100 mb internet fıyatı 349 tl ye denk gelıyor. evet turknetin 25 mb için de 100 mb içinde gigafiber için de aynı ücreti alması anlamsız fakat diğer sağlayıcıların fıyatlarını araştırdıgınız taktirde göreceksiniz ki ortalama 100 mb kullanan bir kullanıcı için turknet yine ideal bir seçenek.

• Turknet taahhütlü paket yapmalı artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altyapısı VDSL olanların Turknet kullanma motivasyonunu anlamıyorum. GigaFiber dışında Turknet kullananlara müstahak. Umarım 1000 lira olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline internetimi 24 ay 330 lira 50mbit yeniledim. 2 sene sonra fiyatlar ne olur belirsiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abone olalı daha 1 yıl olmadı üst üste zam yaptılar. Yeni abone olanlara da nerdeyse yarı fiyatına veriyorlar. Aboneliği iptal edeceğim gerçekten can sıkıcı oldular, fırsatçı ev sahipleri gibi yıl dolmadan zam yapıp duruyorlar.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

Turknette 50/14 kullanıyorum, diğer şirketlerde upload kaç bilmiyorum ama download için de daha az destek sunuyorlar mahallemdeki altyapımdan ötürü. Ev telefonu da kullanıyorum hala yurtdışından whatsappla arayamayanlardan dolayı. Motivasyonumun çoğunluğu fiyat, sonra fiyat performans. Bir de zamanında taahhütlü kullanırken ya sürenin bitmesini bekleyecek ya da aradaki farkı ödeyecek olmamızdan dolayı ve her ne kadar iss değiştirme olasılığım uzun süre çok düşük olsa da kontrolün bende olmasını istiyorum (kontrol hastasıyım anlaştık mı). Turktelekom veya superonline şirketlerinde daha avantajlı bir paket önermeyip bunları diyorsan sana havayla ilgili bir şey müstahak ama boşuna uzaklaştırma almak istemiyorum.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/herkes-icin-internet-kampanyasi

Herkes İçin İnternet Kampanyası (yani genellikle merkezde olmayan için, normalde daha pahalı)

Kampanya Kapsamındaki Paketler

Herkes İçin İnternet Kampanyası 24 Mbps

264TL Kampanya Fiyatı (1-12 Ay)

324TL Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)

Herkes İçin İnternet Kampanyası 35 Mbps

289TL Kampanya Fiyatı (1-12 Ay)

349TL Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)

Herkes İçin İnternet Kampanyası 50 Mbps

309TL Kampanya Fiyatı (1-12 Ay)

369TL Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)

Herkes İçin İnternet Kampanyası 100 Mbps

349TL Kampanya Fiyatı (1-12 Ay)

409TL Kampanya Fiyatı (13-24 Ay)

www.superonline.net
    Turkcell’lilere Özel Yalın VDSL - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/dsl-kampanyalari/turkcelllilere-ozel-yalin-vdsl

​*Kampanya fiyatları aylıktır. Tüm vergiler ve 22 TL modem kullanım ücreti dahildir. Yukarıdaki tabloda belirtilen Hız, indirme(download) hızını ifade eder. 

Avantajlar

• Yüksek hızlı ev interneti Turkcell bireysel mobil müşterilerine özel indirimli.
    • Modem kampanya bedeline dahil, kurulum ve aktivasyon ücretsiz.
    • Mevcut operatör cayma bedeliniz 400 TL ‘ye kadar karşılanıyor.

​​Hız​​

​Kota​​

​ 12 Ay Sözünüze

Kampanya Fiyatı*

​24 Mbps’ye kadar ​​Limitsiz ​290 TL

​35 Mbps’ye kadar ​​Limitsiz 310 TL​

50 Mbps'ye kadar ​​Limitsiz ​330 TL

​100 Mbps'ye kadar ​​Limitsiz ​370 TL​

Şimdi BB.

• Batman kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yaşadığınızda ne kadar çabuk çözümleniyor acaba?
    Ping değerleri/upload nasıl?
    Tvde neler var? Modem kiralama ücreti alınıyor mu?

• @Kampanyaavcı Cevap yazıp bloklamak neyin kafası? Tartışmaya korkuyorsan cevap yazmayacaksın. Bir de hakaret etmekle tehdit etmiş.

• E hani özgürlük vardı taahhut olmadan yüksek hızlari uygun tek fiyattan vericez diyorlardı ne oldu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Var mı alternatif kullanipta memnun olan bizde geçelim

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt

hocam biliyorum, ablam da kablo net kullanıyor ve kablo tv de cabası, tek sorun her yerde kablo net altyapısı olmaması... millet vdsl e mahkum bu iss lerin kucağına düşüyor(bende dahil) işte TT tekeli böyle bir şey

• Bu tarz sorunlar sanırım bölgeye göre değişiyor. Ben çok iyi veya çok kötü desem başka şehirde farklı tecrübe edenler oluyordur elbette. Son 5 yıldır Kocaeli şehrindeyim. Fazla sıkıntı yaşamadım. Yaşadığımda da dönüşleri hızlı oldu. TV kullanan biri değilim. Ailem istediği için aldım. Programları geri alıp izliyorlar vs. Onun dışında yine küçücük kan vs blurlanıyor. Türksat'da ne ise o. Kendine ait kanallarında bile bu saçmalık var. Ping değerlerim sanırım iyi. Fazla oyun oynayan biri değilim artık. Kardeşim oynuyor. O da çok sıkıntı yaşamadı ping konusunda. Modem kirası tabi ki alıyorlar. Yeni üyelere Wifi 6 tasdik ediyorlar. Ben istersem ekstra ücret ödemem gerekiyor. Beğenmediğim tek nokta portların 1gbit olmaması. Yeni bina olduğu halde gidip eski 100mbit switchleri koymuşlar. Paraya kıyıp 1gbit port yapmıyorlar. Bunu dile getirdiğimde çalışma var dediler ama boş laf. Vazgeçilmez elbet değiller. Yıl sonu taahhüt bitiyor. Parasına göre devam ederim veya iss değiştiririm.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kucağındayız hepsinin. Hızı 200 mbit'e çıkarmak için kaç kez dilekçe verdiğimi hatırlamıyorum. Ne verirlerse kullanacağımızı çok iyi biliyorlar.

• Netspeed kullanıyordum 2 ay önce bu seçimden sonra herşeye zam geleceğini bildiğim icin altyapıya gelen zammı direkt yememek icin TTNet taahhütlü ye geçtim. Artık cayma bedeli değil acaba ne zaman gelicek düşüncesi insanları korkutuyor.
    12 ay 219
    12 ay 249 ₺ kafam rahat.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.