Şimdi Ara

TurkNet’e yüzde 20 oranında zam geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gigafiber için bu ekonomide yine çok iyi fiyat 100 mbse 250, 300 TL isteyen firmalar var 300 TL'ye 1000mbs dowload 1000 MBS upload 50 TL zam çok bir şey değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben internetimi bütün binaya bedava dağıtmaya karar verdim.. yeter ulan bu fiyatlarla artık baş edemiyoruz. wifi adını da hayrattır diyerek ayarlarım bitti

bizim gerizekalı komşular laf anlamıyor. aylık 10.000 küsür internet faturası ödüyoruz. gelin fiber çekelim. 1 gbps bizim 7 sülalamize yeter. 3.000 bile versek her türlü kardayız. anlamıyorlar. hepsi ayrı ayrı alıyor. git kullanım kotalarına bak. aylık 100GB indirme yapılmıyor.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Komşularınız size iyilik yapmış. Ortak internet kullanımı yüzünden bir sürü kişi Fetocü damgası yedi. Paylaştığınız interneti birileri illegal bir şekilde kullanırsa yine gelir sizi bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 23 Ağustos 2023; 16:38:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar Turkneti övüyordum ama artık Gigafiber altyapın yoksa Turknete geçmek yada Turknette kalmak enayilik.

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    gecen yaz 135 liradan 100 mbps taahhüt verince kafa rahat ediyor. taahhüt candır.

• Firmalar müşteriye ne versek değilse ne alsak derdinde. Bi bok olmaz bizden.

:D komşu çocuğunun sanalda ettiği küfürden ötürü hapse düşmeden önce ünlü son sözler. O interneti üzerine alacak bir saftirik bulabilirseniz iyi çözüm tabi.

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Çok ta ucuz değil kablonet fiyatları aşırı pahalı bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emreylcn06 kullanıcısına yanıt
    Zaten ucuz demedim. Fiyat algısı yok oldu her yerde.

Aynen kanka 100 kişiye daha dağıt, dengesizin birinin ettiği laf yüzünden ifade vermeye direk hat sahibi olarak sen gittiğinde savunma da yaparsın bu şekilde.

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    (Polemik yaratmak için yazmıyorum affola) Engelli tarifesi kullanıyorum ben Vodafone da 200 mbps 111 tl taahhüt vermiştim yeni taşınacağım evde kablonet varmış malum 390 tl den başlıyor

TurkNet’e yüzde 20 oranında zam geldi

• Gigafiber olduğu için devam, zar zor kurtulduğum ttnete dönmem için ultra bir özellik sergilemesi gerek :D

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Aynen Alamadığın hıza en yüksek hız parası ödemek..en azından 3 tarife yapılmalı tek fiyat adaletli değil bir kere..

• Protesto eden fln yok mu?

Eskiden millet birleşir protesto ederdi o şekilde kota kaldırılmıştı. Bugün kota yok ise o arkadaşlara borçluyuz.

Herkes tek başına balık gibi geziyor.

Bu işler yine Türk Telekomun başının altında çıkan işler. // Farklı dolandiricilik teknikleri uyguluyorlar. (madem biz bunlari sozlesmeliye alamiyoruz. Oyle ise sozlesmesiz serbest paketleri zamlayalım garanti kitli musteri dolduralım portfoyeden tut.... (millete sira gecesi yapiyorlar hepsi birleşmiş bankalar birliği gibi...ana buyukler) cep tel paketlerinin 30dan 28 gune indirilmesi kazı kazan karttaki iletişim kdv herşşey dahilken disariya cikarilip harici alinmasi (elektronik olunca soygunda elektronik oluyor surekli zam geliyor şak diye kesiyor.. halbuki kart olsaydi kazi kazan boyle yapamazdi demek ki bize internet ve elektronik ödeme yaramiyor ! utanmasa kedi kartını hackleyecekler daha o noktaya simdilik gelmedik !!! 3cek 5cek 100cek 200cek 300cek...ne oluyoruz yaw?!! (elini senin cebine atmaya alismis elektronik yol bulmus ver elektriğide bir çarp şunları eli çarpilsin utanmazlarin) otobuse binerken koçan bilet alanlar vardi zamdan etkilenmezdi aklima onlar geliyor) , ....Turknetteyken başka yerden arayip sozlesmeniz bitiyor bize gecin diyen TTnetciler kazık paketin daha ucuz olduguna ikna etmeye calisan ayrica gizli sozlesmenin!! (yasal suc) bittigini gordugunu soyleyen,... bir sürü durumlar var. )

🔊 Listen to this // Ders gibi sözler. Okuduktan sonra hayata tekrar bak.

“Sermaye, güvenli bir %10 kâr ile her yerde çalışmaya razıdır; kesin %20 iştahını kabartır; %50 küstahlaştırır; %100 bütün insani yasaları ayaklar altına aldırır; %300 kâr ile sahibini astırma olasılığı olsa bile işlemeyeceği cinayet, atılmayacağı tehlike yoktur. Eğer kargaşalık ile kavga kâr getirecekse bunu rahatça körükler.”

T.J. Dunning / ingiliz sendikacı (Bu sözler Karl Marks Kapital de de geçer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 25 Ağustos 2023; 17:20:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.