< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet’e yüzde 20 oranında zam geldi (2. sayfa)
-
-
Şu ekonomide taahhüt kesinlikle tek seçenek.
Ben de kablonet 100mbit kullanıyorum, 2 yıl taahhüt. Geçen gün modemi değiştirdiler çok şükür, çekme sorunu da halloldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut şartlara göre çok pahalı internet. ancak telekomun artış oranına göre Turknet gayet makul artış yaptı. Ben %20 nın çok üzerinde bir artış bekliyordum.
vatandaşın gelir durumuna göre büyük bir gider.önceki yıllar wifiyi açınca onlarca sinyal listeleniyordu. Bu yıl 5-6 yı geçmiyor. çoğu kişi kapatmış...
ne yapalım %52.5 sağolsun....
-
Aynen öyle hocam. Ben alalı 2 ay oldu. En mantıklısı böyle artık maalesef. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam. 2 ay önce aldım ben hocam. İnternet sitesindeki paketler üzerinden aldım. Ama şimdi baktım fiyatlar artmış. Daha yüksek fiyatlı paketler var.
Evet. Taahhüt şart artık.
Geçen sene Telekom 300 tl ye 1000 mbit verdi, 24 ay taahhütle, neden almadım diye düşünüyorum şuan 🥹
altyapısı olmayana da aynı fiyat adil bir davranış şekli değil. Gerçi bu yorumların bu şirketlere faydası yok ki. Adamlar doymuşlar, tekeller rakip yok hizmet sorgulayan da az veya yetersiz.
-
Ayda bir zam yapmaya başladı
Sizi Millenicom ailesinde görmekten mutluluk duyarız. 😊 Aşağıdaki linki hemen tıkladığınızda size destek olabiliriz.
www.milleni.com.trMillenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimihttps://www.milleni.com.tr/?utm_source=social_media&utm_medium=response -
Donanımhabere ve fenomenlere verdiği sponsorlukların bir yerden karşılanması gerekiyordu 😁.
Vay anam vay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam fazla geldi diye telekoma geçsem mi diye bakındım ama 100 lük paketler telekomda maşallah mecburen devam.
-
elektronik ödeme olunca böyle oluyor işte. TR ye internet ve elektronik ödeme cok demek ki. Vampirler dijital emiyor. Tel paketleri akbil internet faturaları.
Ortada direnç gösterebilecek bir millet te yok. Eğ başını al maaşını hesabi. Cehennemin dibine kadar vakit var eğer dibi var ise ... !
-
Ortada millet denen bir şey var mı acb?
*** Nerede o Türk telekom önünde eylem yapıpta kotayı kaldırtan kahramanlar ? ***
Millet gölgesinden korkar olmuş. Nerede o Bilge Kağan'nın bengü taşta hitap ettiği Türk milleti ? Nerede Atatürk'ün hitap ettiği Türk milleti ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 22 Ağustos 2023; 00:17:26 >
-
İyi de telekomda çağırıyorsun servis anında geliyor. Zamnette durum ne ? Chatboxtan ilgilensinler diye kırk takla atıyorsun. Hizmete para veriyorsun hocam. Satış sonrası destek her sektörde her üründe önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 22 Ağustos 2023; 0:33:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100mbit + tv 169 tl superonline devam. Toplasan 30-40 ilçede var ama reklamını 81 ilin her yerindeymiş gibi yapıyorlar. Yayıncı yalakalığı yapmak yerine gerçekten bir şeyler yapsalar ilerlemişlerdi. Kaç yıl oldu daha Kocaeliye bile gelemedi
-
daha uygun fiyata iss bulursan bizimde haberimiz olsun... sürekli kopan internet hizmeti veren iss olmasın bir de...
-
Altyapı varsa kablonet. Hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar.
Turknetten bu sebepten dolayı ayrılmış ve netspeed'e geçmiştim. Ikisi de Türk Telekom alt yapısını kullanıyor, ama netspeed genel olarak daha ucuz ve telefonla arayabilecegin bir müşteri hizmetleri var. GigaFiber degilse Turknet cok sacma bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X