iPhone what sap durum gizli bakma
merhaba arkadaşlar, iPhone da whatsap durumlara açmadan ön izleme şeklinde bakabiliyorduk fakat son güncellemeler ile bu özellik kaldırılmış sanırım. bu durumu yaşayan var mı acaba, durumları açmadan nasıl kontrol edebiliriz. saygılar.
pilli gece lambasını şarjlı ya nasıl çevrilir.
merhaba, 3 adet kalem pille çalışan görseldeki sensörlü lambayı, şarjlı ya nasıl çeviririz acaba. şarj devresi ve şarj lı pil nasıl bir şey olabilir acaba. teşekkür ederim.
ürün linklerini vs. paylaşırsanız sevinirim. saygılar.
windows 11 arm Güncelleme sorunu...
Merhaba, windows 11 arm sürümünde güncelleme yapıp tekrar başlattığı istisnada resimdeki hatayı veriyor ve güncellemeyi tamamlamıyor. fikri olan var mı acaba. teşekkürler.
one drive dosya atma...
arkadaşlar merhaba, windows 365 onedrive yoluna C:\Users\Administrator\OneDrive - Microsoft 365\Belgeler dosya atmaya çalıştığımda incalid Number of parameters hatası veriyor. bunu nasıl aşabilirim. teşekkürler.
windows 10 belgelerimiz yolu
selam, arkadaşlar windows 10 da, bu bilgisayar\belgelerimiz klasörüne yedek atmak istiyorum fakat bu klasörün yolunu bulamadım bir türlü.
iPhone manuel saat ayarlama sorunu
Merhaba herkese, iPhone de saati manuel ayarlamak için Otomatik Ayarla butonunu kapatmak istiyorum ama açık olarak pasif duruyor ve tıklanmıyor kapatamıyorum. bunun sebebi ne olabilir acaba. saygılar.
arkadaşlar i5 işlemcide 10. nesilin işlemci hızının 1,6 sı, 6. nesilin 2.4 ünden düşükmüdür. saygılar
|
güvenli internet seçimi sonrası
|
yeni civic motoru LPG li olurmu
|
iyi çalışmalar |
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 312
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.818 (Bu ay: 536)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası