Şimdi Ara

pilli gece lambasını şarjlı ya nasıl çevrilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 3 adet kalem pille çalışan görseldeki sensörlü lambayı, şarjlı ya nasıl çeviririz acaba. şarj devresi ve şarj lı pil nasıl bir şey olabilir acaba. teşekkür ederim.

ürün linklerini vs. paylaşırsanız sevinirim. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerdrb -- 4 Eylül 2023; 21:30:2 >

• iyi akşamlar ben pilleri sarj ederken direk 12v 0.5 amper adaptörü bağlıyorum sarj oluuo piller
  • şarz entegreside var istersen
  • hüseyin NAMDAR H kullanıcısına yanıt

merhaba, öncelikle teşekkürler. ben kullan at kalem pil kullanıyordum şimdiye kadar fakat buda fazla tüketime sebeb olduğu için sistemi şarjlı sisteme çevirebilirmiyim diye araştırıyorum. çeviri için gerekli parçaların linkini paylaşırsanız sevinirim biraz detay vererek. teşekkürler.

• paylasma yerini bulamadim
  • internete 1.5 v pil sarj entegresi yaz en üstte robo 90 adlı site var ona gir 5 v 1 amper entegre var fiyat uygunsa al
  • pilli gece lambasını şarjlı ya nasıl çevrilir.
  • usbyi taktikdan sonra sağ tarafta bat+, bat- yaziyo pilin + ,- tarafinida ona göre bağla pilleri böyle şarj ediyorum ben
    Hocam bunla 12 folt akü zarj edebilir miyim araba aküsü
  • onu bilmiyorum denemedim hic
  • Merhaba ,

Seçenek 1 - şarjlı aaa pil kullanmak

Seçenek 2- li-ion veya lipo pil alıp voltaj yükseltici modül ile 4.5 volta yükseltmek.

Şarj modülü tp4056
    Voltaj yükseltici mt3608 kullanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Hocam bunla 12 folt akü zarj edebilir miyim araba aküsü

şarj edemezsin. araba aküsü şarj etmek için en uygun yöntem 19v laptop adaptörleri.

burada detaylı inceleme var

https://forum.donanimhaber.com/laptop-adaptoru-ile-12v-aku-sarj-etme--39235317

çok teşekkür ederim. peki pil olarak nasıl bir pil kullanmak gerek. onunla ilgil de bir bilgi verebilir misin zahmet olmazsa. teşekkürler.

• dfk24 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• pili şarj ettiysen devrede sıkıntısız çalışıyosa aynı pili kullanabilirsin şarj etmeyi denedinmi pili

teşekkür ederim. lipo pil de 3,7 v veya 11.1 v gibi kapasiteler var. benim cihaz 3 kalem pil ile çalışıyor. hangi değerde lipo pil doğru olur.

pilli gece lambasını şarjlı ya nasıl çevrilir.www.n11.com
    Lipo Batarya - n11.com
    https://www.n11.com/arama?q=lipo+batarya&ipg=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerdrb -- 5 Eylül 2023; 22:7:54 >
  • pilsitesi || akü, pil, batarya, adaptör, şarj cihazı, el feneri
    Aspilsan INR18650A28 3.7V 2800mAh Şarj Edilebilir Li-ion Pil
    https://www.pilsitesi.com/aspilsan-inr18650a28-3.7v-2800mah-sarj-edilebilir-li-ion-pil

teşekkür ederim

• Tp4056 almayı unutmayın pilin şarjı için. Mt3608 de ..

tamam dır. teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.