< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerdrb -- 4 Eylül 2023; 21:30:2 > |
pilli gece lambasını şarjlı ya nasıl çevrilir.
-
-
iyi akşamlar ben pilleri sarj ederken direk 12v 0.5 amper adaptörü bağlıyorum sarj oluuo piller -
şarz entegreside var istersen -
merhaba, öncelikle teşekkürler. ben kullan at kalem pil kullanıyordum şimdiye kadar fakat buda fazla tüketime sebeb olduğu için sistemi şarjlı sisteme çevirebilirmiyim diye araştırıyorum. çeviri için gerekli parçaların linkini paylaşırsanız sevinirim biraz detay vererek. teşekkürler.
-
paylasma yerini bulamadim -
internete 1.5 v pil sarj entegresi yaz en üstte robo 90 adlı site var ona gir 5 v 1 amper entegre var fiyat uygunsa al -
-
usbyi taktikdan sonra sağ tarafta bat+, bat- yaziyo pilin + ,- tarafinida ona göre bağla pilleri böyle şarj ediyorum ben -
Hocam bunla 12 folt akü zarj edebilir miyim araba aküsü -
onu bilmiyorum denemedim hic -
Merhaba ,
Seçenek 1 - şarjlı aaa pil kullanmak
Seçenek 2- li-ion veya lipo pil alıp voltaj yükseltici modül ile 4.5 volta yükseltmek.
Şarj modülü tp4056
Voltaj yükseltici mt3608 kullanılabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Hocam bunla 12 folt akü zarj edebilir miyim araba aküsüşarj edemezsin. araba aküsü şarj etmek için en uygun yöntem 19v laptop adaptörleri.
burada detaylı inceleme var
https://forum.donanimhaber.com/laptop-adaptoru-ile-12v-aku-sarj-etme--39235317
-
çok teşekkür ederim. peki pil olarak nasıl bir pil kullanmak gerek. onunla ilgil de bir bilgi verebilir misin zahmet olmazsa. teşekkürler.
-
teşekkür ederim.
-
pili şarj ettiysen devrede sıkıntısız çalışıyosa aynı pili kullanabilirsin şarj etmeyi denedinmi pili
-
teşekkür ederim. lipo pil de 3,7 v veya 11.1 v gibi kapasiteler var. benim cihaz 3 kalem pil ile çalışıyor. hangi değerde lipo pil doğru olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerdrb -- 5 Eylül 2023; 22:7:54 > -
pilsitesi || akü, pil, batarya, adaptör, şarj cihazı, el feneriAspilsan INR18650A28 3.7V 2800mAh Şarj Edilebilir Li-ion Pilhttps://www.pilsitesi.com/aspilsan-inr18650a28-3.7v-2800mah-sarj-edilebilir-li-ion-pil
-
teşekkür ederim
-
Tp4056 almayı unutmayın pilin şarjı için. Mt3608 de .. -
tamam dır. teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X