Şimdi Ara

USB Şarjlı gazsız çakmak kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

USB Şarjlı Gazsız Çakmak Kullanıcı Yorumları ve Bilgiler

Günümüzde, geleneksel çakmaklara alternatif olarak USB şarjlı gazsız çakmaklar giderek daha fazla popülerlik kazanmaktadır. Bu çakmaklar çevre dostu olmaları, gaz gerektirmemeleri ve şarj edilebilir olmaları nedeniyle tercih edilmektedir.

USB şarjlı gazsız çakmaklar, pil gücüyle çalışır ve bir USB kablosuyla şarj edilirler. Bu, gaz dolumu veya çakmak taşı değişimi gibi zahmetli işlemleri ortadan kaldırır. Ayrıca, gazsız olmaları sayesinde çevreye zararlı emisyonlar yapmazlar.

Çakmak kullanıcı yorumlarına göre, USB şarjlı gazsız çakmakların kullanımı oldukça kolay ve kullanışlıdır. Rüzgara dayanıklı alevleri, çeşitli hava koşullarında bile kolayca ateş yakılmasını sağlar. Ayrıca, güvenlik özellikleri sayesinde kazara ateşlemeleri önlerler.

USB şarjlı gazsız çakmak almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Pil ömrü: Çakmağın şarj süresi ve kullanım sıklığına bağlı olarak pil ömrü değişebilir.
    • Şarj süresi: Şarj işleminin ne kadar sürdüğü önemlidir, özellikle sık sık kullanıyorsanız.
    • Dayanıklılık: Çakmağın dayanıklılığı ve kullanım ömrü, kullanım alışkanlıklarınıza ve çakmağın kalitesine bağlıdır.
    • Kullanıcı yorumları: Diğer kullanıcıların deneyimleri, çakmağın performansı ve güvenilirliği hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.

USB şarjlı gazsız çakmaklar, geleneksel çakmaklara çevre dostu ve kullanışlı bir alternatif sunar. Kullanım kolaylığı, güvenlik özellikleri ve şarj edilebilirliği ile ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayarına bağlama bence orda yüksek akım geçiyor besbelli....

Telefonlar için şarj aletlerinden al şimdikilerin çoğu USB çıkışlı öyle kullanacaksan iyi fikir..
  • Hiçbirşey botuna sürtüp yaktığın bir kibritin karizmasını veremez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guç kaynağı kac watt? Bayagı ceker o elektrıgı hele watt dusukse sısteme zarzor yetıyosa sıkıntı olabılr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam şarjla kaç kere çalışıyor.???
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

gardaş o değil de, foruma fazla giremiyorum.fakat ne zaman bir konuya girsem smiley atıp kaçmışsın.ciddi soruyorum amacın ne hocam.memstatsta yüksek görünmek için falan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

gardaş o değil de, foruma fazla giremiyorum.fakat ne zaman bir konuya girsem smiley atıp kaçmışsın.ciddi soruyorum amacın ne hocam.memstatsta yüksek görünmek için falan mı?

yataktan giriyorum üşeniyorum yazmaya

bak kaldırdın beni
    ayrıca mesaj kasma falan işim olmaz 2004 senesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 30 Ocak 2013; 0:39:40 >

• quote:

quote:

quote:

bak kaldırdın beni

yorum yazacam da neresinden yazarsam sakat kalıyor o yüzden eyvallah aga ben cevabımı aldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

bak kaldırdın beni

yorum yazacam da neresinden yazarsam sakat kalıyor o yüzden eyvallah aga ben cevabımı aldım

yatak derken kablosuz fare var elimde onunla geçiniyoruz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

guç kaynağı kac watt? Bayagı ceker o elektrıgı hele watt dusukse sısteme zarzor yetıyosa sıkıntı olabılr

0.5V ve Çıkış Akımı 3000mA

zararı olmaz bence. şarjdayken calıstırmıyoruz sonucta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.