Şimdi Ara

Telefon şarj kitini surekli olarak çakmaklıkta takılı bulundurmanın arabaya bir zararı olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • patlama, yanma tipi biseyle karşilasabilir miyiz. acaba ilk defa kullanicam da? yoksa şarj edeceğim zaman mi takayım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_24 -- 23 Mart 2017; 22:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmadığın bir ürünün çalışmasının kimseye bir faydası yok. Patlayabilir mi? Evet neden olmasın.
  • Ben 7/24 araç kamerasını takılı bıraktım 1.5 yıl. Bir süre sonra temassızlık yapmaya başladı. İçerisindeki yaylarla ilgili sorun oldu sanırım. Bir kaç ay çıkarttım ve düzeldi. Artık sadece aracı kullanırken takıyorum.

• Sadece kullanırken takıyorum

• 1 yıldır hiç yerinden çıkarmadım, orjinal samsung şarj
  • Boşu boşuna akü sömürür, ayrıca bizimki gibi pasaj malı filansa pek güvenmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakamklıkta tutarasan problem olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihaz şarj etmiyorsa aküden güç tüketmez. zaten kontağı kapatınca arabanız elektriği kesmiyor mu?
  • Astra h de elektrik kesmiyor. Çoğu zamam telefonu ev yerine arabada sarj ediyorum . 2.4 amperlik subzero diye bi usp çakmaklık aldim. Yarim saatte %100 işim bitince çıkarıyorum.

Merak ettigim soru da benim şu. Simdi bu cakmakliktan dolayi isinsa arac yansa felan itfaiye ya da kasko neden yandığını arastiriyor mu ?

Senin sonradan takdigin uyduruk lisanssız sarj aleti yüzünden yangın cikmis felan, odememe durumu olur mu ?

• İlginç konu, merak ta etmiyordum desem yalan olur.

Ben de aşağıdaki üründen aldım. Aldığım günden beri de çakmak yuvasında takılı duruyor. Takılı duruyor ama içimde de hep bir kaygı var, acaba aküden güç çekiyor mudur? Acaba sürekli yuvada olmasının bir zararı olur mu?

Umuyorum ki bu konu sayesinde benim de kafamdaki sorular cevaplanmış olacak.

http://www.tronsmart.com/product/tronsmart-c3pta-quick-charge-3.0-42-w-car-charge

Telefon şarj kitini surekli olarak çakmaklıkta takılı bulundurmanın arabaya bir zararı olur mu ?

• Riske gerek yok hocam. Kullanmadığın zaman çıkar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Riske gerek yok hocam. Kullanmadığın zaman çıkar bence.

bende boyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler herkese 👍👍👍

bencede önemli bir konu keske bu tür şeyler faciaya dönüşmeden haber olsa bizde bilgilensek . sarj cihazı prizdeyken patladı ve ev yandı da haber oldu umarım bu cihazlarinda haber olması için böyle bir durum yaşanmaz . Herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_24 -- 23 Mart 2017; 21:29:14 >
  • Sıcak havalarda çıkartın, onun dışında yayları gevşeyebilir, kalitesizse de yangın çıkartabilir. Kısaca araç sürekli gözünüzün önünde değilse takılı tutmayın bence.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. aldığım cihaz A101 de satılan cihaz fazla kaliteli olacağını sanmıyorum ama işi görüyor bu yuzden bende sadece kullanicagim zaman takicam . takıp çıkartmak gevşeme yapmaz sanırım

• Yarisim de orijinal xiaomi çakmaklık şarj cihazı kullanıyorum.

Çakmaklıkta elektrik varken ambians ışığı sürekli yanıyor. Kontağı kapatınca da ışık sönüyor.

Sürekli yerinde takılı. Kontak kapatınca güç gitmediği için sorun olmayacağını düşünüyorum. Eğer kontak kapalıyken Çakmaklıkta elektrik oluyorsa o zaman iş biraz riskli.

• Bir çin sitesinden üç arkadaş çakmak şarjı sipariş ettik, bir arkadaşınki araç içinde hareket halindeyken dumanlar çıkarmaya ve erimeye başlamış, durup yerinden çıkarana kadar iyice erimiş, yanmasına ramak kalmış. 30-40tl tasarruf etcem diye hem canımızı hem de malımızı tehlikeye atmanın alemi yok. Orjinal alın, kurallarına göre kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.