Şimdi Ara

Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
12.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi!
    Dünyanın en büyük alışveriş sitesi Amazon’un sunmuş olduğu Amazon Prime abonelik hizmeti Türkiye’de zamlandı. Geçtiğimiz aylarda Prime abonelik fiyatları diğer ülkelerde de artış göstermişti ancak bu zamlar Türkiye’ye yansımamıştı. Şimdi ise artık “son kale” yıkıldı diyebiliriz. İşte yeni Amazon Prime fiyatı:

Amazon Prime fiyatı zamlandı

Amazon Prime abonelik fiyatı bilindiği üzere Türkiye’de sadece 8 TL idi. Çok kısa bir süre önce yapılan güncelleme ile Prime abonelik fiyatı 8 TL’den 39 TL’ye yükseltildi. Fiyat artışı ise neredeyse yüzde 400 seviyesinde. Prime ücreti fiyat bakmaksızın ciddi bir artış görmüş olsa da halihazırda sunmuş olduğu faydalar göz önüne alındığında rakiplerinden çok daha uygun bir fiyata sahip durumda.

Yeni Amazon Prime ücreti halihazırda yeni abonelik almak isteyenler için aktif edilmiş durumda. Eğer Prime abonesi değilseniz ilk ay ücretsiz, sonraki aylarda 39 TL ücret ile hizmete abone olunabiliyor. Yeni ücretin mevcut aboneler için hangi tarihten itibaren geçerli olacağı bilgisi ise şimdilik mevcut değil.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime nedir? Nasıl üye olunur?

Amazon Prime üyeliği olanlar, yapacakları alışverişlerde ücretsiz ve hızlı teslimat seçeneğinden yararlanabiliyor. Bunun yanında Prime aboneleri aynı zamanda Amazon Prime Video’dan da ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor. Ek olarak abone olanlar her ay Prime Gaming üzerinden ücretsiz oyunlar veya League of Legends, Teamfight Tactics, Black Desert Mobile, Wild Rift gibi pek çok oyun için ek içerikler alabiliyor. Tüm bunların yanında Amazon’un sahibi olduğu Twitch üzerinde her ay ücretsiz bir şekilde bir yayıncıya da abone olunabiliyor. Twitch demişken, Prime ücretinin artmasının ardından platformdaki abonelik ücretlerinde de bir atış beklenebilir.

Kaynak:https://www.amazon.com.tr/prime

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• 2.5 yıl olmuş hizmetine başlayalı.
    İlk zam.

Online alışverişte kargo ücretsiz değil +20tl olmuş; netflix ultra/4 fiyatına film dizi ve Türkiye'nin en iyi e-ticaret hizmetini veriyorlar.

Istenilen fiyat gayet makul.

Ekleme,
    Aşağıdaki adres ile ne kadar az sayıda Prime Video film ve diziye sahip olduğumuz görülebilir.
    Bu detay çok üzücü. Amazon, Türkiye özelinde içerikleri geliştirmeli !
    https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/
    Yorumlara bakıyorum da büyük ihtimalle iptal edenler ya calismayanlar, ya da liseliler. Hele biri yazmış son anda iptal ettim etmesem çekecekti 40 TLyi. Vah kardeşim 40 lirayı çekse bu ekonomik buhrandan nasıl çıkardın kim bilir 😂 Amazon Türkiyeye geldiğinde kargo ücretleri 5.90di. Şuan 29TL. Oran orantı yaparsanız neden bu fiyat olduğunu görürsünüz. Bu arada fiyat bedava
  • İptal için ön sıramı alayım.

• Bu kadar zaman iyi bile dayandı.

Edit: Benim üyelik tam da sınırda yenileniyormuş. 25 Mayıs’tan sonra 39 TL olacakmış. 24 Mayıs’ta 7.90 TL’den son kez yenilenecek. 25 Haziran’da 39 TL ödemiş olacağım. Olsun bir ay bir aydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Nisan 2023; 14:28:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İptal ettim üzülerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 25 Nisan 2023; 2:3:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalkın mahvolduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Nisan 2023; 12:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla adamlardan Allah razı olsun. 7.9 liradan geldiklerinde “Bu seviyede tutmak için elimizden geleni yapacağız.” dediler fazlasıyla iyi dayandılar. Baktığın zaman hâlâ zarar ediyorlar. Sorumlusunun kim olduğunu hepimiz biliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Belki seçim vaadi olarak indirimli prime sözü verir 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha178 -- 25 Nisan 2023; 2:19:39 >
  • Direk iptal

• Son kalede yıkıldı. Ama yine iyi dayandılar.

• 2.5 yıl olmuş hizmetine başlayalı.
    İlk zam.

Online alışverişte kargo ücretsiz değil +20tl olmuş; netflix ultra/4 fiyatına film dizi ve Türkiye'nin en iyi e-ticaret hizmetini veriyorlar.

Istenilen fiyat gayet makul.

Ekleme,
    Aşağıdaki adres ile ne kadar az sayıda Prime Video film ve diziye sahip olduğumuz görülebilir.
    Bu detay çok üzücü. Amazon, Türkiye özelinde içerikleri geliştirmeli !
    https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 25 Nisan 2023; 11:34:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Firmayı suçlamıyorum herseyin fiyatının gün aşırı arttığı 1 kilo soğanın bile 30 liralara geldiği bir ortamda şimdiye kadar iyi bile idare ettiler. Hizmetlerinde de menundum ama artık sık kullanmadığım için iptal edeceğim. Kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla ben devam edeceğim. İyi kötü ayda verdiği oyunlar, çeşidi Tr için az da olsa, olan dizi ve filmler için değer. Bir şey alınca ücretsiz kargosu da cabası. 2 metrobüs parası. 1 bira parası gibi gibi bir çok şekilde çoğaltılabilir.

Sırf amazon sayesinde aldığım samsung ssd bile neredeyse 2 yıllık amazon ücretini çıkartmıştır. Amazon olmasa, sırf yerli kazıkçılara kalsak 2 katından aşağı yoktu.

• Eğer ki şu saçma kota olayları kalkacaksa hiçbir sorun yok. 40 TL makul bir fiyat. Ama yok, hem zam hem de almak istediğim hırdavat ürününe, mutfak gerecine 2 tane zorunluluğu devam edecekse bir anlamı kalmaz üyeliğin.

Yoksa 8 lira verdiğim için mahcup oluyordum.

• Adamlara bir şey de denecek gibi değil. Piyasaya girdiklerinden beri bedava denebilecek fiyatla verdiler onca hizmeti. Hafif alıştırarak 19, 24,9 gibi fiyattan kademeli artırsalar iyiydi. Göze batmazdı bu kadar.

• İstiklalFMK kullanıcısına yanıt

bu enflasyona rağmen uzun süre bu fiyattan tutarlarsa daha iyi sürekli zam yapmaları yerine

• Her ne kadar 2 kg soğan fiyatına endekslenmiş gibi göründüğü için nispeten haklı olsa da Prime için özel yerli içeriklerin de etkisi olduğunu düşünüyorum.

Misal, ilk yayınlanan yerli film özelliği olan Murat Boz/Burcu Özberk filmi için 5 Milyon Dolar ayrılmışsa, bunun masrafı için 1 Milyon üyeden ayda 1 Dolardan 5 ay boyunca toplanır (rakamlar sözgelimi)

Ha şu da var, vızır vızır dolanan Amazon kuryelerinin ve bulaşık süngerini bile kağıtlarla dolu karton kolilerine koyan anlayışın o fiyatlarla nereye kadar süreceği de malumdu.

• 8 Tl iken bile beğenmeyip b.k atanlar kına yaksın Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi! 

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

5 TL bile olsa donanımhaber ölücüsü zaten begenmezdi Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi! 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.