*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi!
-
-
İptal için ön sıramı alayım.
-
-
-
Kalkın mahvolduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Nisan 2023; 12:20:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla adamlardan Allah razı olsun. 7.9 liradan geldiklerinde “Bu seviyede tutmak için elimizden geleni yapacağız.” dediler fazlasıyla iyi dayandılar. Baktığın zaman hâlâ zarar ediyorlar. Sorumlusunun kim olduğunu hepimiz biliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belki seçim vaadi olarak indirimli prime sözü verir 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha178 -- 25 Nisan 2023; 2:19:39 > -
Direk iptal
Son kalede yıkıldı. Ama yine iyi dayandılar.
-
2.5 yıl olmuş hizmetine başlayalı.
İlk zam.
Online alışverişte kargo ücretsiz değil +20tl olmuş; netflix ultra/4 fiyatına film dizi ve Türkiye'nin en iyi e-ticaret hizmetini veriyorlar.
Istenilen fiyat gayet makul.
Ekleme,
Aşağıdaki adres ile ne kadar az sayıda Prime Video film ve diziye sahip olduğumuz görülebilir.
Bu detay çok üzücü. Amazon, Türkiye özelinde içerikleri geliştirmeli !
https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 25 Nisan 2023; 11:34:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firmayı suçlamıyorum herseyin fiyatının gün aşırı arttığı 1 kilo soğanın bile 30 liralara geldiği bir ortamda şimdiye kadar iyi bile idare ettiler. Hizmetlerinde de menundum ama artık sık kullanmadığım için iptal edeceğim. Kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben devam edeceğim. İyi kötü ayda verdiği oyunlar, çeşidi Tr için az da olsa, olan dizi ve filmler için değer. Bir şey alınca ücretsiz kargosu da cabası. 2 metrobüs parası. 1 bira parası gibi gibi bir çok şekilde çoğaltılabilir.
Sırf amazon sayesinde aldığım samsung ssd bile neredeyse 2 yıllık amazon ücretini çıkartmıştır. Amazon olmasa, sırf yerli kazıkçılara kalsak 2 katından aşağı yoktu.
-
Eğer ki şu saçma kota olayları kalkacaksa hiçbir sorun yok. 40 TL makul bir fiyat. Ama yok, hem zam hem de almak istediğim hırdavat ürününe, mutfak gerecine 2 tane zorunluluğu devam edecekse bir anlamı kalmaz üyeliğin.
Yoksa 8 lira verdiğim için mahcup oluyordum.
-
Adamlara bir şey de denecek gibi değil. Piyasaya girdiklerinden beri bedava denebilecek fiyatla verdiler onca hizmeti. Hafif alıştırarak 19, 24,9 gibi fiyattan kademeli artırsalar iyiydi. Göze batmazdı bu kadar.
-
bu enflasyona rağmen uzun süre bu fiyattan tutarlarsa daha iyi sürekli zam yapmaları yerine
-
Her ne kadar 2 kg soğan fiyatına endekslenmiş gibi göründüğü için nispeten haklı olsa da Prime için özel yerli içeriklerin de etkisi olduğunu düşünüyorum.
Misal, ilk yayınlanan yerli film özelliği olan Murat Boz/Burcu Özberk filmi için 5 Milyon Dolar ayrılmışsa, bunun masrafı için 1 Milyon üyeden ayda 1 Dolardan 5 ay boyunca toplanır (rakamlar sözgelimi)
Ha şu da var, vızır vızır dolanan Amazon kuryelerinin ve bulaşık süngerini bile kağıtlarla dolu karton kolilerine koyan anlayışın o fiyatlarla nereye kadar süreceği de malumdu.
-
8 Tl iken bile beğenmeyip b.k atanlar kına yaksın
-
5 TL bile olsa donanımhaber ölücüsü zaten begenmezdi
Valla adamlardan Allah razı olsun. 7.9 liradan geldiklerinde “Bu seviyede tutmak için elimizden geleni yapacağız.” dediler fazlasıyla iyi dayandılar. Baktığın zaman hâlâ zarar ediyorlar. Sorumlusunun kim olduğunu hepimiz biliyoruz.
|
1 kutu kola 15 tl 1 cips 28 tl olmuş beyefendiler ne bu kadar zam diye ağlanıyorlar. Siz önce başınızdakinden sorun bunun hesabını. Tavuk kanat bile aralıktan beri %432 zamlanmış burada ne konuşuyorsunuz. |
2.5 yıl olmuş hizmetine başlayalı.
İlk zam. Online alışverişte kargo ücretsiz değil +20tl olmuş; netflix ultra/4 fiyatına film dizi ve Türkiye'nin en iyi e-ticaret hizmetini veriyorlar. Istenilen fiyat gayet makul. Ekleme, Aşağıdaki adres ile ne kadar az sayıda Prime Video film ve diziye sahip olduğumuz görülebilir. Bu detay çok üzücü. Amazon, Türkiye özelinde içerikleri geliştirmeli ! https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/amazon-prime-video-cost/ |
Amazon Prime üyelikleri ilk başladığında dolar 8 liraydı, üyelik de 8 liraydı. Şimdi ise 20 lira olabilirdi. Bu fiyat bence çok fazla. Ya da seçimden sonra doların 39 lira olacağını düşünüyorlar. |
5 TL bile olsa donanımhaber ölücüsü zaten begenmezdi |
Ayda bir kere bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum. 8₺ için aylardır iptal etmedin ama 39₺ neden vereyim? Lazım olursa aktif ederim. 31₺ oğlana bi kitap alırım bu arada |
İptal için ön sıramı alayım.
|
Yorumlara bakıyorum da büyük ihtimalle iptal edenler ya calismayanlar, ya da liseliler. Hele biri yazmış son anda iptal ettim etmesem çekecekti 40 TLyi. Vah kardeşim 40 lirayı çekse bu ekonomik buhrandan nasıl çıkardın kim bilir 😂 Amazon Türkiyeye geldiğinde kargo ücretleri 5.90di. Şuan 29TL. Oran orantı yaparsanız neden bu fiyat olduğunu görürsünüz. Bu arada fiyat bedava
|
Benzer içerikler
- gif yapma
- whatsapp mesaj düzenleme
- instagram hesap çalma
- twitter video indirme nasıl olur
- instagram keşfet sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X