Şimdi Ara

Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
12.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Prime çıktığından beri kullanmasam bile kartımdan her ay 8’lira çekiyodu ama 39 lira
    Çekmesine izin vermeden iptal ettim bence kendi prime müşterisi kaybeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine ucuz 2 euroya bile gelmiyor

• Evet bu zam sonrasında zaten kullanmadığım Prime üyeliğini iptal etme zamanımın geldiğini anladım. Amazon da başlarda bu fiyat garantisini verirken ülkenin her mantıklı ve ehil ekonomi yönetimlerinde olduğu gibi önlemler alınacağını sanıyordu sanırım. Adamlar nereden bilsin bizim ateşe koşarken bile üzerine gaz dökerek önlem aldığını sanan bir millet olduğumuzu. Açıkçası bunca zaman dayandıkları için teşekkür etmek istiyorum. Zira ben bile bu memleketin insanına artık dayanamaz oldum. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey AMAZOOON! No brain! There is no logic! No precautions :) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 4 Mayıs 2023; 19:40:55 >
  • Keşke yerli dizi, yerli film işine girip boşu boşuna tonla para harcamasalardı. Dijital üyeliklerin hepsine birden sürekli zam geliyor, tek abonelikten birçok içerik izlenebiliyor olsa sorun değil ama bir içerik birinde diğeri başka birinde. Amazon, zam yapacağına hiç yerli içerik üretmeden devam etse ve zam yapmasa daha iyiydi.

• soyuluyoruz resmen ya

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.