Şimdi Ara

YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var
    Google’ın en önemli abonelik hizmetleri arasında yer alan YouTube Premium için endişendiren bir gelişme yaşandı. Kullanıcılara reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi ayrıcalıklar sunan hizmetin fiyatı, ABD'de sessizce zamlandı. Peki bu zam Türkiye'de geçerli olacak mı? İşte detaylar...

YouTube Premium fiyatlarına zam geldi

Geçtiğimiz saatlerde Youtube, ABD’de kullanıcıları için Premium hizmetinin fiyatını sessizce güncelledi. Bugüne kadar 11,99 dolar olan bireysel YouTube aboneliğinin fiyatı, zamla birlikte 13,99 dolara yükseldi. Öğrenciler için sunulan paket ise, 6,99 dolardan 7,99 dolara çıktı. Fiyat güncellemesinden etkilenmeyen tek paket ise Aile aboneliği oldu. 

YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var
    Youtube'un bu fiyat artışını henüz duyurmadığını belirtmekte fayda var. Ancak zamlı fiyatlar, yeni aboneler için şimdiden yayınlanmaya başladı. Ayrıca Youtube Premium'a ek olarak Music Premium'un fiyatı da 9,99 dolardan 10,99 dolara çıktı. 

Türkiye’de zam yapılacak mı?

Peki yeni zamlar Türkiye'yi etkiler mi? Daha önce Youtube Premium ücretleri en son geçtiğimiz Ekim ayında güncellendi. Bu noktada bireysel aboneliğin fiyatı 19,99 TL'den 29,99 TL'ye çıkarken, yıllık abonelik 299,99 TL oldu. Önceden 25,99 TL olan Aile planı ise 59,99 TL'ye güncellenmişti. Bu aşamada dolar kurunun 18,50 TL seviyesinde işlem gördüğünü hatırlatalım. Bu tarihten günümüze kadar herhangi bir düzenleme yapılmadı.

Ayrıca Bkz.YouTube, can sıkan sorunlardan birini çözüyor: İşte yeni özellik

Dolayısıyla Ekim ayından bu yana Dolar/TL kurundaki hareketlilik ve KDV oranlarındaki artış nedeniyle fiyatların yenilenmesi olası görünüyor. Ancak Google'ın nasıl bir fiyat belirleyeceğini bekleyip görmemiz gerekecek.

Kaynak:https://9to5google.com/2023/07/19/youtube-premium-price-increase/

• Şuan aile üyeliği 59.99₺

Sipay kartı ile ödeme yaparsan sana anında 35₺ iade ediyor sistem. Yani sen 59.99₺ ye değil 25₺ ye almış oluyorsun.

Aile üyeliği dedik, 5 yada 6 kişi oluyor aile tam hatırlamıyorum. 25₺:5₺=5₺ kişi başına ödenmesi gereken tutar.

Bu arada aile üyeliği ama kimse kimsenin ne izlediğini ne aradığıni vs asla görmüyor. Bireysel üyelikten farkı yok.
  • newpipe sponsorblock kullanabilirsiniz. Abonelikleri Google verileri indirerek aktarma yapmanız yeterli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlığı görünce kalpten gidiyordum :)

• Kurdaki artış yüzünden bize gelen zam daha ağır olacaktır.

• Vanced ne oldu

• 13.99 x 26 dan çarp gönder.

Biz adxBlock yöntemlerini anlatırken, cuhara parası ezik olmayın diyenler ödesin.

• rastomm R kullanıcısına yanıt
    O da iOS'ta yok hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 499 TL olur bence hocam.

• Hala Vanced falan yazanlar var. Ya ayda 5₺ ye geliyor Premium üyelik. Beleş mezar bulsanız gireceksiniz

• Evde 5 kişi devamlı youtube izlediği için ödüyoruz. bir de en az 2 kişi yt music kullanıyor. tv'de de sık sık kullanılınca bazı yöntemler işe yaramıyor. spotify veya netflix'e para ödemem ama bu youtube'un bağımlısı olduk. lanet olsun, kanser gibi.
  • İstediği fiyata geçsin bedava olsa bile kullanmıyorum vanced özellikleri ne zaman premiuma gelir o zaman kullanırım

• rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Premium kullanıyorum ama 5₺ nerede, nasıl oluyor anlatır mısınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Şuan aile üyeliği 59.99₺

Sipay kartı ile ödeme yaparsan sana anında 35₺ iade ediyor sistem. Yani sen 59.99₺ ye değil 25₺ ye almış oluyorsun.

Aile üyeliği dedik, 5 yada 6 kişi oluyor aile tam hatırlamıyorum. 25₺:5₺=5₺ kişi başına ödenmesi gereken tutar.

Bu arada aile üyeliği ama kimse kimsenin ne izlediğini ne aradığıni vs asla görmüyor. Bireysel üyelikten farkı yok.

• Bana izlemem için dayatilan platforma para vermek bana göre enayilik.

• rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sanırım aile üyeliği diye kimseden 5₺ isteyemem. Bana göre değilmiş

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ailenden olması şart değil. Arkadaşlardan vs de olur. Ayrıca 5₺ isteme zaten. Peşın yıllık al 5₺ den

• Youtube premium + vodafone video pass

Şu ikisi hayat kalitemi arabamdan çok arttırıyor. Verdiğim her kuruşa değer.
  • Bu fiyatlara beleş. Hem reklamsız hem müzik hem de üzerine ekstra özellikler. Yıllarca adblock kullandım ama cidden abonelik bambaşka olaymış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.