Şimdi Ara

YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

İos ta safariye adblocker yükleyip YouTube u safariden izleyecen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylarca Vanced kullandım. Çocuğun tabletine, diğerinin telefonuna, kendi telefonuma kurdum. Arada illa hata veriyor. Güncelliyorsun bir başka gün haydaaaa video izlenmiyor vs hataları dedim artık yeter. Aile paketi aldım. Herkesi ekledim Youtube ve YoutubeMusic kafam rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Enpara kredi kartı ile şimdilik yarıya geliyor.
    Daha iyileri varken bunun için kim uğraşır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Herhangi bi uğraş yok . Hali hazırda enpara kredi kartı ve youtube premuim kullanan adamın faydalanacağı birşey. Daha iyilerini paylaşın da insanlar faydalansın.

• quote:

Herhangi bi uğraş yok . Hali hazırda enpara kredi kartı ve youtube premuim kullanan adamın faydalanacağı birşey. Daha iyilerini paylaşın da insanlar faydalansın.

Yani artık sayısı milyonu geçen ön ödemelilerden de bilginiz yok ise (ki öyle duruyor) öğrenmenizi tavsiye ederim kaldı ki Dijital platformlar için forumda konusu var "armut piş ağzıma düş" misali benden isteyeceğinize az forumu karıştırmanızı tavsiye ederim 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Temmuz 2023; 11:34:26 >

Boş yapma ben bildiğimi paylaştım sende biliyorsan paylaş.

• quote:

Boş yapma ben bildiğimi paylaştım sende biliyorsan paylaş.

Arkadaşım aç forumu karıştır daha iyileri var diyorum eleman boş yapıyor neyse boş insan ile uğraşmaya gerek yok blok

• ödemeyi cool luk sanan extrovert kerizler oldukça umarım daha da zamlanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık yapın aile şimdi size avantajlı gelir ama emin olun artık eskisi gibi bekleme yapmazlar üst üste onlar da zammı çakarlar

• 5 ila 10 tl ye halledilir vancedle telefon ayarlarını bozmanıza gerek yok. profilime bakabilirsiniz.

• SuCh S kullanıcısına yanıt
    Bende para ekle kısmı çıkmıştı oradan yapmayı denedim olmadı. İptal edip tekrar abone oldum yine olmadı. Max 1 yıllık alabildim. Bug falan mı oldu sizde acaba? Ya da başka bir şey mi yaptınız anlamadım. 1 yıllık uzattım 1 yıl daha uzatmak istiyorum ama yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xiton -- 24 Temmuz 2023; 21:43:08 >
  • Bilemedim. Başka yapan vardır belki. Para ekle kısmından ödemeyi yaptım ve 12 ay daha ekleme yaptı.

Şu an YouTube Premium aile alıp da en düşük fiyata getirme formülü nedir? Bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: efekcr

Şu an YouTube Premium aile alıp da en düşük fiyata getirme formülü nedir? Bilgi verebilir misiniz?

Arkadaş da yazdı bende belirttim sipay en avantajlısı şu anda %60 veriyor direkt

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Arkadaş da yazdı bende belirttim sipay en avantajlısı şu anda %60 veriyor direkt

Alıntıları Göster
    Aynen bu şekilde yaptım. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.