Şimdi Ara

YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kadar reklamı kafaya takan yok etrafımda. Bir de YouTube’da takılan da pek yok. Yine de yol yöntem için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi. Premium olayı cidden fark var. Vodafone pass + premium cok iyi. Vodafone her yerde cekmiyor diyicekler ne yapalım abi :D TT 100? youtube paketi.

• Premium'a zerre kuruş bırakmadım, bırakmayacağım da. Bunun dışında zamanında kime bağış yaptıysam da kafama edeyim.

• rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Aile paketinde kişi başı 12?'ye tekabül ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: barballow

Aile paketinde kişi başı 12?'ye tekabül ediyor.
    Arkadaş zaten anlatmış Sipay ile alındığında %60 iade yapıyor 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alışığız biz zaten birsey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vancedin adı değişti arkadaşalr revanced yazıp indirin onda sıfır reklam öteki vancedler çakma

• 2 gün önce 1 yıllık almıştım. Şimdi 1 yıllık daha aldım. 2 yıllığına bu zamdan da kurtuldum. :)
  • SuCh S kullanıcısına yanıt
    Ben de 1 yıllık aldım yalnız 2 yıllık nasıl alınabiliyor onu bulamadım. ek bir yıl almak için üyeliği iptal edip yeniden mi satın almak gerekiyor?

• proteo kullanıcısına yanıt
    Şu an ki üyeliğimi iptal edip 1 yıllık alınıyor ama 2 yıllık nasıl alınıyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muslucus kullanıcısına yanıt

Ben de onu sordum, 1 aylık 29 TL den üyeliğim ağustos başın da bitiyordu, bu haberi gördüm, üyeliği iptal et deyip bu sefer 300 TL yıllığa geçtim, ağustos 2024 e kadar uzattı. Yine iptal etsek 2024 ü ödemiş olup, bir sonrakini ağustos 2025 mi diyecek bilemedim. Büyük ihtimalle böyle oluyor arkadaş uzattım demiş mesajı görse de cevaplasa.

• ZAM MI GELDI? Ulusal haber kanalcılığına döndü bu olay sizde resmen.

Döviz ile dönen bu ticarette yabancı şirketler maaşları veya odemeleri veya sunduklari hizmeti de dövizle elde ettikleri için bunu da TL piyasasında güncelliyorlar. Sizin gibi insanların bu şekilde başlık açıp, zaten okuyup arastirmayan kendini gelistirmeyen topluluklari kasten yönlendirme amaci olarak görüyorum bu tarz hareketlerinizi.

Bilgiyi dogru kanal ve dogru kelimelerle aktarirsaniz " iş etiğinize " ve yaptiginiz işin kalitesine sahip çıkarsınız !

Unutmayın ki insanlar bu tarz forum, uygulama gibi yerleri geleneksel medyadan bıktığı için kullanıyor ; böyle yerlere kaçıyor !

• https://www.youtube.com/premium/annual

Bu adrese girince bende para ekle kısmı çıktı onu tıklayınca 1 yıl daha ekleme yapacak şekilde 299tl çekti. Tabi bilgisayardan yaptım bu işlemi.

YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var

Bu ekranda para ekle kısmına tıkladığımda çıkmıştı.

@musculus

• Kur yüzünden olacağı fiyattan daha yüksek bir fiyatta zam gelecek büyük ihtimalle

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, ailede music kullanan, video izleyen vs var. Çocuk için müzik açıp, ekranı kapatıyoruz, arka planda dinliyor, tvde reklamsız izliyorum vs. Fiyatına göre iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eksik kalmayız

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    5 liraya yok, yanlış bilgi. Papara veya Uption ile 20 liraya kullanırsın.

• Papara veya Uption ile 20 liraya kullanırsın ama para yok diyorsan her ay yeni üyelik ve sanal kart ile 1 aylık deneme üyeliği bedava kullanırsın.

Ya da Android işletim sistemli cihaza "Revanced" yükle.

PC için ADB eklentisi ya da AdGuard

• | OMG! | kullanıcısına yanıt
    TV Android değil ise, reklamın çözümü yok. Sırf çocuklar için Premium kullanıyorum. Hiç param yok diyen varsa, her ay yeni üyelik ve sanal kart ile 1 aylık deneme üyeliği bedava. Papara veya Uption ile 20 liraya kullanmak varken buna da gerek yok bence.

• Enpara kredi kartı ile şimdilik yarıya geliyor.
    YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.