Merhaba, Apple Cinema Display Monitörümün dahili hoparlörü var. Usb'sini kasaya taktığımda 4-5 saniye ses geliyor ancak ardından kesiliyor. Ses aygıtlarına baktığımda çalıyor gösteriyor fakat ses gitmiş oluyor. Usb bağlantısını tekrar çıkarıp taktığımda tekrar 5 saniye sonra ses gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kafayı yicem nolur yardım edin.
Windows 10 Monitör Hoparlörü Ses Kesilme Sorunu
Merhaba, Apple Cinema Display Monitörümün dahili hoparlörü var. Usb'sini kasaya taktığımda 4-5 saniye ses geliyor ancak ardından kesiliyor. Ses aygıtlarına baktığımda çalıyor gösteriyor fakat ses gitmiş oluyor. Usb bağlantısını tekrar çıkarıp taktığımda tekrar 5 saniye sonra ses gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kafayı yicem nolur yardım edin.
Apple Cinema Display Monitör Windows'ta Ses Sorunu
Merhaba, Dahili hoparlörlü Apple 24 inch Led Cinema Display'imi Windows kasa bilgisayara bir kabloyu mini display portuna bağladım. Monitörden gelen ikinci USB kablosunu kasanın çıkışına bağladım. Görüntüde sorun yok fakat, Ses gelmiyor. USB kabloyu çıkarıp tekrar açtığımda 4-5 saniye ses geliyor ardından ses yine kesiliyor.
Ses çıkışı sürekli görünüyor. Fakat ses kesildikten sonra monitörün hoparloründen gelmiyor.
Problemi nasıl çözebilirim? Yardımcı olan arkadaşın desteğini karşılıksız bırakmam. Teşekkürler
|
Gsm Onayı Sorunu
|
Focus T25 Yardım
|
Iphone App Store Boş Sayfa
|
|
Digiturk Online İşlemler Lig Tv HD ekleme
|
Digiturkplay Promosyon Kodu ile Smart Tv'den İzlemek
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 152
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.165 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 224 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar